';

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
181 berichten.
Kim en Rob schreef op 20 januari 2019:
Op 11 januari 2019 heeft Brian onze dag perfect vastgelegd.

Het traject voor onze dag hebben wij als positief ervaren; Brian hield een duidelijke presentatie over hoe hij werkt en wat hij voor ons kon betekenen. Tevens gaf hij goede tips met betrekking tot locaties voor foto shoots.

Al vrij snel waren wij er over uit dat Brian de juiste man was om onze dag vast te leggen, enerzijds door zijn kwaliteiten maar ook als persoon; veel humor, energiek en luisterend naar onze wensen. Communicatie tussen het moment van het boeken van Brian tot aan de bruiloft dag verliep ook naar wens; hij nam van te voren contact op om alles exact door te nemen qua aanvangstijd, locatie etc. Een paar dagen van te voren wilde wij alsnog iets eerder afspreken, waar Brian geen problemen van maakte.

En daar kwam de dag zelf en wat zijn wij blij geweest met Brian als fotograaf! Het was een beetje stressvol bij ons (wie kent het niet:-)), maar Brian was 1 van de rustige factoren en maakte ondertussen al een aantal mooie foto's. Hierna zijn wij naar de locatie gegaan voor onze fotoshoot, door het enthousiasme van Brian konden wij op plekken komen waar wij met een ''random'' fotograaf waarschijnlijk niet naar binnen waren gekomen. Hij had goede ideeën over wat mooie poses zijn en weet door zijn humor constant een lach op onze gezichten te toveren.

En daar kwam het dan, de ceremonie. Hier hebben wij Brian amper gezien; hij beweegt zich onopvallend en kwam achteraf met supermooie foto's aan. Ook bij ons feest was Brian erg behulpzaam, bijvoorbeeld met tips geven aan gasten die foto's maakten met hun mobiele telefoons. Ook onze gasten waren positief over hem, dus wij raden hem van harte aan!

Nogmaals bedankt! Groet Kim en Rob
Maarten & Marcella schreef op 20 januari 2019:
Brian is een ontzettende vakman met enorm veel oog voor detail maar ook voor het complete plaatje. Zijn vlotte persoonlijkheid, humor en aanwezigheid maakt dat het geen bruiloft wordt waar ‘ook nog foto’s gemaakt worden’, het wordt een gast die je erbij wil hebben. De foto’s zijn nog mooier dan we ons tijdens de bruiloft konden voorstellen.

