';

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
195 berichten.
Melinda en Eddy schreef op 17 november 2018:
Wat een topfotograaf is Brian! We hebben de foto's net ontvangen en zijn enorm onder de indruk.

De foto's zijn mede zo mooi geworden door de persoonlijkheid van Brian. Alle gasten hadden het over de leuke fotograaf. Ik hou er zelf niet zo van om op de foto te gaan maar tijdens de fotoreportage met Brian hebben we alleen maar gelachen.

Op het feest waren de eerste foto's al te zien op een groot scherm wat erg leuk was voor de feestgasten.

Brian, bedankt!
Marie-Louise & Luis schreef op 16 oktober 2018:
Wij zijn super blij met de foto's van onze bruiloft! Brian heeft onze dag prachtig op beeld vast weten te leggen, van begin tot eind. Hij heeft hij gevoel voor humor wat erg fijn is op zo een spannende dag! Onze gasten waren zo onder de indruk van de mooie foto's. De belichting van de foto's is perfect! Brian, dankjewel voor jouw inzet. Dankzij jou kunnen we nog nagenieten van onze fantastische dag. Ik heb je al aan meerdere koppels aanbevolen die nog een trouwfotograaf zoeken!

Liefs,
Marie-Louise & Luis
Basjan en Sanne schreef op 9 oktober 2018:
Deze zomer heeft Brian onze trouwdag fantastisch vastgelegd. Van begin tot het eind heeft hij raak geschoten. We wilden graag en een mooie shoot en de emoties van ons en onze gasten in beeld hebben. Allebei is ruimschoots gelukt. De leuke manier waarop hij met de gasten omging maar toch op de achtergrond bleef was ook super.
Kwaliteit, ervaring en plezier. In willekeurige volgorde.
Al met al, Brian bedankt!
Peter & Claudia schreef op 7 oktober 2018:
Brian, wij vinden dat je hele mooie en leuke foto's hebt gemaakt tijdens onze dag op 11 augustus. We waren echt verrast over het eind resultaat, zeker hoe mooi je met het licht hebt gespeeld tijdens de fotorapportage en de leuke settings die je daarbij hebt bedacht. Je bent echt alert op naast een mooie vastlegging van de dag dat er soms even extra speciale momenten zijn in emoties of uitbundigheid van blijdschap bij mensen 😉
Daarnaast wist je ook op een fijne manier sfeer te maken tijdens de dag. Het was gezellig om jou er bij te hebben meteen al 's ochtends vroeg.
We zijn echt heel blij met jouw rapportage!
Simone & Tim schreef op 18 september 2018:
Ten eerste: Wooow wat een positieve energie heeft Brian en wat een top fotograaf! Wij hebben zo genoten, dat hij bij onze dag was! Tijdens de voorbereidingen en de fotoreportage al veel met hem gelachen. Hij weet precies wat hij doet en je merkt dat hij het werk met passie uitvoert. Het was een fantastische dag, waar we mede dankzij Brian mooi op terug kunnen kijken. De foto's zijn ontzettend mooi geworden en kunnen al bijna niet selecteren welke foto's wij in het groot willen gaan afdrukken. Dit geeft wel aan dat iedere foto mooi is en met passie en veel creativiteit gemaakt is.

Brian wij willen je ontzettend bedanken voor de gezellige dag, wij hebben onwijs van jou genoten als fotograaf!

Liefs Tim en Simone
Martine & Jan schreef op 24 augustus 2018:
Brian heeft onze bruiloft afgelopen 9 juni fantastisch vastgelegd! We zijn ontzettend blij met de foto's. Zowel van de dag als de reportage zijn de foto's heel gaaf. Brian kun je heel goed op je bruiloft erbij hebben. Hij is er wel om echt alles vast te leggen neemt daarin ook de lead, maar blijft ook op de achtergrond. Dat enkele foto's al te zien waren op het feest was echt een aanvulling. Onze gasten waren zeer verrast over het resultaat en konden niet geloven dat de foto's dezelfde dag nog waren gemaakt. Ook kregen we heel snel onze foto's toegestuurd zodat we konden nagenieten.

