';

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
199 berichten.
Nardo en Rianne heeft geschreven op 21 december 2018:
Het portfolio met de foto's van Brian sprak ons enorm aan. Ongedwongen situaties maar zeer stijlvolle foto's met regelmatig ook wat humor. Tijdens het kennismakingsgesprek voelde wij ons vanaf het begin af aan op ons gemak en ook op de dag zelf was dit zo. Brian kan onzichtbaar zijn, maar ook met een opmerking zorgen dat je los komt, de juiste houding neerzet en op het juiste moment de foti maken. Hij heeft veel goede ideeën voor gave effecten in foto's en kan van een willekeurige locaties iets gaafs maken. Brian heeft onze verwachtingen overtroffen!
Auke & Maureen heeft geschreven op 18 december 2018:
Brian heeft onze mooie dag op 14 september 2018 vast gelegd. Het is erg gezellig om Brian erbij te hebben. Met zijn dosis humor maakte het allemaal relaxter. Het is al een spannende dag. Dit ervaarde we als zeer prettig. Wat hem een fotograaf maakt is dat hij gepaste afstand houdt.

Toen we de foto's op de beamer zagen van de gemaakte fotos van overdag konden we alleen maar wauw zeggen! Wat is Brian een kunstenaar zeg! In 1 woord prachtig. Wij zullen anderen Brian zeer aanbevelen!

We hebben wel even moeten wachten op de foto's maar het wachten was het meer dan waard! Wij wensen je dan ook alle goeds in de toekomst.

Groetjes Auke & Maureen Postma
Ronald en Femmie heeft geschreven op 2 december 2018:
6 september 2018 was het eindelijk zover, de dag waar we al een jaar naar uit hadden gekeken. Eindelijk zien hoe alle plannen samen zouden komen, eindelijk iedereen laten zien hoe de jurk en het pak er uit zagen, eindelijk laten zien welke plannen wij een jaar lang met elkaar hadden gesmede en eindelijk voor de rest van ons leven als man en vrouw door het leven gaan! Dit alles heeft Brian van A tot Z vast gelegd en wat een waanzinnig mooie foto’s hebben wij van onze dag. Nog dagelijks bladeren we door de foto’s heen en iedereen die we de foto’s laten zien zeggen alleen maar met oh en ah en wauw en wat mooi.

We hebben Brian leren kennen als een open, gezellige man die houdt van een geintje op z’n tijd en zonder aanwezig te zijn toch zorgt voor een fantastische ontspannen sfeer. Wat wij belangrijk vonden aan een fotograaf is dat we er een klik mee hadden, iemand die overal bij kan zijn zonder dat je er aan stoort. De eerste ontmoeting was al top ‘Brian, moeten we nog iets meenemen als we komen kennismaken?’ ‘Nee hoor, alhoewel appeltaart met slagroom wel lekker is’ en zo is Brian, professioneel, en zeer toegankelijk.

Overdag hebben we geen moment last gehad van Brian en hebben we zelfs momenten gehad dat we niet eens in de gaten hadden dat hij er was, en toch heeft hij elk detail, elke blik en elke glimlach vast kunnen leggen. Tijdens de fotoshoot was het ontspannend, we hebben veel gelachen en het is geen enkel moment ongemakkelijk geweest. ’s Avonds tijdens het eten heeft hij al een aantal foto’s nabewerkt waardoor alle avondgasten de dag alvast mee konden beleven, fantastisch.

Je trouwt maar één keer dus we kunnen helaas niet zeggen ‘volgende keer bellen we je weer’ maar we zullen je zeker aan iedereen aanraden!