We trouwden op 21 augustus 2018 en nog altijd is de hele reportage een genot om naar te kijken!
Erik en Sarissa schreef op 18 januari 2019:
Wij zijn 15-01-2019 getrouwd. Brian heeft foto's van onze bruiloft gemaakt. hij is echt een top fotograaf alle belangrijke momenten zijn leuk vastgelegd. Hij weet iedereen op zijn gemak te stellen zodat iedereen leuk op de foto staat, ook mensen die er niet van houden om op de foto te gaan.
Brian bedankt je hebt de herinneringen aan onze dag geweldig gemaakt.
Hilger en Eline schreef op 13 januari 2019:
Brian heeft onze bruiloft van 14 december op een geweldige manier vastgelegd. Door naar de fotos te kijken beleven we het weer helemaal opnieuw! Er is zelfs op de kleinste details gelet. Mooi dat hij ook veel portretten tijdens de ceremonie geschoten heeft, hierdoor kunnen we meegenieten van allerlei emoties.
Brian heeft een prachtige stijl van fotograferen, hij kan prachtig werken met de belichting, heeft tal van ideeën over een pose of plaats, waarvan het resultaat dan verbluffend is. Hij is naast goed in zijn vak ook een gezellige en enthousiaste man, waardoor de spanning al snel weg ebt en ook de shoot relaxt is. Tijdens het feest heeft hij al een aantal fotos laten zien op een tv en al onze gasten waren razend enthousiast.
Wij zullen Brian zeker aanraden bij onze vrienden en familie die nog gaan trouwen, hij is een topfotograaf en een toffe en relaxte man!
Bedankt!
Linda & Alexander schreef op 30 december 2018:
Wauw Brian, wat ben jij een top fotograaf!
6 oktober heb jij onze dag fantastisch vast gelegd met prachtige foto’s. Wat bewonderen we jouw werk! Je hebt alle momenten, emoties en gebeurtenissen super mooi gefotografeerd. Je bent heel prettig in omgang, gezellig, ruim denkend en wist ons met de fotoreportage goed op ons gemak te laten voelen.
Met grote (positieve:-)) verbazing liet jij s avonds bij het feest al een aantal prachtige fotos zien. Wat zijn de fotos mooi geworden, hoe bijzonder is het dat je meerdere momenten van diverse invalshoeken hebt gefotografeerd en we dit vaak niet eens door hebben gehad. Je bent creatief en echt ontzettend goed in je werk! Wij zagen best wel op tegen de fotoreportage, maar wat hebben we het juist leuk gehad (dat een foto zo snel gemaakt kon worden hadden we niet durven dromen;-)) En wat een mooie fotos zijn het geworden. (Close-ups, overzichtsfoto’s, mooie kleuren, prachtige belichting, & zwart wit fotos)
Toen we de fotos onlangs van je ontvingen hebben we de dag echt nogmaals herbeleefd, heel waardevol, 1 ding weten we zeker.. de fotos zullen nog heeeel vaak worden bekeken! & mooie plekken in huis krijgen:-)
Nogmaals super super bedankt Brian!
We kunnen je alleen maar aan iedereen aanraden:-)
Roel en Sanne schreef op 29 december 2018:
Een hele mooie dag hebben we gehad en een fotograaf die op de achtergrond mee rende en vloog op onze dag! Er zitten echt veel mooie foto's bij en ook de foto's met onze vrienden zijn heel gaaf geworden! Bedankt! Nog iets extra service door een foto nog extra te bewerken, ook daarvoor staat hij klaar!
Gelmer en Amelia schreef op 24 december 2018:
Wat zijn de foto's super gaaf geworden! We zijn super blij dat we Brian als fotograaf op onze bruiloft hadden. Omdat je bij een vriendin van mij op de bruiloft fotografeerde en ik je foto's toen ook al prachtig vond zijn we bij jou uit gekomen. Tijdens het maken van de foto's maakte hij ons regelmatig aan het lachen, wat de spanning wat weg nam. We vonden Brian een super fijne fotograaf die creatief, professioneel en met gevoel voor humor werkt. We hebben van heel wat mensen hele positieve reacties gehad.

Brian, nogmaals hartelijk bedankt!
Nardo en Rianne schreef op 21 december 2018:
Het portfolio met de foto's van Brian sprak ons enorm aan. Ongedwongen situaties maar zeer stijlvolle foto's met regelmatig ook wat humor. Tijdens het kennismakingsgesprek voelde wij ons vanaf het begin af aan op ons gemak en ook op de dag zelf was dit zo. Brian kan onzichtbaar zijn, maar ook met een opmerking zorgen dat je los komt, de juiste houding neerzet en op het juiste moment de foti maken. Hij heeft veel goede ideeën voor gave effecten in foto's en kan van een willekeurige locaties iets gaafs maken. Brian heeft onze verwachtingen overtroffen!
Auke & Maureen schreef op 18 december 2018:
Brian heeft onze mooie dag op 14 september 2018 vast gelegd. Het is erg gezellig om Brian erbij te hebben. Met zijn dosis humor maakte het allemaal relaxter. Het is al een spannende dag. Dit ervaarde we als zeer prettig. Wat hem een fotograaf maakt is dat hij gepaste afstand houdt.

Toen we de foto's op de beamer zagen van de gemaakte fotos van overdag konden we alleen maar wauw zeggen! Wat is Brian een kunstenaar zeg! In 1 woord prachtig. Wij zullen anderen Brian zeer aanbevelen!

We hebben wel even moeten wachten op de foto's maar het wachten was het meer dan waard! Wij wensen je dan ook alle goeds in de toekomst.