Bedankt Brian! We raden je aan iedereen aan!
Tim & Tamara schreef op 15 augustus 2018:
Al heel vroeg in de organisatie was het voor ons duidelijk dat Brian onze fotograaf zou zijn. Zijn werk hadden we al eens live gezien bij een andere bruiloft en deze topper levert dan ook echt schitterend werk af!
De rust die hij uitstraalt naar natúúrlijk het bruidspaar maar daar omheen ook naar de gasten maken hem een echt vakman. Ondanks er ontzettend veel druk op hem staat omdat hij het maar 1 keer goed kan doen. Hij is aanwezig en toch ook niet maar uiteindelijk kom je er bij het resultaat in de foto's achter dat hij toch wel alles heeft meegemaakt.
Denkt ontzettend goed mee in veel verschillende dingen, bijvoorbeeld de keuzes van locaties en wij vinden dit zeer positief onderscheidend van andere fotografen.
Een aanrader voor elk aanstormend bruidspaar!

Fantastische kerel, als persoon maar zeker ook als fotograaf!
Bedankt!
Edgar en Okky schreef op 10 augustus 2018:
Geduldig, assertief, snel, vriendelijk, creatief en erg vakkundig. Dat zijn de woorden die zeker bij Brian passen. 
We zochten op een relatief kort moment toch nog een fotograaf voor enkele uren op onze huwelijksdag, die niet ontzettend uitgebreid was. Althans voor huwelijksbegrippen.
Van de aanbiedingen die we kregen, onderscheidde Brian zich enorm van de rest. Ten eerste het contact via de mail waarbij zijn werkwijze en kijk op het vastleggen van een dergelijke dag ontzettend aansprak. Het portfolio op zijn site sprong er al helemaal uit. Niet de standaard geposeerde foto’s, maar spontaan ogende foto’s, mooi vastgelegde momenten, humor, geweldige belichting, in het oog springende details en mooie scherpte-diepte die gewoon klopt. Fantastisch! Als hobbymatige fotografie-liefhebber en fotograaf, kom ik nog niet in de buurt van Brian, maar het maakt me wel kritischer bij het beoordelen van foto’s.
We waren dus blij dat Brian op onze datum beschikbaar was. De gasten waren zowel op de dag zelf als bij het zien van de foto’s vol lof. Aardige gast - "Je hebt niet eens door dat er een fotograaf rondloopt" werd ook gezegd - schitterende foto’s, prachtig licht. Dat waren termen die ons ter oren kwamen.
Zelf ben ik nogal van de voorbereiding en heb mogelijkheden aangegeven bij Brian voor locaties. Volstrekt overbodig! Brian beheerst de techniek en ziet het goede plaatje. De wensen, die in het ontspannen voorgesprek aan bod waren gekomen, onthoudt hij prima en hij ziet de geschikte momenten om daar aan te voldoen. Alles kwam later terug in de fotoselectie die we ontvingen. En dat was binnen een erg korte periode na deze bijzondere dag!

Ondanks het korte tijdsplan dat we hadden, heeft hij er maximaal alles uitgehaald. Zonder dat er stress bij kwam. Hij werkt heel prettig en relaxed en geeft op een leuke manier goede aanwijzingen, terwijl hij niet nadrukkelijk aanwezig is. Een hele fijne vakman en kunstenaar met licht. Hij heeft de dag echt bijzonder gemaakt met de foto’s die de belevingen van die dag weer helemaal naar voren laten komen.

