';

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
199 berichten.
Evelien en Marc Raps schreef op 7 april 2020
Na ons eerste gesprek hadden we al snel door dat we met Brian een perfecte klik zouden hebben. Hij heeft precies oog voor de dingen die wij belangrijk vonden, licht en compositie. Daarnaast heeft Brian een enorme bron van creativiteit en originaliteit waar we heel graag mee wilde samenwerken.

Wat was het ontzettend fijn en geruststellend om jou bij ons te hebben die dag Brian! Ik (Evelien) was zelf erg zenuwachtig voor het maken van de portretfoto's, maar je hebt ons er echt super doorheen geleid.

Brian creëert een hele leuke en relaxte sfeer op de dag. Van zoveel mensen hoorden we naderhand nog dat ze Brian zo leuk en gezellig vonden.

Zelf hebben we door de dag heen vaak amper door gehad dat hij er was. Zelfs de flitsers in de feestzaal had ik helemaal niet opgemerkt en zag ik pas op de foto's naderhand.

Wat helemaal top was, was het scherm met de eerste paar foto's die in de feestzaal stond in de avond. Onze gasten konden zo al een glimps krijgen van de prachtige foto's van tijdens de reportages. Ook hier kregen we naderhand zoveel positieve feedback over van onze gasten.

En wat een prachtige foto's! We hebben ze ondertussen al vele malen gezien, maar zijn er nog lang niet op uitgekeken.

Brian je bent een topper!
Bedankt voor je gezellige en relaxte aanwezigheid op onze speciale dag!

Veel liefs,
Marc en Evelien Raps
Bart-Jan & Arina schreef op 30 maart 2020
Wat een topper is Brian! Niets was te gek voor Brian. Je weet van te voren waar je aan toe bent. We wilde graag iets eerder beginnen met foto's maken en dat was allemaal te regelen in overleg! De dag zelf hebben we onwijs genoten en we hadden zelfs het idee dat Brian geen foto had gemaakt omdat we hem de hele dag niet opgemerkt hebben. Hoe super is dat!
En de gasten waren 's avonds ook echt mega verrast door de foto's die al te zien waren op het scherm. Brian is zeker een aanrader voor iedereen die mooie foto's wil van zijn/haar trouwdag!
Kevin & Denise schreef op 7 maart 2020
1 november 2019 zijn wij getrouwd, de foto’s hebben we inmiddels al 100x gezien. Wat een geweldig resultaat! Brian wat zijn wij blij met jou.

Brian is een super professionele fotograaf. Met de intake neemt hij alle tijd en krijg je een goed beeld van hoe hij werkt. Brian is duidelijk, no-nonsense, Je weet waar je aan toe bent en hij maakt het meer dan waar.
Van ‘s ochtends vroeg tot in de late uurtjes was Brian aanwezig. Hij weet waar hij mee bezig is en gaat heel de dag zelfstandig zijn gang. Hij is vrolijk, vol energie en een flinke dosis humor.
Tijdens het feest ‘s avonds werden er al een aantal foto’s getoond op het scherm, iedereen was sprakeloos. Dit resultaat hadden we niet durven dromen, alsof het zo uit een boekje kwam..
Wij kunnen Brian aan iedereen aanraden, zeker wanneer je een reportage wil die echt uniek is en zich onderscheid van de gemiddelde standaard trouwreportage en dat tegen een enorm scherp tarief!
Brian wij hopen dat jij nog vele bruiloften mag fotograferen en nog vele mensen net zo gelukkig gaat maken met zo’n fantastische herinnering als wij!!
Wiljan en Linda schreef op 19 februari 2020
Al vanaf het eerste contactmoment met Brian hadden wij een heel goed gevoel over hem. Zijn enthousiasme, professionaliteit en humor zorgden ervoor dat wij het erg prettig vonden om Brian op onze grote dag om ons heen te hebben.
Ook onze gasten waren erg enthousiast over Brian.

De foto's zijn fantastisch geworden! We zijn er enorm blij mee.
Onze mooiste dag is op een geweldige manier vastgelegd. Ook kwam Brian met een voorstel voor een fotolocatie, die was precies wat wij zochten! De fotoshoot halverwege de dag was ook heel gezellig en ontspannen.