Groetjes Auke & Maureen Postma
Ronald en Femmie schreef op 2 december 2018:
6 september 2018 was het eindelijk zover, de dag waar we al een jaar naar uit hadden gekeken. Eindelijk zien hoe alle plannen samen zouden komen, eindelijk iedereen laten zien hoe de jurk en het pak er uit zagen, eindelijk laten zien welke plannen wij een jaar lang met elkaar hadden gesmede en eindelijk voor de rest van ons leven als man en vrouw door het leven gaan! Dit alles heeft Brian van A tot Z vast gelegd en wat een waanzinnig mooie foto’s hebben wij van onze dag. Nog dagelijks bladeren we door de foto’s heen en iedereen die we de foto’s laten zien zeggen alleen maar met oh en ah en wauw en wat mooi.

We hebben Brian leren kennen als een open, gezellige man die houdt van een geintje op z’n tijd en zonder aanwezig te zijn toch zorgt voor een fantastische ontspannen sfeer. Wat wij belangrijk vonden aan een fotograaf is dat we er een klik mee hadden, iemand die overal bij kan zijn zonder dat je er aan stoort. De eerste ontmoeting was al top ‘Brian, moeten we nog iets meenemen als we komen kennismaken?’ ‘Nee hoor, alhoewel appeltaart met slagroom wel lekker is’ en zo is Brian, professioneel, en zeer toegankelijk.

Overdag hebben we geen moment last gehad van Brian en hebben we zelfs momenten gehad dat we niet eens in de gaten hadden dat hij er was, en toch heeft hij elk detail, elke blik en elke glimlach vast kunnen leggen. Tijdens de fotoshoot was het ontspannend, we hebben veel gelachen en het is geen enkel moment ongemakkelijk geweest. ’s Avonds tijdens het eten heeft hij al een aantal foto’s nabewerkt waardoor alle avondgasten de dag alvast mee konden beleven, fantastisch.

Je trouwt maar één keer dus we kunnen helaas niet zeggen ‘volgende keer bellen we je weer’ maar we zullen je zeker aan iedereen aanraden!

Liefs, Ronald en Femmie
Alex en Marleen schreef op 19 november 2018:
We hebben Brian voor het eerst ontmoet tijdens de bruiloft van mijn beste vriendin en haar man. Wat een leuke, spontane, grappige vent! Tijdens hun feest liet hij al een aantal gemaakte foto’s zien, wauw, dat beloofde wat! De uiteindelijke reportage was echt schitterend. Later kwamen we Brian nog een keer tegen, bij de bruiloft van een andere vriendin. En ook deze keer dachten we: wat een leuke vent en wat een gave foto’s maakt hij. Toen wij in 2016 besloten in 2018 in het huwelijksbootje te stappen, hoefden wij eigenlijk niet na te denken over een fotograaf. We wilden Brian! Ook zijn concept sprak ons erg aan: geen pakketten, maar één prijs voor de bruidsdag. Snel hebben we een afspraak gemaakt om onze datum vast te leggen. Vrijdag 20 juli 2018 was het zover. Terugdenkend aan de dag en terugkijkend naar de foto’s hebben we Brians continue aanwezigheid geen moment als storend ervaren. Hij was er, maar toch ook weer niet. Terugkijkend naar de foto’s heeft hij foto’s gemaakt op momenten waarop we het totaal niet doorhadden. Hij mist niets. Een aantal mensen dat niet bij de bruiloft aanwezig kon zijn, hebben we de complete reportage laten zien. Zij gaven naderhand aan het gevoel te hebben bij de dag aanwezig te zijn geweest. Ook stelde hij op onze trouwdag mijn zenuwachtige moeder gerust en hij legde zelfs mijn jurk met hoepel klaar op de grond. Geweldig! Lang verhaal kort: wij zullen Brian te allen tijde warm aanbevelen bij vrienden en kennissen.

Bedankt Brian!
Melinda en Eddy schreef op 17 november 2018:
Wat een topfotograaf is Brian! We hebben de foto's net ontvangen en zijn enorm onder de indruk.