Liefs, Ronald en Femmie
Alex en Marleen heeft geschreven op 19 november 2018:
We hebben Brian voor het eerst ontmoet tijdens de bruiloft van mijn beste vriendin en haar man. Wat een leuke, spontane, grappige vent! Tijdens hun feest liet hij al een aantal gemaakte foto’s zien, wauw, dat beloofde wat! De uiteindelijke reportage was echt schitterend. Later kwamen we Brian nog een keer tegen, bij de bruiloft van een andere vriendin. En ook deze keer dachten we: wat een leuke vent en wat een gave foto’s maakt hij. Toen wij in 2016 besloten in 2018 in het huwelijksbootje te stappen, hoefden wij eigenlijk niet na te denken over een fotograaf. We wilden Brian! Ook zijn concept sprak ons erg aan: geen pakketten, maar één prijs voor de bruidsdag. Snel hebben we een afspraak gemaakt om onze datum vast te leggen. Vrijdag 20 juli 2018 was het zover. Terugdenkend aan de dag en terugkijkend naar de foto’s hebben we Brians continue aanwezigheid geen moment als storend ervaren. Hij was er, maar toch ook weer niet. Terugkijkend naar de foto’s heeft hij foto’s gemaakt op momenten waarop we het totaal niet doorhadden. Hij mist niets. Een aantal mensen dat niet bij de bruiloft aanwezig kon zijn, hebben we de complete reportage laten zien. Zij gaven naderhand aan het gevoel te hebben bij de dag aanwezig te zijn geweest. Ook stelde hij op onze trouwdag mijn zenuwachtige moeder gerust en hij legde zelfs mijn jurk met hoepel klaar op de grond. Geweldig! Lang verhaal kort: wij zullen Brian te allen tijde warm aanbevelen bij vrienden en kennissen.

Bedankt Brian!
Melinda en Eddy heeft geschreven op 17 november 2018:
Wat een topfotograaf is Brian! We hebben de foto's net ontvangen en zijn enorm onder de indruk.

De foto's zijn mede zo mooi geworden door de persoonlijkheid van Brian. Alle gasten hadden het over de leuke fotograaf. Ik hou er zelf niet zo van om op de foto te gaan maar tijdens de fotoreportage met Brian hebben we alleen maar gelachen.

Op het feest waren de eerste foto's al te zien op een groot scherm wat erg leuk was voor de feestgasten.

Brian, bedankt!
Marie-Louise & Luis heeft geschreven op 16 oktober 2018:
Wij zijn super blij met de foto's van onze bruiloft! Brian heeft onze dag prachtig op beeld vast weten te leggen, van begin tot eind. Hij heeft hij gevoel voor humor wat erg fijn is op zo een spannende dag! Onze gasten waren zo onder de indruk van de mooie foto's. De belichting van de foto's is perfect! Brian, dankjewel voor jouw inzet. Dankzij jou kunnen we nog nagenieten van onze fantastische dag. Ik heb je al aan meerdere koppels aanbevolen die nog een trouwfotograaf zoeken!

Liefs,
Marie-Louise & Luis
Basjan en Sanne heeft geschreven op 9 oktober 2018:
Deze zomer heeft Brian onze trouwdag fantastisch vastgelegd. Van begin tot het eind heeft hij raak geschoten. We wilden graag en een mooie shoot en de emoties van ons en onze gasten in beeld hebben. Allebei is ruimschoots gelukt. De leuke manier waarop hij met de gasten omging maar toch op de achtergrond bleef was ook super.
Kwaliteit, ervaring en plezier. In willekeurige volgorde.
Al met al, Brian bedankt!
Peter & Claudia heeft geschreven op 7 oktober 2018:
Brian, wij vinden dat je hele mooie en leuke foto's hebt gemaakt tijdens onze dag op 11 augustus. We waren echt verrast over het eind resultaat, zeker hoe mooi je met het licht hebt gespeeld tijdens de fotorapportage en de leuke settings die je daarbij hebt bedacht. Je bent echt alert op naast een mooie vastlegging van de dag dat er soms even extra speciale momenten zijn in emoties of uitbundigheid van blijdschap bij mensen 😉
Daarnaast wist je ook op een fijne manier sfeer te maken tijdens de dag. Het was gezellig om jou er bij te hebben meteen al 's ochtends vroeg.
We zijn echt heel blij met jouw rapportage!
Simone & Tim heeft geschreven op 18 september 2018:
Ten eerste: Wooow wat een positieve energie heeft Brian en wat een top fotograaf! Wij hebben zo genoten, dat hij bij onze dag was! Tijdens de voorbereidingen en de fotoreportage al veel met hem gelachen. Hij weet precies wat hij doet en je merkt dat hij het werk met passie uitvoert. Het was een fantastische dag, waar we mede dankzij Brian mooi op terug kunnen kijken. De foto's zijn ontzettend mooi geworden en kunnen al bijna niet selecteren welke foto's wij in het groot willen gaan afdrukken. Dit geeft wel aan dat iedere foto mooi is en met passie en veel creativiteit gemaakt is.