's Avonds toen de avondgasten arriveerden waren er al een aantal foto's te zien op een scherm die Brian had meegenomen. Dat was heel gaaf en de reacties van de gasten waren ontzettend leuk! We kunnen nu heerlijk nagenieten van onze trouwdag.

Lieve Brian, ontzettend bedankt voor alles en mochten wij weer een fotograaf nodig hebben, dan ben jij de eerste die wij bellen!

Groetjes, Wiljan en Linda
Wouter & Annelies schreef op 27 januari 2020
Brian, je bent ongelooflijk! Je regelt alles wat je nodig hebt, van A tot Z, gaat niets uit de weg om de mooiste foto's te maken en zorgde ervoor dat het voor ons comfortabel was (al zijn we niet zo van het posen). Tijdens de dag en het feest zelf ben je voor ons praktisch onzichtbaar geweest, en heb je de gasten goed doen lachen voor de meest prachtige foto's.

's Avonds op het scherm zagen we vol verbazing de eerste foto's, kippenvel hadden we allebei: dat kan toch niet van vanmiddag zijn? Dat kunnen wij toch niet zijn? Wat waren die al ontzettend mooi. Onze monden stonden echt open van verbazing.

Zo ongeveer de helft van de gasten kwamen naar ons toe om te melden dat ze met ons mee zo verwonderd waren over jouw fotografie kunsten. Nog lang daarna hebben we veel mensen mogen horen: Dat zijn zeker de mooiste trouwfoto's die we ooit hebben gezien.

Dit weekend kregen we de grote lading foto's en hebben we de hele dag nog eens helemaal opnieuw beleefd! Wat heb je dat prachtig, mooi, emotioneel en echt in kaart gebracht! Onwijs bedankt voor jouw fantastische werk!
Sjohn & Colleen schreef op 10 januari 2020
Wat een dag!
Het is al enige tijd terug dat wij onze mooiste dag hebben mogen beleven, maar de nasleep is erg genieten! Op de dag zelf was Brian er vanaf het begin tot laat in de avond. De Klik was erg goed met elkaar. Tijdens de fotosessie kon hij ons ook op een leuke manier benaderen zodat wij er erg veel plezier aan beleven. Hij gaf ons goed advies en wij konden onze eigen inbreng goed inbrengen aan de gehele dag. Brian heeft prachtige foto's gemaakt, mooie details kwamen terug. Echt dikke complimenten en ook over het fotoboek.

Brian nogmaals bedankt!!
Farienne & Piet schreef op 29 oktober 2019
De mooie herinnering die je hebt vastgelegd zullen ons altijd bij blijven. Door de prachtige foto's beleven wij onze bijzondere dag met een traan en met een lach opnieuw. Een echte professional die precies weet wat hij doet. Door ons wordt Brian sterk aanbevolen. Brian maakt zonder in de weg te lopen prachtige foto's van hoe de dag echt was. De fotoreportage moment was luchtig, gezellig een ongedwongen sfeer.. Met als resultaat prachtige foto's.
Ontzettend bedankt Brian! De foto's zijn mooier dan we hadden verwacht.
Rowin en Marianne schreef op 25 september 2019
Op 22-02-2019 heeft Brian onze prachtige bruiloft op een prachtige manier vastgelegd. We zijn meer dan blij met de foto's die hij gemaakt heeft! Hij werkt op een rustige, professionele en gezellige manier. Hij heeft goed meegedacht over een locatie. Het is fijn dat hij een vaste prijs rekent, ongeacht hoe lang je dag duurt. Er zijn heel veel mensen die nadien gevraagd hebben wie onze fotograaf was, want iedereen stond versteld van de mooie foto's.
Ook fijn vonden we dat hij 's avonds tijdens het eten al druk bezig was met het bewerken van foto's, zodat er daarna tijdens het feest al enkele foto's vertoond konden worden op een scherm. Binnen 2 weken hadden wij alle foto's binnen; een hele snelle service.
Kortom, niets dan lof over Brian en we zouden hem aan iedereen willen aanraden!
Mark en Anouk schreef op 27 juli 2019
Toen we op 27-06-2019 trouwden hadden we het niet beter kunnen treffen. Voor ons de perfecte locatie, de mooiste mensen om ons heen en het perfecte weer.
Brian was een hele fijne fotograaf om die speciale dag bij ons te hebben. En wat zijn alle foto's prachtig. Het is net of je de dag opnieuw beleefd zodra je de foto's bekijkt.
Wij zouden hem iedereen aanraden.
Nogmaals enorm bedankt Brian.
Ariaan en Marleen Peters schreef op 13 juli 2019
Het was net of een avondje uit geweest waren toen we het kennismakingsgesprek hadden met Brian. Ariaan vond het maar niks dat er ook een foto's gemaakt moest worden op de bruiloft, maar Marleen wilde het heel graag. In het gesprek gaf Brian als tip om bij nog 2 andere fotografen een kennismakingsgesprek aan te vragen. Maar het voelde voor ons goed om dat niet te doen en gewoon gelijk voor Brian te kiezen! Het contact voelde gelijk heel vertrouwd.