De foto's zijn mede zo mooi geworden door de persoonlijkheid van Brian. Alle gasten hadden het over de leuke fotograaf. Ik hou er zelf niet zo van om op de foto te gaan maar tijdens de fotoreportage met Brian hebben we alleen maar gelachen.

Op het feest waren de eerste foto's al te zien op een groot scherm wat erg leuk was voor de feestgasten.

Brian, bedankt!
Marie-Louise & Luis schreef op 16 oktober 2018:
Wij zijn super blij met de foto's van onze bruiloft! Brian heeft onze dag prachtig op beeld vast weten te leggen, van begin tot eind. Hij heeft hij gevoel voor humor wat erg fijn is op zo een spannende dag! Onze gasten waren zo onder de indruk van de mooie foto's. De belichting van de foto's is perfect! Brian, dankjewel voor jouw inzet. Dankzij jou kunnen we nog nagenieten van onze fantastische dag. Ik heb je al aan meerdere koppels aanbevolen die nog een trouwfotograaf zoeken!

Liefs,
Marie-Louise & Luis
Basjan en Sanne schreef op 9 oktober 2018:
Deze zomer heeft Brian onze trouwdag fantastisch vastgelegd. Van begin tot het eind heeft hij raak geschoten. We wilden graag en een mooie shoot en de emoties van ons en onze gasten in beeld hebben. Allebei is ruimschoots gelukt. De leuke manier waarop hij met de gasten omging maar toch op de achtergrond bleef was ook super.
Kwaliteit, ervaring en plezier. In willekeurige volgorde.
Al met al, Brian bedankt!
Peter & Claudia schreef op 7 oktober 2018:
Brian, wij vinden dat je hele mooie en leuke foto's hebt gemaakt tijdens onze dag op 11 augustus. We waren echt verrast over het eind resultaat, zeker hoe mooi je met het licht hebt gespeeld tijdens de fotorapportage en de leuke settings die je daarbij hebt bedacht. Je bent echt alert op naast een mooie vastlegging van de dag dat er soms even extra speciale momenten zijn in emoties of uitbundigheid van blijdschap bij mensen 😉
Daarnaast wist je ook op een fijne manier sfeer te maken tijdens de dag. Het was gezellig om jou er bij te hebben meteen al 's ochtends vroeg.
We zijn echt heel blij met jouw rapportage!
Simone & Tim schreef op 18 september 2018:
Ten eerste: Wooow wat een positieve energie heeft Brian en wat een top fotograaf! Wij hebben zo genoten, dat hij bij onze dag was! Tijdens de voorbereidingen en de fotoreportage al veel met hem gelachen. Hij weet precies wat hij doet en je merkt dat hij het werk met passie uitvoert. Het was een fantastische dag, waar we mede dankzij Brian mooi op terug kunnen kijken. De foto's zijn ontzettend mooi geworden en kunnen al bijna niet selecteren welke foto's wij in het groot willen gaan afdrukken. Dit geeft wel aan dat iedere foto mooi is en met passie en veel creativiteit gemaakt is.

Brian wij willen je ontzettend bedanken voor de gezellige dag, wij hebben onwijs van jou genoten als fotograaf!

Liefs Tim en Simone
Martine & Jan schreef op 24 augustus 2018:
Brian heeft onze bruiloft afgelopen 9 juni fantastisch vastgelegd! We zijn ontzettend blij met de foto's. Zowel van de dag als de reportage zijn de foto's heel gaaf. Brian kun je heel goed op je bruiloft erbij hebben. Hij is er wel om echt alles vast te leggen neemt daarin ook de lead, maar blijft ook op de achtergrond. Dat enkele foto's al te zien waren op het feest was echt een aanvulling. Onze gasten waren zeer verrast over het resultaat en konden niet geloven dat de foto's dezelfde dag nog waren gemaakt. Ook kregen we heel snel onze foto's toegestuurd zodat we konden nagenieten.

