';

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
181 berichten.
Ruben en Daphne schreef op 10 juli 2018:
Brian heeft op 25 mei 2018 onze bruiloft vastgelegd. Hij heeft twee jaar geleden ook de foto's gemaakt op de bruiloft van onze beste vrienden en dat waren ook ontzettend mooie foto's. We hebben dus niet lang na hoeven denken om Brian te benaderen toen we onze trouwdatum hadden vastgelegd.
We hebben er geen moment spijt van gehad, Brian heeft de dag tot in detail vastgelegd, waarbij hij zowel kleine als grote emoties in een foto weet te vangen. En tijdens de reportage samen weet hij de mooiste plekjes en leukste composities te bedenken. Brian is echt een vakman!
Lars & Lizadine schreef op 3 juli 2018:
Brian is een hele goeie en relaxte fotograaf. We zijn heel blij dat hij onze dag heeft vastgelegd. De foto's hadden we binnen 2 weken al binnen! Ook was het leuk dat een aantal foto's al tijdens de receptie werden getoond. Kortom; een top fotograaf om de mooiste dag van je leven door vast te laten leggen.
Sanne en Jeroen schreef op 2 juli 2018:
We zijn ontzettend blij met onze foto's van Brian! Wij wilden graag een fotograaf die de hele dag kon vastleggen. Dat heeft Brian perfect gedaan door prachtige foto's te maken van de vroege voorbereidingen thuis tot en met de feestmomenten toen het feest goed los was gekomen.

Tijdens de voorbereidingen kwam Brian bij ons beiden langs en zorgde hij met zijn humor en prettige omgang ook meteen voor een vertrouwensband met onze familie en ceremoniemeesters. Tevens verklapte Brian snel zijn styling-talent door moeiteloos te helpen met de bruidsjurk en sluier als dat even nodig was. Bij de fotoshoot was Brian goed voorbereid en wist hij precies wat hij wilde doen bij onze locatie in Gouda en in de Sint Janskerk. Hoewel het wel even hard werken was, heeft dit hele gave foto's opgeleverd. Hierbij verliep de samenwerking met onze videografen The Dreamers overigens goed. Tijdens de ceremonie heeft Brian de emoties mooi vast kunnen leggen en mooie groepsfoto's gemaakt tijdens de borrel. Ten slotte heeft Brian tijdens het feest erg leuke foto's gemaakt van onze gasten waarop de sfeer goed is vastgelegd. Doordat Brian lang bleef heeft hij veel van onze gasten gefotografeerd waardoor wij op social media al veel aangepaste profielfoto's hebben langs zien komen.