We hebben tot onze bruiloft, op onze bruiloft en daarna alle vertrouwen in Brian gehad, dat het allemaal goed zou komen. Een paar mailtjes en een telefoontje was het enige contact verder, maar we hadden geen stress of het goed zou komen met de foto's.

Op de bruiloft konden we tijdens de fotoshoot helemaal onszelf zijn, we staan daardoor (ook Ariaan) heel gespannen en spontaan op de foto's. Het was gewoon heel gezellig! De rest van de dag hebben we ook totaal geen last gehad van de fotograaf en het resultaat is schitterend! Er is geen foto waar iemand geforceerd opstaat, er zijn alleen maar spontane plaatjes gemaakt, waar mensen opstaan zoals ze zijn!

Het grootste compliment voor Brian is dat meerdere gasten aan ons gevraagd hebben hoe heette jullie fotograaf? Jullie hebben zulke gave, mooie en artistieke foto's…

Nu 3 maanden later… we bekijken nog bijna dagelijks onze foto's. Brian bedankt voor jouw werk!
Allard en Marinelle schreef op 6 juli 2019
Brian, wat ben jij een topper! Met je enthousiasme weet je iedereen mee te krijgen in een ontzettend mooie foto!

De hele dag door zit je bomvol energie en weet je dit ook over te brengen op ons en onze gasten. Het voor ons ongemakkelijke van foto's maken, verdween hierdoor helemaal.

En dan zie je die foto's 's avonds en denk je: WAUW, zijn wij dat echt?;)
Veel gasten die dan vragen: Wie is die fotograaf? Wat een mooie foto's, en dat licht...


Het was echt een topdag, die je super mooi hebt vastgelegd.

Heel hartelijk dank!

Allard en Marinelle
Rachel en Ricardo schreef op 24 juni 2019
Na onze kennismaking met Brian hoefde we niet lang na te denken om te bevestigen dat Brian onze grote dag mocht gaan vast leggen. Met zijn vriendelijkheid, humor en specialisme voor het vak waren wij gelijk overtuigd. Tijdens de grote dag weet Brian door zijn goede dosis humor je op je gemak te stellen waardoor er in ontspannen sfeer de fotoreportages opgenomen worden. Ongemerkt en onopvallend beweegt Brian tussen de mensen door en weet hij de juiste momenten vast te leggen. In vrij korte tijd hebben we de foto
Kelly schreef op 26 mei 2019
Wij zijn op een trouwbeurs geweest en vonden het contact met fotografen allemaal heel commercieel en haastig. We hebben hierna best veel sites bezocht en kwamen toen bij de site van Byondlight uit.
Wat ons meteen opviel waren de mooie foto’s hierop.
Na mail en telefonisch contact viel het enthousiasme van Brian ons meteen op. Zijn manier van denken/meedenken en adviezen waren zeer welkom. Na een gesprek bij hem thuis waren we helemaal om. Zijn duidelijke verhaal icm zijn portfolio en de prijs lieten ons beslissen om voor hem te gaan.

