';

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
181 berichten.
Abigail & Bastiaan schreef op 29 december 2017:
Wij zijn getrouwd op 28 oktober 2017 en wij hebben Brian ervaren als een TOP fotograaf. Hij was ruim op tijd aanwezig en ging gelijk aan het werk waarbij hij op een leuke maar discrete wijze aanwezig was. Tijdens het maken van de bruidsreportage nam hij ons goed bij de hand, wat fijn werkte. De foto’s zijn echt prachtig geworden en een deel daarvan werd getoond op het feest van onze bruiloft dmv een door Brian meegebracht scherm. Dit is wat ons betreft echt een aanrader om te doen.
Kortom wij zijn erg blij met onze keuze voor Brian en raden hem zeker aan.
Stefan en Marianne Rosmalen schreef op 21 december 2017:
Op 30 september 2017 zijn wij getrouwd. En ook wij hebben een fantastische dag gehad! Met een super fotograaf! Wat een schitterende foto's!
Brian is professioneel, relaxed en grappig, met oog voor detail en licht. De top in de bruidsfotografie! Ik weet niet hoeveel complimenten we wel niet hebben gekregen! Het beeldscherm op het feest met daarop de foto's van de dag was een topper. Ik kan het iedereen aanbevelen.
Dus wil je een zeer prettige samenwerking, goed advies, snelheid, duidelijkheid, laagdrempeligheid en bovenal professionaliteit: Brian is your man!
Jeffrey & Chantal schreef op 13 december 2017:
Op woensdag 30 augustus 2017 zijn we dan eindelijk getrouwd en heeft Brian onze foto's gemaakt. Wij zijn voor Brian "gevallen" vanwege zijn aparte manier van fotograferen en zijn heerlijke nonchalante gedrag. De gehele dag hebben wij hem niet gezien of gehoord. Hij houdt van een dolletje en gaat zijn eigen gang. Brian is zeer prettig in de omgang en laat duidelijk in zijn foto's terugkomen dat het zijn passie is. Veel van onze gasten dachten dat hij bevriend met ons was en wilden hem gelijk boeken voor fotoshoots! Iedereen was ook laaiend enthousiast over de foto's die hij op onze feestavond liet zien.
Brian je bent een topper! Nogmaals bedankt voor het vastleggen van onze mooiste dag !
Gerald & Kyra schreef op 11 december 2017:
Op 22 juli zijn wij getrouwd en hebben Brian via vrienden van ons leren kennen. We kunnen Brian omschrijven als een energieke, creatieve, vriendelijke, professionele en bovenal humoristische fotograaf met veel oog voor detail. Niets is te gek voor Brian. Hij snuffelt wat rond in je huis en ziet spullen staan en tovert gedurende de shoot iets vergelijkbaars uit zijn koffer. Je wensen die je voordat je trouwt opgeeft aan Brian volgt hij zeer nauwkeurig op. Wat wij vooral fijn vonden is dat Brian het goed kon vinden met onze gasten zodat ook zij zich op de speciale dag minder zenuwachtig voelde en we dus leukere foto's hebben ontvangen van onze gasten. Onze fotoshoot was helemaal te gek en hier hebben we alleen maar positieve reacties over ontvangen. Doordat Brian zoveel bruiloften fotografeert weet hij als een van de beste alle belangrijke momenten vast te leggen. Inmiddels hebben wij ons trouwboek ook ontvangen en zijn wij enorm blij met het resultaat. Ook hierin weet Brian precies wat mooi is.

Wij bevelen Brian dus ook echt aan, aan iedereen die gaat trouwen. Met Brian ben je in ieder verzekerd van foto's over de gehele dag en een vaste prijs. Brian super bedankt voor alles!!

