';

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
166 berichten.
Peter en Thea schreef op 15 februari 2018:
Na ons eerste gesprek met Brian wisten we dat we hem als fotograaf wilden. Zo ontspannen en gezellig maar ook zijn werk vonden wij gewoonweg geweldig. De dag zelf was perfect. Bij de fotoreportage heb je totaal niet het gevoel dat je moest poseren. Door zijn humor en spontaniteit creëert hij foto`s van diezelfde kwaliteit. De daggasten zagen Brian in eerste instantie net zoals hun `als een daggast`, daarnaast als de fotograaf. Door zijn gezelligheid, vrolijkheid en humor, hebben wij echt geweldige foto`s ontvangen. De foto`s zelf ging onze verwachting te boven. Zo ontzettend mooi dat je het gevoel van de momenten kan ervaren.
Brian nogmaals ontzettend bedankt voor de geweldige ervaring op onze wonderlijke dag. We hebben genoten en kijken met plezier naar de foto`s op deze dag terug.
Jeffrey en Maaike schreef op 12 februari 2018:
Brian is echt een top vent! Hij loopt de hele dag met je mee als je favoriete oom die hier-en-daar wat foto's maakt, zo relaxed, zo gezellig maar dan met een verbluffend resultaat!

's Avonds op het feest showde Brian een aantal prachtige foto's al op een scherm waarop we van alle gasten al een hoop wauw's kregen. Toen we de foto's een week later kregen hebben we de hele dag nog een keer kunnen herbeleven zonder dat we een gast of bijzonder moment miste.

Brian is een zeer creatieve top-fotograaf die we iedereen aan kunnen raden!
Jaco en Monique schreef op 7 februari 2018:
Brian was al fotograaf op de bruiloft van familie en goede vrienden. We wisten, nog ver voor het aanzoek, dat we hem voor onze bruiloft wilden boeken.
Zijn ongedwongen ontspannen houding waarbij hij door middel van veel humor de reportage weet te 'sturen', maar de rest van de dag 'geruisloos' alles vastlegt was fantastisch.
Na de bruiloft gaf hij prettige adviezen en leverde uiteindelijk een prachtig album aan, waar wij nog lang van kunnen genieten.
Het resultaat laat zien dat Brian een vakman is. We kunnen hem iedereen aanraden.
Koos en Hilda schreef op 6 februari 2018:
Brian was onze trouwfotograaf, wat hebben we van hem genoten, wat genieten we nog steeds van zijn kennis, kunde en van de foto's!
Zijn persoonlijkheid is verademend, humoristisch, hard werkend maar met zo'n spontaniteit worden de foto's genomen waardoor zelfs de kinderen ontspannen en authentiek op de foto's staan.
Mocht je een trouwfotograaf zoeken, hier ben je aan het goede adres! Afspraak is afspraak, verwachtingen zijn duidelijk, Brian verdiept zich in de bruiloft ( kent de mensen bij naam! ) levert snel de foto's via mail en USB!
Brian, bedankt voor alles!!!
Niels en Suzanne schreef op 1 februari 2018:
Wat zijn wij blij dat we gekozen hebben voor Brian!
Gezelligheid, humor en enthousiasme vanaf de eerste kennismaking.
We hadden al 2 x “per ongeluk” kennis gemaakt op eerdere bruiloften waar wij te gast waren en we onder de indruk waren van zijn foto’s.
Dus toen we zelf een fotograaf nodig hadden was dit voor ons een logische keus. En ook de échte kennismaking was heel prettig en duidelijk.
De verwachtingen zijn meer dan waar gemaakt. Wat een prachtige foto’s heeft hij genaakt. Ongedwongen, oprecht geïnteresseerd en grappig.
Nogmaals enorm bedankt!
Sander & Joyce schreef op 30 januari 2018:
Vanaf het moment dat wij Brian ontmoetten op het huwelijksfeest van mijn neef wisten we gelijk dat wij zijn visitekaartje moesten vragen! De relaxte sfeer, de gezellige houding en het no-nonsense pakket vormde de perfecte combinatie voor ons.