De dagen voor de grote dag kregen we nog tips over locaties voor de trouwfoto’s.
Op de dag zelf was Brian er al vroeg om alles goed en mooi in beeld te brengen, zowel bij de bruid als bruidegom.

Het voelde alsof Brian een van de daggasten was die ondertussen hele mooie foto’s maakte.
Zijn humor/creativiteit en positiviteit willen we niet ongenoemd laten.

Waar je bij vele fotografen aan een eindtijd zit en je dus daarna meer moet betalen, was dit bij Brian 1 prijs.
Een aantal foto’s werd tijdens het feest al geshowd op een door Brian meegebracht tv-scherm.
Hierover kregen we meteen al vele mooie complimenten.
We kregen de foto’s binnen 2 weken en hierover was het e-mailcontact wederom duidelijk.

Als je op zoek bent naar een goede/enthousiaste/professionele fotograaf met een goede prijs raden we Byondlight iedereen aan.
Remon en Kim schreef op 10 mei 2019
Na ons eerste gesprek wisten wij meteen dat Brian de fotograaf was die wij zochten. Onze dag, 24 april 2019 heeft Brian fantastisch vastgelegd!

Brian is een gezellig man met veel humor. De humor maakt het shooten leuk. Ook met kinderen weet hij super leuk om te gaan. Onze zoons staan er heel leuk op. Hij is zeer flexibel en denkt mee met het zoeken naar locaties voor de fotoshoot.

De rest van de dag is hij veel op de achtergrond aanwezig. Bij het zien van de foto’s zagen wij momenten waarvan wij dachten dat hij die niet had kunnen nemen. Elke detail, verschillende blikken en glimlach zijn vastgelegd. We hadden afscheid genomen en toch pakte hij nog het laatste moment mee van de ballonnen naar opa. Heel bijzonder!

Ondanks dat wij geen feestavond hadden kon hij toch een preview vertonen. Wat was die preview al mooi! Ook de gasten waren enthousiast.

Het krijgen van de USB stick was ook een cadeautje. Super mooi ingepakt en een mooie stick! We kunnen niet wachten op een mooi album.

Bedankt dat je onze dag zo mooi hebt vastgelegd!
Leola en Stijn schreef op 5 mei 2019
Brian is een fantastische bruiloftsfotograaf. Hij maakt schitterende foto's, speelt erg goed met het licht en zit boordevol goede ideeën om originele foto's te maken. Hij neemt hier zelf initiatief in en bedenkt gedurende de dag zelfs nog nieuwe bijzondere fotolocaties/opstellingen, waarbij hij goed rekening houdt met de wensen van het bruidspaar. Daarnaast is hij de hele dag aanwezig, van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat, waardoor zijn foto's een zeer volledig beeld van de trouwdag geven. Brian is zeer betrokken. Vooraf aan de dag denkt hij goed mee over fotolocaties en ook op de dag zelf is hij actief aanwezig, zonder teveel op de voorgrond te treden. Tot slot is Brian altijd vrolijk en zorgt hij voor een ontspannen sfeer tijdens het maken van de foto's. Kortom een geweldige fotograaf voor op je bruiloft! Brian, bedankt voor een prachtige fotoserie en je grote bijdrage aan onze dag!
Jonathan en Ciska schreef op 23 april 2019
Wat een topdag was het met Brian.
Een superheldere presentatie met veel voorbeelden van tevoren. Voor ons was het meteen duidelijk dat Brian onze fotograaf moest worden.
Op de dag zelf is hij heel vrolijk en merk je hem niet op als het nodig is, zoals in de kerkdienst. Met veel gemak legt hij alle details origineel vast.
Het scherm met de eerste twintig foto's op het feest was super. En dezelfde avond al drie foto's in onze mailbox. Twee weken later alle foto's op een mooie usb-stick en het boek is er bijna..
Iedereen heeft het nog over hoe leuk de fotograaf was. Echt een aanrader!
Erwin en Tamara schreef op 21 april 2019
Brian is een betrokken en vooral kundige fotograaf. Hij weet de sfeer naar zijn hand te zetten en maakt er een waar feest van tijdens elke shoot. Het was dan ook de beste en juiste keuze om Brian voor onze grote dag te vragen. Dankjewel voor alles!
Alain & Rolijn schreef op 24 maart 2019
Brian was onze bruidsfotograaf op 16 februari jl. Mede dankzij hem is het een geweldige dag geworden. Brian is soepel, grappig en vriendelijk in de omgang en heeft écht oog voor hoe wij een leuke dag hebben én mooie foto's krijgen. Verwacht geen man met een kunstenaarsattitude die uren over een compositie denkt, maar iemand die snel suggesties geeft: mét resultaat. Of het nou de wat meer georchestreerde bruidsreportage is, of gewoon een paar kiekjes tussendoor: hij kan het allemaal.