Kortom, wij zijn ontzettend blij met onze keuze voor Brian. Maar ook onze familie en vrienden hebben erg genoten van de foto's. En aangezien wij onze foto's al na twee weken hebben ontvangen kon het nagenieten snel beginnen. Wij zullen Brian zeker aanbevelen en wij hopen dat hij nog veel bruidsparen blij kan maken!
Erik & Laura schreef op 15 juni 2018:
Brian is een fantastische fotograaf en we zijn dan ook enorm blij dat hij beschikbaar was om onze dag vast te leggen. Zijn stijl is uniek en het is gewoon een fijne gozer om erbij te hebben, hij stelt iedereen snel op gemak en we hebben van onze gasten dan ook veel positieve reacties gekregen op hem. Nogmaals bedankt Brian en we zien je vast terug op komende bruiloften van familie en vrienden die je nu in actie hebben gezien !
Erik en Marjolein schreef op 11 juni 2018:
Brian heeft bij ons de bruiloft van begin tot eind prachtig vastgelegd. Tijdens het feest was er al een mooie selectie te zien voor de gasten en het mooiste vonden we zelf dat we dankzij de foto's nog zo veel meer konden nagenieten later van onze dag! Het was gezellig om hem een dag om ons heen te hebben en hij zorgde ervoor dat we tijdens de shoot nergens over na hoefden te denken behalve maar te genieten. Hij choreografeerde als het ware ieder moment over waar we het beste konden staan met licht inval en details van de omgeving. We zouden hem absoluut toevertrouwen aan iedereen die professionele foto's wil met een bijzondere eigenheid! Bedankt Brian 🙂
Jerry en Nathalie Boswijk schreef op 17 mei 2018:
Na een super leuk gesprek met Brian en de portfolio te hebben bekeken wisten we het gelijk dit word onze fotograaf.
Brian stelde ons gelijk op ons gemak, vertelde van alles over zijn vak, luisterde aandachtig naar ons verhaal.
onze dag was hij al vroeg aanwezig om ook al de voorbereidingen vast te leggen met prachtig resultaat.
super meegedacht over de geschikte foto locatie voor de shoot, waar we super blij mee zijn, niks geforceerd, stelde ons op het gemak en ook alle aandacht voor onze dochter van 6.
tijdens de ceremonie zoveel foto's vanuit elke hoek dat je bijna niet kan geloven dat hij de foto's alleen maakt....prachtig.
je hebt ook niet het idee dat hij aanwezig is , maar hij legt alle mooie en emotionele momenten voor je vast.
als je door je foto's gaat beleef je de dag weer helemaal opnieuw,
van een traan tot een lach alles staat erop, hij lijkt wel de 'koning van het licht'.
zo bijzonder de manier waarop het licht op de foto's zijn, hierdoor lijken ze nog magischer!
we konden ons geen betere fotograaf wensen!
Brain super bedankt voor het vastleggen van onze dag!
het voelde voor ons zeer vertrouwd...kortom je bent een TOPPER!
dus aarzel niet zouden wij zeggen........................
Peter & Jochen schreef op 15 mei 2018:
Bij het uitzoeken van onze fotograaf voor DE dag, waren we op zoek naar iemand met een creatieve blik, anders dan standaard, en iemand waarmee we een klik hadden. Aan als deze voorwaarden voldoet Brian 100%, Wat een geweldige, vakkundige kerel is het. Na een kennismakingsgesprek wisten we dat de klik er was en dat gaf ons een goed gevoel. Op de dag zelf verliep alles heerlijk soepel. Brian was er wel, maar we hebben hem eigenlijk niet gezien. Natuurlijk wel tijdens de shoot, maar dat moet dan ook. De shoot zelf verliep zo soepel, we voelden ons volledig op ons gemak en dat was ook te zien aan de foto's. Wij hebben nog nooit zo mooi op de foto's gestaan; heerlijk ontspannen en niet gemaakt. Geen neplach of andere rare trekken. Echt helemaal top. En dan de nabewerking, niet te veel, maar juist net dat extraatje dat de foto tot een topfoto maakt. De foto's die tijdens ons avondfeest al werden getoond op het scherm, hadden echt de WOW factor. Heel veel complimenten gekregen. Veel van onze gasten en leveranciers (bruidstaart, locatie) willen dan ook graag de foto's hebben. Ja, wij zijn echt meer dan tevreden over Brian. Binnenkort gaan we een trouwboek laten samenstellen waarin we de prachtige foto's makkelijker kunnen laten zien aan iedereen die dat wil.
Tim & Peggy schreef op 13 mei 2018:
KUN-STE-NAAR!

Wat een creative mind, tovenaar én talent!
Dat is Brian!
Hij maakt van iedere foto écht een kunstwerk.
Fotograferen is echt een vak apart en Brian verstaat zijn vak.
Nee, VOELT zijn vak.
Door zijn humor, praatjes, ervaring en professionaliteit laat hij je op je gemak voelen.
Op sommige momenten is hij ook onzichtbaar en worden juist de mooiste momenten vastgelegd.

Twijfel je? Vraag een kennismakingsgesprek aan en je twijfels verdwijnen als sneeuw voor de zon!
Robert en Kristel schreef op 4 mei 2018:
Wij zijn 20-04-2018 getrouwd, wat was het heerlijk om Brian heel de dag om je heen te hebben, echt een toffe gast. Ook hebben we echt onwijs mooie foto's ontvangen. Alles ging gewoon zoals het ging, gewoon lekker ons zelf zijn echt heerlijk. Ik zou ook echt iedereen aanraden om te kiezen voor Brian.
Marco & Nicolien schreef op 30 april 2018:
We waren erg verrast toen onze foto's binnen kwamen. Brian legt alle momenten sprekend en perfect vast. Het is heerlijk om een fotograaf te hebben die met je mee denkt en je stijl goed door heeft. Daarnaast is het prettig dat Brian veel goede suggesties geeft tijdens de fotoshoot, makkelijk is in de omgang en een leuke interactie heeft met de gasten. Dit hebben zowel wij als onze gasten erg gewaardeerd.