Groetjes Gerald & Kyra
Melissa en Henk Kuys schreef op 7 december 2017:
Onze zoektocht naar een fotograaf was niet gemakkelijk. Ik (Melissa) ben zelf ook trouwfotograaf en daardoor wellicht kritischer dan andere bruidsparen. Met Brian was er meteen een leuke klik en ik durfde het aan om zelf totaal niet met fotografie bezig te zijn op mijn eigen bruiloft. Hij heeft hel professioneel gewerkt en was overal en nergens. De foto's zijn ontzettend mooi geworden. Technisch ontzettend kundig en emotioneel gezien ook zeer pakkende foto's. Wij kijken met veel plezier terug op deze samenwerking. Bedankt Brian!
Ton & Lydia schreef op 6 december 2017:
31 Augustus was onze mooiste dag.
Brian heeft hier een hele mooie reportage van gemaakt. Brian staat voor kwaliteit en plezier! Enorm bedankt Brian!!
William en Helma Brekelmans schreef op 8 november 2017:
Wij zijn getrouwd op 20-07-2017
Een geweldige dag dat moet toch vast gelegd worden daarom hebben wij brian genomen
Een fijne man die zijn vak heel goed verstaat
We hebben onze foto's gekregen op 8-11-2017:echt we kregen gelijk weer flashbacks van onze huwelijk echt geweldige foto's bedankt brian voor onze onvergetelijke foto's
Geert-Jan en Alinde schreef op 8 oktober 2017:
Wat een ongelofelijk mooie dag hadden we gisteren en deze is eigenlijk alleen maar beter geworden door de aanwezigheid van Brian. Zo’n geweldige persoonlijkheid, echt top om er bij te hebben! Het voelde allemaal natuurlijk, nergens geforceerd en alsof we elkaar al jaren kenden, alle aanwezigen hebben dit bevestigd 🙂 We hebben de foto’s nog niet binnen maar tijdens het feest werden er al wel een paar op meegebrachte scherm getoond en die waren al prachtig! Kan niet wachten om over een paar weken het eindresultaat te zien! Brian, nogmaals hartstikke bedankt en ik kan niks anders dan hem aan iedereen aanbevelen!
Gert-Jan & Chantal schreef op 27 september 2017:
Op 11 mei zijn wij getrouwd en hierbij heeft Brian onze foto's gemaakt. Nog wekelijks kijken wij de beelden met veel plezier terug. Tijdens de shoot hebben wij erg moeten lachen en gedurende de dag was hij uit beeld, maar ook weer op een leuke manier met onze gasten aan het 'ouwehoeren'. Het beeldscherm op het feest met daarop een aantal foto's viel ook erg in de smaak. Brian, nogmaals enorm bedankt!
Patrick en Evelien schreef op 31 juli 2017:
Dankzij Brian zijn de belangrijkste momenten van onze dag op een eigentijdse manier vastgelegd. De foto's hebben precies de industriële sfeer met prachtige belichting die we wilden bereiken. Erg prettige fotograaf om mee te werken, want Brian is overal bij, maar op de achtergrond aanwezig. Tijdens de shoot ook vol humor gezorgd voor een ontspannen sfeer. Bedankt!
Joost en Suus Bakker schreef op 28 juli 2017:
Brian, heel erg bedankt dat jij onze dag vast hebt kunnen leggen op deze fantastische manier en dat het, mede dankzij jou, een daverend succes is geworden.

We waarderen je inzet enorm en kunnen dan ook alleen maar vol lof over je vertellen.

Een persoon met een hoog empathisch vermogen, gevoel voor humor en mens, maar vooral gewoon een fijne kerel die ontzettend goed is in z'n vak!
Dennis en Diana schreef op 29 mei 2017:
wat een geweldige dag en dankzij jou inzet is het allemaal vast gelegd na ons eerste gesprek gingen we al met een heel goed gevoel naar huis maar niets bleek minder waar je heb alles overtroffen. Je heb goed naar onze wensen geluisterd we hadden ook niet het idee dat er een fotograaf rond liep maar gewoon iemand die bij het gezelschap hoort. wat versta jij je vak goed bedankt voor de prachtige foto's

Dennis en Diana
Ashley en Ricky Maertzendorff schreef op 24 mei 2017:
Wij hebben een fantastische bruiloft gehad en zeer dankbaar voor het gegeven werk. Na het eerste gesprek bij Brian wisten wij direct dat wij hem als fotograaf op onse grote wilde hebben. Brian is persoonlijk, zeer proffesioneel, behulpzaam en zeer meelevend en heeft overal oog voor. Een zeer plezierige fotograaf die gezellig aanwezig is en erg leuk om de gehele op je bruiloft te hebben. Wij zijn hem zeer dankbaar. De tv met een aantal gemaakte foto's die dag was zeer geslaagd iedereen was er weg van. De gasten waren direct nieuwschierig naar Brian voor zichzelf. Wij raden Brian zeker aan als fotograaf op je bruiloft!