Het grote voordeel was dat Brian er de hele dag bij was. Onderschat niet hóe leuk het is om later terug niet alleen terug te kunnen kijken op een bruidsreportage, maar ook op de kleine momentjes tussendoor, het aankleden 's ochtends, de kekke dansmoves 's avonds. Dit hoorde allemaal bij onze bruiloft en het stond er allemaal haarscherp op. En we hadden deze foto's voor geen goud willen missen.

Op ons feest liet hij al een paar foto's zien en waren onze gasten meteen verkocht. En wij hebben er vertrouwen in dat jullie dat ook zullen zijn, als je met Brian aan de slag gaat.
Kim en Rob schreef op 20 januari 2019
Op 11 januari 2019 heeft Brian onze dag perfect vastgelegd.

Het traject voor onze dag hebben wij als positief ervaren; Brian hield een duidelijke presentatie over hoe hij werkt en wat hij voor ons kon betekenen. Tevens gaf hij goede tips met betrekking tot locaties voor foto shoots.

Al vrij snel waren wij er over uit dat Brian de juiste man was om onze dag vast te leggen, enerzijds door zijn kwaliteiten maar ook als persoon; veel humor, energiek en luisterend naar onze wensen. Communicatie tussen het moment van het boeken van Brian tot aan de bruiloft dag verliep ook naar wens; hij nam van te voren contact op om alles exact door te nemen qua aanvangstijd, locatie etc. Een paar dagen van te voren wilde wij alsnog iets eerder afspreken, waar Brian geen problemen van maakte.

En daar kwam de dag zelf en wat zijn wij blij geweest met Brian als fotograaf! Het was een beetje stressvol bij ons (wie kent het niet:-)), maar Brian was 1 van de rustige factoren en maakte ondertussen al een aantal mooie foto's. Hierna zijn wij naar de locatie gegaan voor onze fotoshoot, door het enthousiasme van Brian konden wij op plekken komen waar wij met een ''random'' fotograaf waarschijnlijk niet naar binnen waren gekomen. Hij had goede ideeën over wat mooie poses zijn en weet door zijn humor constant een lach op onze gezichten te toveren.

En daar kwam het dan, de ceremonie. Hier hebben wij Brian amper gezien; hij beweegt zich onopvallend en kwam achteraf met supermooie foto's aan. Ook bij ons feest was Brian erg behulpzaam, bijvoorbeeld met tips geven aan gasten die foto's maakten met hun mobiele telefoons. Ook onze gasten waren positief over hem, dus wij raden hem van harte aan!

Nogmaals bedankt! Groet Kim en Rob
Maarten & Marcella schreef op 20 januari 2019
Brian is een ontzettende vakman met enorm veel oog voor detail maar ook voor het complete plaatje. Zijn vlotte persoonlijkheid, humor en aanwezigheid maakt dat het geen bruiloft wordt waar ‘ook nog foto’s gemaakt worden’, het wordt een gast die je erbij wil hebben. De foto’s zijn nog mooier dan we ons tijdens de bruiloft konden voorstellen.