Brian wist vanaf de eerste minuut alle momenten vast te leggen zonder dat we doorhadden dat er iemand mee keek. De prachtige, ongedwongen foto's waren echt de kers op de taart!
André & Henriëtte de Man schreef op 22 januari 2018:
Vanaf moment 1 dat we bezig waren met uitzoeken wie onze fotograaf zou worden zei mijn intuïtie dat we goed zaten met Brian. Wij hadden de tip gekregen via kennissen en na een kijkje op zijn website was ik (Henriëtte) al helemaal verkocht. Nadat wij regelmatig heen en weer hebben gemaild en uiteindelijk een goeie kop koffie hadden gedronken bij Brian was mijn man ook helemaal om.
Wij hebben er geen seconde spijt van gehad. Brian, wat heb je een heerlijke persoonlijkheid en wat ben je een fijn mens om om je heen te hebben, zeker tijdens de bijzondere momenten van een trouwdag. Als wij het opnieuw zouden moeten doen, hadden wij het precies hetzelfde gedaan. Jouw stijl is eigen en artistiek, en je weet emotie als geen ander vast te leggen. Mijn favoriete foto is die van mijn schoonvader, die een traantje weg moet pinken bij de geloften. GOUD. echt waar. Onwijs bedankt voor jouw bijdrage en ik hoop dat je nog veel stellen zo gelukkig maken maken als ons.
Joost en Christa schreef op 21 januari 2018:
Wat een geweldige trouwdag hebben wij gehad! Wat een geluk dat Brian onze dag heeft vastgelegd en wij deze dag nog iedere keer kunnen nagenieten vanwege de prachtige foto's die hij heeft gemaakt! Donderdag 2-11-2017 trouwden wij in een mooi kasteel en Brian was er van het begin tot het eind bij! Iedere gast die we daarna spraken zei het weer: 'wat een geweldige fotograaf, We merkten niet eens dat hij er als 'fotograaf' was', Brian super bedankt voor alles en wat hebben we gelachen!
Rob & Willeke schreef op 3 januari 2018:
Eind september zijn wij getrouwd. Brian heeft foto's gemaakt op onze trouwdag. We zijn erg blij met het resultaat! Hij weet de juiste momenten vast te leggen op verschillende manieren en daardoor krijg je een prachtige gevarieerde reportage.
Mijn man heeft een hekel aan poseren en zag op tegen de trouwreportage, maar eigenlijk hebben we daar beide van genoten. De tijd vloog voorbij. Brian kiest de plekken uit (op de door ons gekozen locatie) en geeft wat instructies, maar laat je verder heel vrij. Ook is hij humoristisch en vriendelijk. en hij past zich gemakkelijk aan: hij is op de juiste momenten aan-/afwezig gedurende de dag
In de avond hadden wij wat foto's op scherm (dit regelt Brian), waar wij en veel gasten toen al enthousiast op reageerden.
Al met al een echte aanrader! Bedankt Brian!
Danny & jennifer & Robin schreef op 2 januari 2018:
Op 30-06-2017 onze trouwdag laten vastleggen door Brian. Tot op het moment van onze trouwdag had ik Brian nog nooit eerder gezien of gesproken en ben hierbij op het gevoel van mijn vrouw afgegaan. Geen seconde spijt van zijn professionele, relaxed en grappig houding beviel mijn goed. Hij is van minuut 1 tot in de laat in de avond op onze bruiloft geweest maar je hebt pas door dat hij er is als Brian je bedankt voor de dag en naar huis gaat. Voor Brian is bijna niks te gek wij hadden verschillende foto locaties op het laatste moment, hieruit blijkt dat hij goed kan improviseren zonder maar iets van zijn professionaliteit te verliezen. Met kinderen weet hij ook super leuk om te gaan onze dochter van 2 staat super leuk op de foto mede doordat Brian weet hoe die met mensen groot en klein dient te benaderen. Gasten op onze bruiloft waren enthousiast over de foto's die hij op de feest avond liet zien. Wat wij ook fijn vonden is dat Brian door zijn nonchalante en grappige eerlijke persoonlijkheid ook onze gasten op het gemak stelt waardoor we hele leuke foto's hebben gekregen.
Het enige wat wij nu nog dienen te doen is met hem een album maken van onze dag.