Brian wij willen je ontzettend bedanken voor de gezellige dag, wij hebben onwijs van jou genoten als fotograaf!

Liefs Tim en Simone
Martine & Jan heeft geschreven op 24 augustus 2018:
Brian heeft onze bruiloft afgelopen 9 juni fantastisch vastgelegd! We zijn ontzettend blij met de foto's. Zowel van de dag als de reportage zijn de foto's heel gaaf. Brian kun je heel goed op je bruiloft erbij hebben. Hij is er wel om echt alles vast te leggen neemt daarin ook de lead, maar blijft ook op de achtergrond. Dat enkele foto's al te zien waren op het feest was echt een aanvulling. Onze gasten waren zeer verrast over het resultaat en konden niet geloven dat de foto's dezelfde dag nog waren gemaakt. Ook kregen we heel snel onze foto's toegestuurd zodat we konden nagenieten.

Bedankt Brian! We raden je aan iedereen aan!
Tim & Tamara heeft geschreven op 15 augustus 2018:
Al heel vroeg in de organisatie was het voor ons duidelijk dat Brian onze fotograaf zou zijn. Zijn werk hadden we al eens live gezien bij een andere bruiloft en deze topper levert dan ook echt schitterend werk af!
De rust die hij uitstraalt naar natúúrlijk het bruidspaar maar daar omheen ook naar de gasten maken hem een echt vakman. Ondanks er ontzettend veel druk op hem staat omdat hij het maar 1 keer goed kan doen. Hij is aanwezig en toch ook niet maar uiteindelijk kom je er bij het resultaat in de foto's achter dat hij toch wel alles heeft meegemaakt.
Denkt ontzettend goed mee in veel verschillende dingen, bijvoorbeeld de keuzes van locaties en wij vinden dit zeer positief onderscheidend van andere fotografen.
Een aanrader voor elk aanstormend bruidspaar!

Fantastische kerel, als persoon maar zeker ook als fotograaf!
Bedankt!
Edgar en Okky heeft geschreven op 10 augustus 2018:
Geduldig, assertief, snel, vriendelijk, creatief en erg vakkundig. Dat zijn de woorden die zeker bij Brian passen. 
We zochten op een relatief kort moment toch nog een fotograaf voor enkele uren op onze huwelijksdag, die niet ontzettend uitgebreid was. Althans voor huwelijksbegrippen.
Van de aanbiedingen die we kregen, onderscheidde Brian zich enorm van de rest. Ten eerste het contact via de mail waarbij zijn werkwijze en kijk op het vastleggen van een dergelijke dag ontzettend aansprak. Het portfolio op zijn site sprong er al helemaal uit. Niet de standaard geposeerde foto’s, maar spontaan ogende foto’s, mooi vastgelegde momenten, humor, geweldige belichting, in het oog springende details en mooie scherpte-diepte die gewoon klopt. Fantastisch! Als hobbymatige fotografie-liefhebber en fotograaf, kom ik nog niet in de buurt van Brian, maar het maakt me wel kritischer bij het beoordelen van foto’s.
We waren dus blij dat Brian op onze datum beschikbaar was. De gasten waren zowel op de dag zelf als bij het zien van de foto’s vol lof. Aardige gast - "Je hebt niet eens door dat er een fotograaf rondloopt" werd ook gezegd - schitterende foto’s, prachtig licht. Dat waren termen die ons ter oren kwamen.
Zelf ben ik nogal van de voorbereiding en heb mogelijkheden aangegeven bij Brian voor locaties. Volstrekt overbodig! Brian beheerst de techniek en ziet het goede plaatje. De wensen, die in het ontspannen voorgesprek aan bod waren gekomen, onthoudt hij prima en hij ziet de geschikte momenten om daar aan te voldoen. Alles kwam later terug in de fotoselectie die we ontvingen. En dat was binnen een erg korte periode na deze bijzondere dag!