Kortom, Brian is een absolute aanrader en professioneel in zijn werk. Heel veel dank voor de prachtige foto's!
Bas en Anne-Marie Klaassen schreef op 23 april 2018:
Na een tip van onze gekozen DJ zijn we in het voorjaar van 2016 al bij Brian langs geweest voor een kennismakingsgesprek. Dit klikte al zo goed dat we hem direct hebben vastgelegd voor onze trouwdag op 16 juni 2017. Het was sowieso al een feest om Brian de hele dag erbij te hebben. In de ochtend was het al heel gezellig bij het aankleden en ook bij het maken van de reportage voelden we ons erg op ons gemak bij Brian. Ook had hij leuke en creatieve ideeën, waardoor het resultaat erg verrassend was! Tijdens de plechtigheid in de kerk zijn er ook prachtige foto's gemaakt, zonder dat dat de ceremonie hinderde. Ook bij de receptie en het diner was Brian er natuurlijk om alles vast te leggen. Tijdens het diner heeft hij ook alvast een paar foto's geselecteerd die de gasten tijdens het feest konden bekijken. Dat was een leuke verrassing!
Het voelde tijdens de gehele dag enorm vertrouwd en fijn!
Na enkele weken ontvingen we de foto's waar we echt enorm blij mee zijn, ze zijn echt super! Echt een feestje om alles om deze manier weer her te beleven.
Bij het samenstellen van het boek heeft Brian ons ook goed geadviseerd. We hebben ons laten verrassen qua samenstelling van de foto's, en ook dit was weer boven verwachting.
Voor alle toekomstige bruidsparen...twijfel niet en laat Brian deze bijzondere dag voor je vastleggen!
Paulien & Jordy schreef op 24 maart 2018:
Brian is erg vakkundig, waardoor de fotoshoot in rap tempo ging. En door zijn gezellige babbel en grapjes voelden wij, die niet graag poseren, ons niet erg ongemakkelijk. Met mooi resultaat! Ook leuk al die momenten vastgelegd te zien die wij hadden gemist, sommige erg grappig.
Patrick en Lisette schreef op 24 maart 2018:
Na het zien van de portfolio-foto's en het eerste kennismakingsgesprek waren we al snel overtuigd dat we Brian als fotograaf wilden op onze trouwdag. En daar hebben we geen seconde spijt van gehad!
De foto's laten al onze mooiste herinneringen aan de dag goed zien + de rest wat wij als bruidspaar gemist hebben.
De fotoshoot ging eigenlijk als vanzelf met Brian erbij. Met zijn relaxte houding en humor was het een plezier om de foto's te maken, terwijl we normaal niet zo fotogeniek zijn. De mooiste foto's zijn gemaakt op plekken waar we zelf nooit zouden bedenken een foto te maken.
Ook de gasten konden je werk goed waarderen. Op het grote TV scherm konden de gasten al de eerste foto's van de shoot bekijken wat erg leuk was. Als iedereen die naar je naam heeft gevraagd werk voor je heeft krijg je het nog druk!
Sjoerd en Karin schreef op 14 maart 2018:
Na ons eerste gesprek met Brian wisten we al meteen dat dit de fotograaf was die we zochten. Zijn werk is prachtig en bovenal veel belovend voor onze eigen dag. Beide houden we niet zo van het statige poseren en Brian prikte hier met zijn humor gemakkelijk doorheen. Hij zorgde er elk moment voor dat we ons op ons gemak voelden en daardoor verliep alles heel soepel. Brian heeft oog voor detail en de sfeer in een groep mensen. Weet alles op een juiste manier vast te leggen, vaak zonder dat je het door hebt. We zijn 8 maart getrouwd en kregen 13 maart al een mail met een linkje naar onze foto's.
Deze zijn ver boven onze verwachtingen! Wow! Het is heerlijk om terug te kijken op een bijzondere dag, met in de foto's momenten waar we met veel liefde op terug kijken.