Kijk ook vooral naar de foto’s bij hem aan de muur indien je een afspraak maakt. Geweldige kwaliteit en via de link die we van hem kregen, hebben we ook een foto op 120 bij 80 af laten drukken. Zeker een aanrader!
Jolanda & Chris schreef op 8 augustus 2018:
Brian (BeyondLight) hebben wij leren kennen op een bruiloft van vrienden. Nadat onze eigen plannen voor een bruiloft concreter werden, hebben we Brian uiteindelijk gekozen uit een selectie van verschillende fotografen. Brian is een fotograaf met een bijzondere stijl. Technische kan de stijl divers en verrassend zijn. Kenmerkend is de belichting van zijn portretten. Daarbij weet Brian de juiste momenten te vangen, zonder daarbij op de voorgrond te treden. Verder is zijn persoonlijkheid geweldig! Je treft een energieke, creatieve, humoristische fotograaf die zich graag in alle bochten wringt, om fantastische foto’s te kunnen schieten. Prijs/Kwaliteit is uitmuntend!
Olaf en Monique schreef op 5 augustus 2018:
Wat zijn wij blij dat Brian onze trouwdag heeft vastgelegd. De foto's zijn prachtig geworden. Brian is erg professioneel maar is ook een leuke vent in de omgang. Wij kregen veel positieve reacties van de gasten over Brian. Brian heeft bij ons ook meegedacht over de locatie voor de fotoshoot. Kies voor Brain als je houd van verschillende stijlen , ontspannen sfeer en een prachtig eind resultaat.
Linda & Michel schreef op 17 juli 2018:
Wij zijn ontzettend blij met de foto's van onze bruiloft! Brian heeft onze dag prachtig op beeld vast weten te leggen, van begin tot eind. Bovendien is hij creatief, prettig in de omgang en heeft hij een leuk gevoel voor humor! (zodat iedereen écht lacht op de foto's) Van de gasten kregen we terug dat zij het heel leuk vonden om tijdens het feest op een scherm alvast foto's te zien van de dag. Over deze foto's hebben we veel complimenten gekregen. De bijzondere foto's qua belichting en perspectief zijn geweldig! Brian, dankzij jouw foto's kunnen we nog lang nagenieten van onze fantastische dag. Dankjewel!! Je bent zeker een aanrader voor koppels die in de toekomst gaan trouwen!
Berrie en Ayla schreef op 12 juli 2018:
Op zaterdag 23 juni zijn wij getrouwd en wij hebben Brian gevraagd om deze dag vast te leggen. Wij zijn vooral gevallen voor zijn unieke manier van het gebruik van licht in zijn werken, en na de kennismaking in Ede waren we dan ook gelijk verkocht. Brian is een topgozer om er bij te hebben op zo'n belangrijke dag. Valt bijna niet op tijdens de plechtigheden, maar vormt tegelijkertijd ook een fijne gast voor de bruiloft met tips en tricks van een ervaringsdeskundige op dit gebied. Tijdens het diner heeft Brian enkele foto's als preview laten zien, waarbij de de 'oh's en ah's' door de zaal hoorde gaan. Ik ben dan ook onwijs benieuwd naar de foto's die wij hopelijk een dezer dagen zullen ontvangen! Brian, bedankt, je bent echt een fijne vent om erbij te hebben op zo'n dag!
Roy & Karlijn schreef op 10 juli 2018:
Wauw Brian, wat heb je onze dag op een super mooie manier vastgelegd!
Je bent echt een topper & voor iedereen aan te raden als fotograaf!
Het was heerlijk om jou als onze fotograaf op onze dag aanwezig te hebben. Tijdens de reportage zoveel mooie & leuke ideeën. Daarbij ben je heel gezellig en stel je iedereen op zijn gemak, zodat de foto vooral niet geforceerd wordt en je er heel ontspannen opstaat! Wij zijn heel erg blij met het eindresultaat!!
De rest van de dag was je meer op de achtergrond. Op sommige momenten hadden we niet meer door dat je aanwezig was. Maar ook die momenten heb je super vastgelegd!
We hebben vele lovende reacties gehad over jou van onze gasten & er zullen op meerdere sites van leveranciers jou foto's komen te staan!
We hopen je in de toekomst nog eens tegen te komen op bruiloften van familie en vrienden! Nogmaals heel erg bedankt!
Macy & Paul schreef op 10 juli 2018:
Wat ben je een geweldige fotograaf! Je stond overal precies op het goede moment en wist iedereen inclusief onszelf in de goede stemming te brengen zonder dat het je moeite kostte.
De foto's zijn perfect geworden dankzij jouw. Wij kunnen nu voor altijd de dag herbeleven door de foto's, want elk moment is vastgelegd.
Wij hebben een heerlijke dag gehad, bedankt voor het vastleggen van alles!!
Ruben en Daphne schreef op 10 juli 2018:
Brian heeft op 25 mei 2018 onze bruiloft vastgelegd. Hij heeft twee jaar geleden ook de foto's gemaakt op de bruiloft van onze beste vrienden en dat waren ook ontzettend mooie foto's. We hebben dus niet lang na hoeven denken om Brian te benaderen toen we onze trouwdatum hadden vastgelegd.
We hebben er geen moment spijt van gehad, Brian heeft de dag tot in detail vastgelegd, waarbij hij zowel kleine als grote emoties in een foto weet te vangen. En tijdens de reportage samen weet hij de mooiste plekjes en leukste composities te bedenken. Brian is echt een vakman!
Lars & Lizadine schreef op 3 juli 2018:
Brian is een hele goeie en relaxte fotograaf. We zijn heel blij dat hij onze dag heeft vastgelegd. De foto's hadden we binnen 2 weken al binnen! Ook was het leuk dat een aantal foto's al tijdens de receptie werden getoond. Kortom; een top fotograaf om de mooiste dag van je leven door vast te laten leggen.
Sanne en Jeroen schreef op 2 juli 2018:
We zijn ontzettend blij met onze foto's van Brian! Wij wilden graag een fotograaf die de hele dag kon vastleggen. Dat heeft Brian perfect gedaan door prachtige foto's te maken van de vroege voorbereidingen thuis tot en met de feestmomenten toen het feest goed los was gekomen.