Ondanks het korte tijdsplan dat we hadden, heeft hij er maximaal alles uitgehaald. Zonder dat er stress bij kwam. Hij werkt heel prettig en relaxed en geeft op een leuke manier goede aanwijzingen, terwijl hij niet nadrukkelijk aanwezig is. Een hele fijne vakman en kunstenaar met licht. Hij heeft de dag echt bijzonder gemaakt met de foto’s die de belevingen van die dag weer helemaal naar voren laten komen.

Kijk ook vooral naar de foto’s bij hem aan de muur indien je een afspraak maakt. Geweldige kwaliteit en via de link die we van hem kregen, hebben we ook een foto op 120 bij 80 af laten drukken. Zeker een aanrader!
Jolanda & Chris heeft geschreven op 8 augustus 2018:
Brian (BeyondLight) hebben wij leren kennen op een bruiloft van vrienden. Nadat onze eigen plannen voor een bruiloft concreter werden, hebben we Brian uiteindelijk gekozen uit een selectie van verschillende fotografen. Brian is een fotograaf met een bijzondere stijl. Technische kan de stijl divers en verrassend zijn. Kenmerkend is de belichting van zijn portretten. Daarbij weet Brian de juiste momenten te vangen, zonder daarbij op de voorgrond te treden. Verder is zijn persoonlijkheid geweldig! Je treft een energieke, creatieve, humoristische fotograaf die zich graag in alle bochten wringt, om fantastische foto’s te kunnen schieten. Prijs/Kwaliteit is uitmuntend!
Olaf en Monique heeft geschreven op 5 augustus 2018:
Wat zijn wij blij dat Brian onze trouwdag heeft vastgelegd. De foto's zijn prachtig geworden. Brian is erg professioneel maar is ook een leuke vent in de omgang. Wij kregen veel positieve reacties van de gasten over Brian. Brian heeft bij ons ook meegedacht over de locatie voor de fotoshoot. Kies voor Brain als je houd van verschillende stijlen , ontspannen sfeer en een prachtig eind resultaat.
Linda & Michel heeft geschreven op 17 juli 2018:
Wij zijn ontzettend blij met de foto's van onze bruiloft! Brian heeft onze dag prachtig op beeld vast weten te leggen, van begin tot eind. Bovendien is hij creatief, prettig in de omgang en heeft hij een leuk gevoel voor humor! (zodat iedereen écht lacht op de foto's) Van de gasten kregen we terug dat zij het heel leuk vonden om tijdens het feest op een scherm alvast foto's te zien van de dag. Over deze foto's hebben we veel complimenten gekregen. De bijzondere foto's qua belichting en perspectief zijn geweldig! Brian, dankzij jouw foto's kunnen we nog lang nagenieten van onze fantastische dag. Dankjewel!! Je bent zeker een aanrader voor koppels die in de toekomst gaan trouwen!
Berrie en Ayla heeft geschreven op 12 juli 2018:
Op zaterdag 23 juni zijn wij getrouwd en wij hebben Brian gevraagd om deze dag vast te leggen. Wij zijn vooral gevallen voor zijn unieke manier van het gebruik van licht in zijn werken, en na de kennismaking in Ede waren we dan ook gelijk verkocht. Brian is een topgozer om er bij te hebben op zo'n belangrijke dag. Valt bijna niet op tijdens de plechtigheden, maar vormt tegelijkertijd ook een fijne gast voor de bruiloft met tips en tricks van een ervaringsdeskundige op dit gebied. Tijdens het diner heeft Brian enkele foto's als preview laten zien, waarbij de de 'oh's en ah's' door de zaal hoorde gaan. Ik ben dan ook onwijs benieuwd naar de foto's die wij hopelijk een dezer dagen zullen ontvangen! Brian, bedankt, je bent echt een fijne vent om erbij te hebben op zo'n dag!