Bedankt Brian! We raden je aan iedereen aan!
Tim & Tamara schreef op 15 augustus 2018:
Al heel vroeg in de organisatie was het voor ons duidelijk dat Brian onze fotograaf zou zijn. Zijn werk hadden we al eens live gezien bij een andere bruiloft en deze topper levert dan ook echt schitterend werk af!
De rust die hij uitstraalt naar natúúrlijk het bruidspaar maar daar omheen ook naar de gasten maken hem een echt vakman. Ondanks er ontzettend veel druk op hem staat omdat hij het maar 1 keer goed kan doen. Hij is aanwezig en toch ook niet maar uiteindelijk kom je er bij het resultaat in de foto's achter dat hij toch wel alles heeft meegemaakt.
Denkt ontzettend goed mee in veel verschillende dingen, bijvoorbeeld de keuzes van locaties en wij vinden dit zeer positief onderscheidend van andere fotografen.
Een aanrader voor elk aanstormend bruidspaar!

Fantastische kerel, als persoon maar zeker ook als fotograaf!
Bedankt!
Edgar en Okky schreef op 10 augustus 2018:
Geduldig, assertief, snel, vriendelijk, creatief en erg vakkundig. Dat zijn de woorden die zeker bij Brian passen. 
We zochten op een relatief kort moment toch nog een fotograaf voor enkele uren op onze huwelijksdag, die niet ontzettend uitgebreid was. Althans voor huwelijksbegrippen.
Van de aanbiedingen die we kregen, onderscheidde Brian zich enorm van de rest. Ten eerste het contact via de mail waarbij zijn werkwijze en kijk op het vastleggen van een dergelijke dag ontzettend aansprak. Het portfolio op zijn site sprong er al helemaal uit. Niet de standaard geposeerde foto’s, maar spontaan ogende foto’s, mooi vastgelegde momenten, humor, geweldige belichting, in het oog springende details en mooie scherpte-diepte die gewoon klopt. Fantastisch! Als hobbymatige fotografie-liefhebber en fotograaf, kom ik nog niet in de buurt van Brian, maar het maakt me wel kritischer bij het beoordelen van foto’s.
We waren dus blij dat Brian op onze datum beschikbaar was. De gasten waren zowel op de dag zelf als bij het zien van de foto’s vol lof. Aardige gast - "Je hebt niet eens door dat er een fotograaf rondloopt" werd ook gezegd - schitterende foto’s, prachtig licht. Dat waren termen die ons ter oren kwamen.
Zelf ben ik nogal van de voorbereiding en heb mogelijkheden aangegeven bij Brian voor locaties. Volstrekt overbodig! Brian beheerst de techniek en ziet het goede plaatje. De wensen, die in het ontspannen voorgesprek aan bod waren gekomen, onthoudt hij prima en hij ziet de geschikte momenten om daar aan te voldoen. Alles kwam later terug in de fotoselectie die we ontvingen. En dat was binnen een erg korte periode na deze bijzondere dag!

Ondanks het korte tijdsplan dat we hadden, heeft hij er maximaal alles uitgehaald. Zonder dat er stress bij kwam. Hij werkt heel prettig en relaxed en geeft op een leuke manier goede aanwijzingen, terwijl hij niet nadrukkelijk aanwezig is. Een hele fijne vakman en kunstenaar met licht. Hij heeft de dag echt bijzonder gemaakt met de foto’s die de belevingen van die dag weer helemaal naar voren laten komen.