Brian nogmaals bedankt voor je geweldige werk en aanwezigheid op onze bruiloft!
Rosalie & Glency schreef op 5 maart 2018:
Brian heb ik bijna 5 jaar geleden leren kennen op de trouwdag van mijn lieve vrienden. Vanaf die dag heb ik altijd geroepen dat ik wilde dat Brian mijn eigen trouwdag moest vast leggen. Dit omdat hij altijd op de goede momenten op de goede plek was en zijn foto's nog mooier waren dan iedereen kon denken toen al. En toen kwam onze eigen dag nu iets langer dan 6 maanden geleden. Met ons grote aantal gasten wisten we dat Brian dit aankon. En ja hoor wat zijn er geweldige foto's uit gekomen. Brian is overal voor in en niks is hem te gek. Ook denkt hij op veel punten mee. Dus kort om een TOP FOTOGRAAF!!
Peter en Thea schreef op 15 februari 2018:
Na ons eerste gesprek met Brian wisten we dat we hem als fotograaf wilden. Zo ontspannen en gezellig maar ook zijn werk vonden wij gewoonweg geweldig. De dag zelf was perfect. Bij de fotoreportage heb je totaal niet het gevoel dat je moest poseren. Door zijn humor en spontaniteit creëert hij foto`s van diezelfde kwaliteit. De daggasten zagen Brian in eerste instantie net zoals hun `als een daggast`, daarnaast als de fotograaf. Door zijn gezelligheid, vrolijkheid en humor, hebben wij echt geweldige foto`s ontvangen. De foto`s zelf ging onze verwachting te boven. Zo ontzettend mooi dat je het gevoel van de momenten kan ervaren.
Brian nogmaals ontzettend bedankt voor de geweldige ervaring op onze wonderlijke dag. We hebben genoten en kijken met plezier naar de foto`s op deze dag terug.
Jeffrey en Maaike schreef op 12 februari 2018:
Brian is echt een top vent! Hij loopt de hele dag met je mee als je favoriete oom die hier-en-daar wat foto's maakt, zo relaxed, zo gezellig maar dan met een verbluffend resultaat!

's Avonds op het feest showde Brian een aantal prachtige foto's al op een scherm waarop we van alle gasten al een hoop wauw's kregen. Toen we de foto's een week later kregen hebben we de hele dag nog een keer kunnen herbeleven zonder dat we een gast of bijzonder moment miste.

Brian is een zeer creatieve top-fotograaf die we iedereen aan kunnen raden!
Jaco en Monique schreef op 7 februari 2018:
Brian was al fotograaf op de bruiloft van familie en goede vrienden. We wisten, nog ver voor het aanzoek, dat we hem voor onze bruiloft wilden boeken.
Zijn ongedwongen ontspannen houding waarbij hij door middel van veel humor de reportage weet te 'sturen', maar de rest van de dag 'geruisloos' alles vastlegt was fantastisch.
Na de bruiloft gaf hij prettige adviezen en leverde uiteindelijk een prachtig album aan, waar wij nog lang van kunnen genieten.
Het resultaat laat zien dat Brian een vakman is. We kunnen hem iedereen aanraden.
Koos en Hilda schreef op 6 februari 2018:
Brian was onze trouwfotograaf, wat hebben we van hem genoten, wat genieten we nog steeds van zijn kennis, kunde en van de foto's!
Zijn persoonlijkheid is verademend, humoristisch, hard werkend maar met zo'n spontaniteit worden de foto's genomen waardoor zelfs de kinderen ontspannen en authentiek op de foto's staan.
Mocht je een trouwfotograaf zoeken, hier ben je aan het goede adres! Afspraak is afspraak, verwachtingen zijn duidelijk, Brian verdiept zich in de bruiloft ( kent de mensen bij naam! ) levert snel de foto's via mail en USB!
Brian, bedankt voor alles!!!
Niels en Suzanne schreef op 1 februari 2018:
Wat zijn wij blij dat we gekozen hebben voor Brian!
Gezelligheid, humor en enthousiasme vanaf de eerste kennismaking.
We hadden al 2 x “per ongeluk” kennis gemaakt op eerdere bruiloften waar wij te gast waren en we onder de indruk waren van zijn foto’s.
Dus toen we zelf een fotograaf nodig hadden was dit voor ons een logische keus. En ook de échte kennismaking was heel prettig en duidelijk.
De verwachtingen zijn meer dan waar gemaakt. Wat een prachtige foto’s heeft hij genaakt. Ongedwongen, oprecht geïnteresseerd en grappig.
Nogmaals enorm bedankt!
Sander & Joyce schreef op 30 januari 2018:
Vanaf het moment dat wij Brian ontmoetten op het huwelijksfeest van mijn neef wisten we gelijk dat wij zijn visitekaartje moesten vragen! De relaxte sfeer, de gezellige houding en het no-nonsense pakket vormde de perfecte combinatie voor ons.