Roy & Karlijn heeft geschreven op 10 juli 2018:
Wauw Brian, wat heb je onze dag op een super mooie manier vastgelegd!
Je bent echt een topper & voor iedereen aan te raden als fotograaf!
Het was heerlijk om jou als onze fotograaf op onze dag aanwezig te hebben. Tijdens de reportage zoveel mooie & leuke ideeën. Daarbij ben je heel gezellig en stel je iedereen op zijn gemak, zodat de foto vooral niet geforceerd wordt en je er heel ontspannen opstaat! Wij zijn heel erg blij met het eindresultaat!!
De rest van de dag was je meer op de achtergrond. Op sommige momenten hadden we niet meer door dat je aanwezig was. Maar ook die momenten heb je super vastgelegd!
We hebben vele lovende reacties gehad over jou van onze gasten & er zullen op meerdere sites van leveranciers jou foto's komen te staan!
We hopen je in de toekomst nog eens tegen te komen op bruiloften van familie en vrienden! Nogmaals heel erg bedankt!
Macy & Paul heeft geschreven op 10 juli 2018:
Wat ben je een geweldige fotograaf! Je stond overal precies op het goede moment en wist iedereen inclusief onszelf in de goede stemming te brengen zonder dat het je moeite kostte.
De foto's zijn perfect geworden dankzij jouw. Wij kunnen nu voor altijd de dag herbeleven door de foto's, want elk moment is vastgelegd.
Wij hebben een heerlijke dag gehad, bedankt voor het vastleggen van alles!!
Ruben en Daphne heeft geschreven op 10 juli 2018:
Brian heeft op 25 mei 2018 onze bruiloft vastgelegd. Hij heeft twee jaar geleden ook de foto's gemaakt op de bruiloft van onze beste vrienden en dat waren ook ontzettend mooie foto's. We hebben dus niet lang na hoeven denken om Brian te benaderen toen we onze trouwdatum hadden vastgelegd.
We hebben er geen moment spijt van gehad, Brian heeft de dag tot in detail vastgelegd, waarbij hij zowel kleine als grote emoties in een foto weet te vangen. En tijdens de reportage samen weet hij de mooiste plekjes en leukste composities te bedenken. Brian is echt een vakman!
Lars & Lizadine heeft geschreven op 3 juli 2018:
Brian is een hele goeie en relaxte fotograaf. We zijn heel blij dat hij onze dag heeft vastgelegd. De foto's hadden we binnen 2 weken al binnen! Ook was het leuk dat een aantal foto's al tijdens de receptie werden getoond. Kortom; een top fotograaf om de mooiste dag van je leven door vast te laten leggen.
Sanne en Jeroen heeft geschreven op 2 juli 2018:
We zijn ontzettend blij met onze foto's van Brian! Wij wilden graag een fotograaf die de hele dag kon vastleggen. Dat heeft Brian perfect gedaan door prachtige foto's te maken van de vroege voorbereidingen thuis tot en met de feestmomenten toen het feest goed los was gekomen.

