';

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Kim en Rob heeft geschreven op 20 januari 2019:
Op 11 januari 2019 heeft Brian onze dag perfect vastgelegd.

Het traject voor onze dag hebben wij als positief ervaren; Brian hield een duidelijke presentatie over hoe hij werkt en wat hij voor ons kon betekenen. Tevens gaf hij goede tips met betrekking tot locaties voor foto shoots.

Al vrij snel waren wij er over uit dat Brian de juiste man was om onze dag vast te leggen, enerzijds door zijn kwaliteiten maar ook als persoon; veel humor, energiek en luisterend naar onze wensen. Communicatie tussen het moment van het boeken van Brian tot aan de bruiloft dag verliep ook naar wens; hij nam van te voren contact op om alles exact door te nemen qua aanvangstijd, locatie etc. Een paar dagen van te voren wilde wij alsnog iets eerder afspreken, waar Brian geen problemen van maakte.

En daar kwam de dag zelf en wat zijn wij blij geweest met Brian als fotograaf! Het was een beetje stressvol bij ons (wie kent het niet:-)), maar Brian was 1 van de rustige factoren en maakte ondertussen al een aantal mooie foto's. Hierna zijn wij naar de locatie gegaan voor onze fotoshoot, door het enthousiasme van Brian konden wij op plekken komen waar wij met een ''random'' fotograaf waarschijnlijk niet naar binnen waren gekomen. Hij had goede ideeën over wat mooie poses zijn en weet door zijn humor constant een lach op onze gezichten te toveren.

En daar kwam het dan, de ceremonie. Hier hebben wij Brian amper gezien; hij beweegt zich onopvallend en kwam achteraf met supermooie foto's aan. Ook bij ons feest was Brian erg behulpzaam, bijvoorbeeld met tips geven aan gasten die foto's maakten met hun mobiele telefoons. Ook onze gasten waren positief over hem, dus wij raden hem van harte aan!

Nogmaals bedankt! Groet Kim en Rob