Tijdens de voorbereidingen kwam Brian bij ons beiden langs en zorgde hij met zijn humor en prettige omgang ook meteen voor een vertrouwensband met onze familie en ceremoniemeesters. Tevens verklapte Brian snel zijn styling-talent door moeiteloos te helpen met de bruidsjurk en sluier als dat even nodig was. Bij de fotoshoot was Brian goed voorbereid en wist hij precies wat hij wilde doen bij onze locatie in Gouda en in de Sint Janskerk. Hoewel het wel even hard werken was, heeft dit hele gave foto's opgeleverd. Hierbij verliep de samenwerking met onze videografen The Dreamers overigens goed. Tijdens de ceremonie heeft Brian de emoties mooi vast kunnen leggen en mooie groepsfoto's gemaakt tijdens de borrel. Ten slotte heeft Brian tijdens het feest erg leuke foto's gemaakt van onze gasten waarop de sfeer goed is vastgelegd. Doordat Brian lang bleef heeft hij veel van onze gasten gefotografeerd waardoor wij op social media al veel aangepaste profielfoto's hebben langs zien komen.

Kortom, wij zijn ontzettend blij met onze keuze voor Brian. Maar ook onze familie en vrienden hebben erg genoten van de foto's. En aangezien wij onze foto's al na twee weken hebben ontvangen kon het nagenieten snel beginnen. Wij zullen Brian zeker aanbevelen en wij hopen dat hij nog veel bruidsparen blij kan maken!
Erik & Laura schreef op 15 juni 2018:
Brian is een fantastische fotograaf en we zijn dan ook enorm blij dat hij beschikbaar was om onze dag vast te leggen. Zijn stijl is uniek en het is gewoon een fijne gozer om erbij te hebben, hij stelt iedereen snel op gemak en we hebben van onze gasten dan ook veel positieve reacties gekregen op hem. Nogmaals bedankt Brian en we zien je vast terug op komende bruiloften van familie en vrienden die je nu in actie hebben gezien !
Erik en Marjolein schreef op 11 juni 2018:
Brian heeft bij ons de bruiloft van begin tot eind prachtig vastgelegd. Tijdens het feest was er al een mooie selectie te zien voor de gasten en het mooiste vonden we zelf dat we dankzij de foto's nog zo veel meer konden nagenieten later van onze dag! Het was gezellig om hem een dag om ons heen te hebben en hij zorgde ervoor dat we tijdens de shoot nergens over na hoefden te denken behalve maar te genieten. Hij choreografeerde als het ware ieder moment over waar we het beste konden staan met licht inval en details van de omgeving. We zouden hem absoluut toevertrouwen aan iedereen die professionele foto's wil met een bijzondere eigenheid! Bedankt Brian 🙂
Jerry en Nathalie Boswijk schreef op 17 mei 2018:
Na een super leuk gesprek met Brian en de portfolio te hebben bekeken wisten we het gelijk dit word onze fotograaf.
Brian stelde ons gelijk op ons gemak, vertelde van alles over zijn vak, luisterde aandachtig naar ons verhaal.
onze dag was hij al vroeg aanwezig om ook al de voorbereidingen vast te leggen met prachtig resultaat.
super meegedacht over de geschikte foto locatie voor de shoot, waar we super blij mee zijn, niks geforceerd, stelde ons op het gemak en ook alle aandacht voor onze dochter van 6.
tijdens de ceremonie zoveel foto's vanuit elke hoek dat je bijna niet kan geloven dat hij de foto's alleen maakt....prachtig.
je hebt ook niet het idee dat hij aanwezig is , maar hij legt alle mooie en emotionele momenten voor je vast.
als je door je foto's gaat beleef je de dag weer helemaal opnieuw,
van een traan tot een lach alles staat erop, hij lijkt wel de 'koning van het licht'.
zo bijzonder de manier waarop het licht op de foto's zijn, hierdoor lijken ze nog magischer!
we konden ons geen betere fotograaf wensen!
Brain super bedankt voor het vastleggen van onze dag!
het voelde voor ons zeer vertrouwd...kortom je bent een TOPPER!
dus aarzel niet zouden wij zeggen........................
Peter & Jochen schreef op 15 mei 2018:
Bij het uitzoeken van onze fotograaf voor DE dag, waren we op zoek naar iemand met een creatieve blik, anders dan standaard, en iemand waarmee we een klik hadden. Aan als deze voorwaarden voldoet Brian 100%, Wat een geweldige, vakkundige kerel is het. Na een kennismakingsgesprek wisten we dat de klik er was en dat gaf ons een goed gevoel. Op de dag zelf verliep alles heerlijk soepel. Brian was er wel, maar we hebben hem eigenlijk niet gezien. Natuurlijk wel tijdens de shoot, maar dat moet dan ook. De shoot zelf verliep zo soepel, we voelden ons volledig op ons gemak en dat was ook te zien aan de foto's. Wij hebben nog nooit zo mooi op de foto's gestaan; heerlijk ontspannen en niet gemaakt. Geen neplach of andere rare trekken. Echt helemaal top. En dan de nabewerking, niet te veel, maar juist net dat extraatje dat de foto tot een topfoto maakt. De foto's die tijdens ons avondfeest al werden getoond op het scherm, hadden echt de WOW factor. Heel veel complimenten gekregen. Veel van onze gasten en leveranciers (bruidstaart, locatie) willen dan ook graag de foto's hebben. Ja, wij zijn echt meer dan tevreden over Brian. Binnenkort gaan we een trouwboek laten samenstellen waarin we de prachtige foto's makkelijker kunnen laten zien aan iedereen die dat wil.
Tim & Peggy schreef op 13 mei 2018:
KUN-STE-NAAR!