Brian wist vanaf de eerste minuut alle momenten vast te leggen zonder dat we doorhadden dat er iemand mee keek. De prachtige, ongedwongen foto's waren echt de kers op de taart!
André & Henriëtte de Man schreef op 22 januari 2018:
Vanaf moment 1 dat we bezig waren met uitzoeken wie onze fotograaf zou worden zei mijn intuïtie dat we goed zaten met Brian. Wij hadden de tip gekregen via kennissen en na een kijkje op zijn website was ik (Henriëtte) al helemaal verkocht. Nadat wij regelmatig heen en weer hebben gemaild en uiteindelijk een goeie kop koffie hadden gedronken bij Brian was mijn man ook helemaal om.
Wij hebben er geen seconde spijt van gehad. Brian, wat heb je een heerlijke persoonlijkheid en wat ben je een fijn mens om om je heen te hebben, zeker tijdens de bijzondere momenten van een trouwdag. Als wij het opnieuw zouden moeten doen, hadden wij het precies hetzelfde gedaan. Jouw stijl is eigen en artistiek, en je weet emotie als geen ander vast te leggen. Mijn favoriete foto is die van mijn schoonvader, die een traantje weg moet pinken bij de geloften. GOUD. echt waar. Onwijs bedankt voor jouw bijdrage en ik hoop dat je nog veel stellen zo gelukkig maken maken als ons.
Joost en Christa schreef op 21 januari 2018:
Wat een geweldige trouwdag hebben wij gehad! Wat een geluk dat Brian onze dag heeft vastgelegd en wij deze dag nog iedere keer kunnen nagenieten vanwege de prachtige foto's die hij heeft gemaakt! Donderdag 2-11-2017 trouwden wij in een mooi kasteel en Brian was er van het begin tot het eind bij! Iedere gast die we daarna spraken zei het weer: 'wat een geweldige fotograaf, We merkten niet eens dat hij er als 'fotograaf' was', Brian super bedankt voor alles en wat hebben we gelachen!
Rob & Willeke schreef op 3 januari 2018:
Eind september zijn wij getrouwd. Brian heeft foto's gemaakt op onze trouwdag. We zijn erg blij met het resultaat! Hij weet de juiste momenten vast te leggen op verschillende manieren en daardoor krijg je een prachtige gevarieerde reportage.
Mijn man heeft een hekel aan poseren en zag op tegen de trouwreportage, maar eigenlijk hebben we daar beide van genoten. De tijd vloog voorbij. Brian kiest de plekken uit (op de door ons gekozen locatie) en geeft wat instructies, maar laat je verder heel vrij. Ook is hij humoristisch en vriendelijk. en hij past zich gemakkelijk aan: hij is op de juiste momenten aan-/afwezig gedurende de dag
In de avond hadden wij wat foto's op scherm (dit regelt Brian), waar wij en veel gasten toen al enthousiast op reageerden.
Al met al een echte aanrader! Bedankt Brian!
Danny & jennifer & Robin schreef op 2 januari 2018:
Op 30-06-2017 onze trouwdag laten vastleggen door Brian. Tot op het moment van onze trouwdag had ik Brian nog nooit eerder gezien of gesproken en ben hierbij op het gevoel van mijn vrouw afgegaan. Geen seconde spijt van zijn professionele, relaxed en grappig houding beviel mijn goed. Hij is van minuut 1 tot in de laat in de avond op onze bruiloft geweest maar je hebt pas door dat hij er is als Brian je bedankt voor de dag en naar huis gaat. Voor Brian is bijna niks te gek wij hadden verschillende foto locaties op het laatste moment, hieruit blijkt dat hij goed kan improviseren zonder maar iets van zijn professionaliteit te verliezen. Met kinderen weet hij ook super leuk om te gaan onze dochter van 2 staat super leuk op de foto mede doordat Brian weet hoe die met mensen groot en klein dient te benaderen. Gasten op onze bruiloft waren enthousiast over de foto's die hij op de feest avond liet zien. Wat wij ook fijn vonden is dat Brian door zijn nonchalante en grappige eerlijke persoonlijkheid ook onze gasten op het gemak stelt waardoor we hele leuke foto's hebben gekregen.
Het enige wat wij nu nog dienen te doen is met hem een album maken van onze dag.

Kortom voor iedereen die nog gaat trouwen Brian is your man.