Kortom voor iedereen die nog gaat trouwen Brian is your man.
Abigail & Bastiaan schreef op 29 december 2017:
Wij zijn getrouwd op 28 oktober 2017 en wij hebben Brian ervaren als een TOP fotograaf. Hij was ruim op tijd aanwezig en ging gelijk aan het werk waarbij hij op een leuke maar discrete wijze aanwezig was. Tijdens het maken van de bruidsreportage nam hij ons goed bij de hand, wat fijn werkte. De foto’s zijn echt prachtig geworden en een deel daarvan werd getoond op het feest van onze bruiloft dmv een door Brian meegebracht scherm. Dit is wat ons betreft echt een aanrader om te doen.
Kortom wij zijn erg blij met onze keuze voor Brian en raden hem zeker aan.
Stefan en Marianne Rosmalen schreef op 21 december 2017:
Op 30 september 2017 zijn wij getrouwd. En ook wij hebben een fantastische dag gehad! Met een super fotograaf! Wat een schitterende foto's!
Brian is professioneel, relaxed en grappig, met oog voor detail en licht. De top in de bruidsfotografie! Ik weet niet hoeveel complimenten we wel niet hebben gekregen! Het beeldscherm op het feest met daarop de foto's van de dag was een topper. Ik kan het iedereen aanbevelen.
Dus wil je een zeer prettige samenwerking, goed advies, snelheid, duidelijkheid, laagdrempeligheid en bovenal professionaliteit: Brian is your man!
Jeffrey & Chantal schreef op 13 december 2017:
Op woensdag 30 augustus 2017 zijn we dan eindelijk getrouwd en heeft Brian onze foto's gemaakt. Wij zijn voor Brian "gevallen" vanwege zijn aparte manier van fotograferen en zijn heerlijke nonchalante gedrag. De gehele dag hebben wij hem niet gezien of gehoord. Hij houdt van een dolletje en gaat zijn eigen gang. Brian is zeer prettig in de omgang en laat duidelijk in zijn foto's terugkomen dat het zijn passie is. Veel van onze gasten dachten dat hij bevriend met ons was en wilden hem gelijk boeken voor fotoshoots! Iedereen was ook laaiend enthousiast over de foto's die hij op onze feestavond liet zien.
Brian je bent een topper! Nogmaals bedankt voor het vastleggen van onze mooiste dag !
Gerald & Kyra schreef op 11 december 2017:
Op 22 juli zijn wij getrouwd en hebben Brian via vrienden van ons leren kennen. We kunnen Brian omschrijven als een energieke, creatieve, vriendelijke, professionele en bovenal humoristische fotograaf met veel oog voor detail. Niets is te gek voor Brian. Hij snuffelt wat rond in je huis en ziet spullen staan en tovert gedurende de shoot iets vergelijkbaars uit zijn koffer. Je wensen die je voordat je trouwt opgeeft aan Brian volgt hij zeer nauwkeurig op. Wat wij vooral fijn vonden is dat Brian het goed kon vinden met onze gasten zodat ook zij zich op de speciale dag minder zenuwachtig voelde en we dus leukere foto's hebben ontvangen van onze gasten. Onze fotoshoot was helemaal te gek en hier hebben we alleen maar positieve reacties over ontvangen. Doordat Brian zoveel bruiloften fotografeert weet hij als een van de beste alle belangrijke momenten vast te leggen. Inmiddels hebben wij ons trouwboek ook ontvangen en zijn wij enorm blij met het resultaat. Ook hierin weet Brian precies wat mooi is.

Wij bevelen Brian dus ook echt aan, aan iedereen die gaat trouwen. Met Brian ben je in ieder verzekerd van foto's over de gehele dag en een vaste prijs. Brian super bedankt voor alles!!

Groetjes Gerald & Kyra
Melissa en Henk Kuys schreef op 7 december 2017:
Onze zoektocht naar een fotograaf was niet gemakkelijk. Ik (Melissa) ben zelf ook trouwfotograaf en daardoor wellicht kritischer dan andere bruidsparen. Met Brian was er meteen een leuke klik en ik durfde het aan om zelf totaal niet met fotografie bezig te zijn op mijn eigen bruiloft. Hij heeft hel professioneel gewerkt en was overal en nergens. De foto's zijn ontzettend mooi geworden. Technisch ontzettend kundig en emotioneel gezien ook zeer pakkende foto's. Wij kijken met veel plezier terug op deze samenwerking. Bedankt Brian!
Ton & Lydia schreef op 6 december 2017:
31 Augustus was onze mooiste dag.
Brian heeft hier een hele mooie reportage van gemaakt. Brian staat voor kwaliteit en plezier! Enorm bedankt Brian!!
William en Helma Brekelmans schreef op 8 november 2017:
Wij zijn getrouwd op 20-07-2017
Een geweldige dag dat moet toch vast gelegd worden daarom hebben wij brian genomen
Een fijne man die zijn vak heel goed verstaat
We hebben onze foto's gekregen op 8-11-2017:echt we kregen gelijk weer flashbacks van onze huwelijk echt geweldige foto's bedankt brian voor onze onvergetelijke foto's
Geert-Jan en Alinde schreef op 8 oktober 2017:
Wat een ongelofelijk mooie dag hadden we gisteren en deze is eigenlijk alleen maar beter geworden door de aanwezigheid van Brian. Zo’n geweldige persoonlijkheid, echt top om er bij te hebben! Het voelde allemaal natuurlijk, nergens geforceerd en alsof we elkaar al jaren kenden, alle aanwezigen hebben dit bevestigd 🙂 We hebben de foto’s nog niet binnen maar tijdens het feest werden er al wel een paar op meegebrachte scherm getoond en die waren al prachtig! Kan niet wachten om over een paar weken het eindresultaat te zien! Brian, nogmaals hartstikke bedankt en ik kan niks anders dan hem aan iedereen aanbevelen!
Gert-Jan & Chantal schreef op 27 september 2017:
Op 11 mei zijn wij getrouwd en hierbij heeft Brian onze foto's gemaakt. Nog wekelijks kijken wij de beelden met veel plezier terug. Tijdens de shoot hebben wij erg moeten lachen en gedurende de dag was hij uit beeld, maar ook weer op een leuke manier met onze gasten aan het 'ouwehoeren'. Het beeldscherm op het feest met daarop een aantal foto's viel ook erg in de smaak. Brian, nogmaals enorm bedankt!
Patrick en Evelien schreef op 31 juli 2017:
Dankzij Brian zijn de belangrijkste momenten van onze dag op een eigentijdse manier vastgelegd. De foto's hebben precies de industriële sfeer met prachtige belichting die we wilden bereiken. Erg prettige fotograaf om mee te werken, want Brian is overal bij, maar op de achtergrond aanwezig. Tijdens de shoot ook vol humor gezorgd voor een ontspannen sfeer. Bedankt!
Joost en Suus Bakker schreef op 28 juli 2017:
Brian, heel erg bedankt dat jij onze dag vast hebt kunnen leggen op deze fantastische manier en dat het, mede dankzij jou, een daverend succes is geworden.