We trouwden op 21 augustus 2018 en nog altijd is de hele reportage een genot om naar te kijken!
Erik en Sarissa schreef op 18 januari 2019
Wij zijn 15-01-2019 getrouwd. Brian heeft foto's van onze bruiloft gemaakt. hij is echt een top fotograaf alle belangrijke momenten zijn leuk vastgelegd. Hij weet iedereen op zijn gemak te stellen zodat iedereen leuk op de foto staat, ook mensen die er niet van houden om op de foto te gaan.
Brian bedankt je hebt de herinneringen aan onze dag geweldig gemaakt.
Hilger en Eline schreef op 13 januari 2019
Brian heeft onze bruiloft van 14 december op een geweldige manier vastgelegd. Door naar de fotos te kijken beleven we het weer helemaal opnieuw! Er is zelfs op de kleinste details gelet. Mooi dat hij ook veel portretten tijdens de ceremonie geschoten heeft, hierdoor kunnen we meegenieten van allerlei emoties.
Brian heeft een prachtige stijl van fotograferen, hij kan prachtig werken met de belichting, heeft tal van ideeën over een pose of plaats, waarvan het resultaat dan verbluffend is. Hij is naast goed in zijn vak ook een gezellige en enthousiaste man, waardoor de spanning al snel weg ebt en ook de shoot relaxt is. Tijdens het feest heeft hij al een aantal fotos laten zien op een tv en al onze gasten waren razend enthousiast.
Wij zullen Brian zeker aanraden bij onze vrienden en familie die nog gaan trouwen, hij is een topfotograaf en een toffe en relaxte man!
Bedankt!
Linda & Alexander schreef op 30 december 2018
Wauw Brian, wat ben jij een top fotograaf!
6 oktober heb jij onze dag fantastisch vast gelegd met prachtige foto’s. Wat bewonderen we jouw werk! Je hebt alle momenten, emoties en gebeurtenissen super mooi gefotografeerd. Je bent heel prettig in omgang, gezellig, ruim denkend en wist ons met de fotoreportage goed op ons gemak te laten voelen.
Met grote (positieve:-)) verbazing liet jij s avonds bij het feest al een aantal prachtige fotos zien. Wat zijn de fotos mooi geworden, hoe bijzonder is het dat je meerdere momenten van diverse invalshoeken hebt gefotografeerd en we dit vaak niet eens door hebben gehad. Je bent creatief en echt ontzettend goed in je werk! Wij zagen best wel op tegen de fotoreportage, maar wat hebben we het juist leuk gehad (dat een foto zo snel gemaakt kon worden hadden we niet durven dromen;-)) En wat een mooie fotos zijn het geworden. (Close-ups, overzichtsfoto’s, mooie kleuren, prachtige belichting, & zwart wit fotos)
Toen we de fotos onlangs van je ontvingen hebben we de dag echt nogmaals herbeleefd, heel waardevol, 1 ding weten we zeker.. de fotos zullen nog heeeel vaak worden bekeken! & mooie plekken in huis krijgen:-)
Nogmaals super super bedankt Brian!
We kunnen je alleen maar aan iedereen aanraden:-)
Roel en Sanne schreef op 29 december 2018
Een hele mooie dag hebben we gehad en een fotograaf die op de achtergrond mee rende en vloog op onze dag! Er zitten echt veel mooie foto's bij en ook de foto's met onze vrienden zijn heel gaaf geworden! Bedankt! Nog iets extra service door een foto nog extra te bewerken, ook daarvoor staat hij klaar!
Gelmer en Amelia schreef op 24 december 2018
Wat zijn de foto's super gaaf geworden! We zijn super blij dat we Brian als fotograaf op onze bruiloft hadden. Omdat je bij een vriendin van mij op de bruiloft fotografeerde en ik je foto's toen ook al prachtig vond zijn we bij jou uit gekomen. Tijdens het maken van de foto's maakte hij ons regelmatig aan het lachen, wat de spanning wat weg nam. We vonden Brian een super fijne fotograaf die creatief, professioneel en met gevoel voor humor werkt. We hebben van heel wat mensen hele positieve reacties gehad.

Brian, nogmaals hartelijk bedankt!