Tijdens de voorbereidingen kwam Brian bij ons beiden langs en zorgde hij met zijn humor en prettige omgang ook meteen voor een vertrouwensband met onze familie en ceremoniemeesters. Tevens verklapte Brian snel zijn styling-talent door moeiteloos te helpen met de bruidsjurk en sluier als dat even nodig was. Bij de fotoshoot was Brian goed voorbereid en wist hij precies wat hij wilde doen bij onze locatie in Gouda en in de Sint Janskerk. Hoewel het wel even hard werken was, heeft dit hele gave foto's opgeleverd. Hierbij verliep de samenwerking met onze videografen The Dreamers overigens goed. Tijdens de ceremonie heeft Brian de emoties mooi vast kunnen leggen en mooie groepsfoto's gemaakt tijdens de borrel. Ten slotte heeft Brian tijdens het feest erg leuke foto's gemaakt van onze gasten waarop de sfeer goed is vastgelegd. Doordat Brian lang bleef heeft hij veel van onze gasten gefotografeerd waardoor wij op social media al veel aangepaste profielfoto's hebben langs zien komen.

Kortom, wij zijn ontzettend blij met onze keuze voor Brian. Maar ook onze familie en vrienden hebben erg genoten van de foto's. En aangezien wij onze foto's al na twee weken hebben ontvangen kon het nagenieten snel beginnen. Wij zullen Brian zeker aanbevelen en wij hopen dat hij nog veel bruidsparen blij kan maken!
Erik & Laura heeft geschreven op 15 juni 2018:
Brian is een fantastische fotograaf en we zijn dan ook enorm blij dat hij beschikbaar was om onze dag vast te leggen. Zijn stijl is uniek en het is gewoon een fijne gozer om erbij te hebben, hij stelt iedereen snel op gemak en we hebben van onze gasten dan ook veel positieve reacties gekregen op hem. Nogmaals bedankt Brian en we zien je vast terug op komende bruiloften van familie en vrienden die je nu in actie hebben gezien !
Erik en Marjolein heeft geschreven op 11 juni 2018:
Brian heeft bij ons de bruiloft van begin tot eind prachtig vastgelegd. Tijdens het feest was er al een mooie selectie te zien voor de gasten en het mooiste vonden we zelf dat we dankzij de foto's nog zo veel meer konden nagenieten later van onze dag! Het was gezellig om hem een dag om ons heen te hebben en hij zorgde ervoor dat we tijdens de shoot nergens over na hoefden te denken behalve maar te genieten. Hij choreografeerde als het ware ieder moment over waar we het beste konden staan met licht inval en details van de omgeving. We zouden hem absoluut toevertrouwen aan iedereen die professionele foto's wil met een bijzondere eigenheid! Bedankt Brian 🙂
Jerry en Nathalie Boswijk heeft geschreven op 17 mei 2018:
Na een super leuk gesprek met Brian en de portfolio te hebben bekeken wisten we het gelijk dit word onze fotograaf.
Brian stelde ons gelijk op ons gemak, vertelde van alles over zijn vak, luisterde aandachtig naar ons verhaal.
onze dag was hij al vroeg aanwezig om ook al de voorbereidingen vast te leggen met prachtig resultaat.
super meegedacht over de geschikte foto locatie voor de shoot, waar we super blij mee zijn, niks geforceerd, stelde ons op het gemak en ook alle aandacht voor onze dochter van 6.
tijdens de ceremonie zoveel foto's vanuit elke hoek dat je bijna niet kan geloven dat hij de foto's alleen maakt....prachtig.
je hebt ook niet het idee dat hij aanwezig is , maar hij legt alle mooie en emotionele momenten voor je vast.
als je door je foto's gaat beleef je de dag weer helemaal opnieuw,
van een traan tot een lach alles staat erop, hij lijkt wel de 'koning van het licht'.
zo bijzonder de manier waarop het licht op de foto's zijn, hierdoor lijken ze nog magischer!
we konden ons geen betere fotograaf wensen!
Brain super bedankt voor het vastleggen van onze dag!
het voelde voor ons zeer vertrouwd...kortom je bent een TOPPER!
dus aarzel niet zouden wij zeggen........................
Peter & Jochen heeft geschreven op 15 mei 2018:
Bij het uitzoeken van onze fotograaf voor DE dag, waren we op zoek naar iemand met een creatieve blik, anders dan standaard, en iemand waarmee we een klik hadden. Aan als deze voorwaarden voldoet Brian 100%, Wat een geweldige, vakkundige kerel is het. Na een kennismakingsgesprek wisten we dat de klik er was en dat gaf ons een goed gevoel. Op de dag zelf verliep alles heerlijk soepel. Brian was er wel, maar we hebben hem eigenlijk niet gezien. Natuurlijk wel tijdens de shoot, maar dat moet dan ook. De shoot zelf verliep zo soepel, we voelden ons volledig op ons gemak en dat was ook te zien aan de foto's. Wij hebben nog nooit zo mooi op de foto's gestaan; heerlijk ontspannen en niet gemaakt. Geen neplach of andere rare trekken. Echt helemaal top. En dan de nabewerking, niet te veel, maar juist net dat extraatje dat de foto tot een topfoto maakt. De foto's die tijdens ons avondfeest al werden getoond op het scherm, hadden echt de WOW factor. Heel veel complimenten gekregen. Veel van onze gasten en leveranciers (bruidstaart, locatie) willen dan ook graag de foto's hebben. Ja, wij zijn echt meer dan tevreden over Brian. Binnenkort gaan we een trouwboek laten samenstellen waarin we de prachtige foto's makkelijker kunnen laten zien aan iedereen die dat wil.