We waarderen je inzet enorm en kunnen dan ook alleen maar vol lof over je vertellen.

Een persoon met een hoog empathisch vermogen, gevoel voor humor en mens, maar vooral gewoon een fijne kerel die ontzettend goed is in z'n vak!
Dennis en Diana schreef op 29 mei 2017:
wat een geweldige dag en dankzij jou inzet is het allemaal vast gelegd na ons eerste gesprek gingen we al met een heel goed gevoel naar huis maar niets bleek minder waar je heb alles overtroffen. Je heb goed naar onze wensen geluisterd we hadden ook niet het idee dat er een fotograaf rond liep maar gewoon iemand die bij het gezelschap hoort. wat versta jij je vak goed bedankt voor de prachtige foto's

Dennis en Diana
Ashley en Ricky Maertzendorff schreef op 24 mei 2017:
Wij hebben een fantastische bruiloft gehad en zeer dankbaar voor het gegeven werk. Na het eerste gesprek bij Brian wisten wij direct dat wij hem als fotograaf op onse grote wilde hebben. Brian is persoonlijk, zeer proffesioneel, behulpzaam en zeer meelevend en heeft overal oog voor. Een zeer plezierige fotograaf die gezellig aanwezig is en erg leuk om de gehele op je bruiloft te hebben. Wij zijn hem zeer dankbaar. De tv met een aantal gemaakte foto's die dag was zeer geslaagd iedereen was er weg van. De gasten waren direct nieuwschierig naar Brian voor zichzelf. Wij raden Brian zeker aan als fotograaf op je bruiloft!

Nogmaals heel erg bedankt Brian

Groetjes Ashley en Ricky
Michelle en Chris schreef op 11 mei 2017:
Dankzij Brian is onze trouwdag op 26 april 2017 onvergetelijk geworden en prachtig vastgelegd! Door de foto's te bekijken beleven we de dag steeds opnieuw. Wat een gezelligheid en creatieve inbreng op de dag (en daarvoor ook al hoor!!) heb je gebracht Brian!
Super fijn ook dat we de foto's binnen 2 weken al konden terug kijken!
Als we de dag opnieuw zouden moeten overdoen, zouden we zeker jou weer als fotograaf erbij willen hebben!!
Veel groetjes,
Michelle en Chris
Arjan & Ingrid schreef op 7 mei 2017:
In navolging op voorgaand bericht: Wij zijn op 14 april 2017 getrouwd. Brian was er de gehele dag bij, zorgde met zijn humor voor een ontspannen sfeer en zorgde dat je overal op tijd aanwezig was. De trouwreportage was in de Snorfabriek en Domtuin in Utrecht en de foto`s zijn echt super geworden. Met name de mooie belichting is wel een kenmerk van Brian zijn stijl. We kregen veel complimenten op de foto`s die al in de avond op een scherm te zien waren.

Brian, heel erg bedankt!
gr, Arjan & Ingrid