Wat een creative mind, tovenaar én talent!
Dat is Brian!
Hij maakt van iedere foto écht een kunstwerk.
Fotograferen is echt een vak apart en Brian verstaat zijn vak.
Nee, VOELT zijn vak.
Door zijn humor, praatjes, ervaring en professionaliteit laat hij je op je gemak voelen.
Op sommige momenten is hij ook onzichtbaar en worden juist de mooiste momenten vastgelegd.

Twijfel je? Vraag een kennismakingsgesprek aan en je twijfels verdwijnen als sneeuw voor de zon!
Robert en Kristel schreef op 4 mei 2018:
Wij zijn 20-04-2018 getrouwd, wat was het heerlijk om Brian heel de dag om je heen te hebben, echt een toffe gast. Ook hebben we echt onwijs mooie foto's ontvangen. Alles ging gewoon zoals het ging, gewoon lekker ons zelf zijn echt heerlijk. Ik zou ook echt iedereen aanraden om te kiezen voor Brian.
Marco & Nicolien schreef op 30 april 2018:
We waren erg verrast toen onze foto's binnen kwamen. Brian legt alle momenten sprekend en perfect vast. Het is heerlijk om een fotograaf te hebben die met je mee denkt en je stijl goed door heeft. Daarnaast is het prettig dat Brian veel goede suggesties geeft tijdens de fotoshoot, makkelijk is in de omgang en een leuke interactie heeft met de gasten. Dit hebben zowel wij als onze gasten erg gewaardeerd.

Kortom, Brian is een absolute aanrader en professioneel in zijn werk. Heel veel dank voor de prachtige foto's!
Bas en Anne-Marie Klaassen schreef op 23 april 2018:
Na een tip van onze gekozen DJ zijn we in het voorjaar van 2016 al bij Brian langs geweest voor een kennismakingsgesprek. Dit klikte al zo goed dat we hem direct hebben vastgelegd voor onze trouwdag op 16 juni 2017. Het was sowieso al een feest om Brian de hele dag erbij te hebben. In de ochtend was het al heel gezellig bij het aankleden en ook bij het maken van de reportage voelden we ons erg op ons gemak bij Brian. Ook had hij leuke en creatieve ideeën, waardoor het resultaat erg verrassend was! Tijdens de plechtigheid in de kerk zijn er ook prachtige foto's gemaakt, zonder dat dat de ceremonie hinderde. Ook bij de receptie en het diner was Brian er natuurlijk om alles vast te leggen. Tijdens het diner heeft hij ook alvast een paar foto's geselecteerd die de gasten tijdens het feest konden bekijken. Dat was een leuke verrassing!
Het voelde tijdens de gehele dag enorm vertrouwd en fijn!
Na enkele weken ontvingen we de foto's waar we echt enorm blij mee zijn, ze zijn echt super! Echt een feestje om alles om deze manier weer her te beleven.
Bij het samenstellen van het boek heeft Brian ons ook goed geadviseerd. We hebben ons laten verrassen qua samenstelling van de foto's, en ook dit was weer boven verwachting.
Voor alle toekomstige bruidsparen...twijfel niet en laat Brian deze bijzondere dag voor je vastleggen!