Kijk ook vooral naar de foto’s bij hem aan de muur indien je een afspraak maakt. Geweldige kwaliteit en via de link die we van hem kregen, hebben we ook een foto op 120 bij 80 af laten drukken. Zeker een aanrader!
Jolanda & Chris schreef op 8 augustus 2018:
Brian (BeyondLight) hebben wij leren kennen op een bruiloft van vrienden. Nadat onze eigen plannen voor een bruiloft concreter werden, hebben we Brian uiteindelijk gekozen uit een selectie van verschillende fotografen. Brian is een fotograaf met een bijzondere stijl. Technische kan de stijl divers en verrassend zijn. Kenmerkend is de belichting van zijn portretten. Daarbij weet Brian de juiste momenten te vangen, zonder daarbij op de voorgrond te treden. Verder is zijn persoonlijkheid geweldig! Je treft een energieke, creatieve, humoristische fotograaf die zich graag in alle bochten wringt, om fantastische foto’s te kunnen schieten. Prijs/Kwaliteit is uitmuntend!
Olaf en Monique schreef op 5 augustus 2018:
Wat zijn wij blij dat Brian onze trouwdag heeft vastgelegd. De foto's zijn prachtig geworden. Brian is erg professioneel maar is ook een leuke vent in de omgang. Wij kregen veel positieve reacties van de gasten over Brian. Brian heeft bij ons ook meegedacht over de locatie voor de fotoshoot. Kies voor Brain als je houd van verschillende stijlen , ontspannen sfeer en een prachtig eind resultaat.
Linda & Michel schreef op 17 juli 2018:
Wij zijn ontzettend blij met de foto's van onze bruiloft! Brian heeft onze dag prachtig op beeld vast weten te leggen, van begin tot eind. Bovendien is hij creatief, prettig in de omgang en heeft hij een leuk gevoel voor humor! (zodat iedereen écht lacht op de foto's) Van de gasten kregen we terug dat zij het heel leuk vonden om tijdens het feest op een scherm alvast foto's te zien van de dag. Over deze foto's hebben we veel complimenten gekregen. De bijzondere foto's qua belichting en perspectief zijn geweldig! Brian, dankzij jouw foto's kunnen we nog lang nagenieten van onze fantastische dag. Dankjewel!! Je bent zeker een aanrader voor koppels die in de toekomst gaan trouwen!
Berrie en Ayla schreef op 12 juli 2018:
Op zaterdag 23 juni zijn wij getrouwd en wij hebben Brian gevraagd om deze dag vast te leggen. Wij zijn vooral gevallen voor zijn unieke manier van het gebruik van licht in zijn werken, en na de kennismaking in Ede waren we dan ook gelijk verkocht. Brian is een topgozer om er bij te hebben op zo'n belangrijke dag. Valt bijna niet op tijdens de plechtigheden, maar vormt tegelijkertijd ook een fijne gast voor de bruiloft met tips en tricks van een ervaringsdeskundige op dit gebied. Tijdens het diner heeft Brian enkele foto's als preview laten zien, waarbij de de 'oh's en ah's' door de zaal hoorde gaan. Ik ben dan ook onwijs benieuwd naar de foto's die wij hopelijk een dezer dagen zullen ontvangen! Brian, bedankt, je bent echt een fijne vent om erbij te hebben op zo'n dag!
Roy & Karlijn schreef op 10 juli 2018:
Wauw Brian, wat heb je onze dag op een super mooie manier vastgelegd!
Je bent echt een topper & voor iedereen aan te raden als fotograaf!
Het was heerlijk om jou als onze fotograaf op onze dag aanwezig te hebben. Tijdens de reportage zoveel mooie & leuke ideeën. Daarbij ben je heel gezellig en stel je iedereen op zijn gemak, zodat de foto vooral niet geforceerd wordt en je er heel ontspannen opstaat! Wij zijn heel erg blij met het eindresultaat!!
De rest van de dag was je meer op de achtergrond. Op sommige momenten hadden we niet meer door dat je aanwezig was. Maar ook die momenten heb je super vastgelegd!
We hebben vele lovende reacties gehad over jou van onze gasten & er zullen op meerdere sites van leveranciers jou foto's komen te staan!
We hopen je in de toekomst nog eens tegen te komen op bruiloften van familie en vrienden! Nogmaals heel erg bedankt!
Macy & Paul schreef op 10 juli 2018:
Wat ben je een geweldige fotograaf! Je stond overal precies op het goede moment en wist iedereen inclusief onszelf in de goede stemming te brengen zonder dat het je moeite kostte.
De foto's zijn perfect geworden dankzij jouw. Wij kunnen nu voor altijd de dag herbeleven door de foto's, want elk moment is vastgelegd.
Wij hebben een heerlijke dag gehad, bedankt voor het vastleggen van alles!!