Nogmaals heel erg bedankt Brian

Groetjes Ashley en Ricky
Michelle en Chris schreef op 11 mei 2017:
Dankzij Brian is onze trouwdag op 26 april 2017 onvergetelijk geworden en prachtig vastgelegd! Door de foto's te bekijken beleven we de dag steeds opnieuw. Wat een gezelligheid en creatieve inbreng op de dag (en daarvoor ook al hoor!!) heb je gebracht Brian!
Super fijn ook dat we de foto's binnen 2 weken al konden terug kijken!
Als we de dag opnieuw zouden moeten overdoen, zouden we zeker jou weer als fotograaf erbij willen hebben!!
Veel groetjes,
Michelle en Chris
Arjan & Ingrid schreef op 7 mei 2017:
In navolging op voorgaand bericht: Wij zijn op 14 april 2017 getrouwd. Brian was er de gehele dag bij, zorgde met zijn humor voor een ontspannen sfeer en zorgde dat je overal op tijd aanwezig was. De trouwreportage was in de Snorfabriek en Domtuin in Utrecht en de foto`s zijn echt super geworden. Met name de mooie belichting is wel een kenmerk van Brian zijn stijl. We kregen veel complimenten op de foto`s die al in de avond op een scherm te zien waren.

Brian, heel erg bedankt!
gr, Arjan & Ingrid
Jan & Reda schreef op 5 mei 2017:
op 25 maart was onze grote dag.
Brian is de hele dag aanwezig geweest.
Na een snelle maar doeltreffende fotoshoot hebben we Brian eigenlijk nauwelijks gezien die dag.
Pas toen we de foto's kregen realiseerden we dat hij overal aanwezig was geweest.
Brian blende zich onopgemerkt in het feest en heeft alle momenten te pakken gekregen.

Brian, Bedankt voor de superdag, bedankt voor je vriendelijke en professionele aanpak en vooral voor de prachtige foto's.
Eliza & Rory schreef op 2 mei 2017:
13 april 2017,

Deze dag besloten wij te trouwen. Het was een fantastisch dag waarbij alles klopte..
Bij het eerste gesprek met Brian wisten wij al dat wij hem als fotograaf wilde. We hebben de dag nog extra met een lach beleefd door Brian. Hij zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt zodat de foto's nog mooier worden.
De eerste foto's die we van de dag al op ons feest mochten bekijken waren te mooi. Iedereen was erg onder de indruk en daar kregen wij veel complimenten over.
Hij heeft foto's gemaakt die wij wenste en meer.

Heel erg bedankt Brian!
Groetjes Eliza & Rory
Rob & Jolijn Wouters schreef op 28 april 2017:
Zaterdag 11 Maart 2017 onze grote dag. We hebben een super dag gehad, bedankt voor je prachtige foto's!! Wat hebben we genoten! Je was heerlijk om mee samen te werken! We hebben die dag wat af gelachen met je en niet te vergeten we voelden ons ontspannen. Nogmaals bedankt voor alles! Liefs Rob en Jolijn Wouters
Danjan & Karen schreef op 19 april 2017:
Vanaf de kennismaking tot het eindresultaat vonden wij het een feest om met Brian te werken.
Zijn enthousiasme en energie zorgden ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelde. Dit leverde mooie en spontane foto’s op van onze dierbaren. Precies zoals ze zijn!
Door zijn creativiteit en professionaliteit zijn onze “echte” trouwfoto’s uniek en net een tikje anders geworden. Een prachtige blijvende herinnering waar wij heel blij mee zijn!
Joost en Lotte schreef op 17 april 2017:
Brian, heel erg bedankt voor de prachtige foto's die je hebt gemaakt op onze trouwdag. We kijken uit naar het fotoboek.
Je hebt ons op ons gemak gesteld gedurende de dag en was op een prettige manier op de achtergrond aanwezig. Tijdens de reportage had je leuke ideeën en gaf je goede tips zonder het voor ons ongemakkelijk te maken. Van de foto's op het scherm tijdens het diner was iedereen erg onder de indruk!
Ik zal je aan iedereen aanraden!
Nogmaals dank
Irene en Jan schreef op 2 april 2017:
In februari 2017 heeft Brian foto's gemaakt op onze bruiloft. Het was een prachtige dag die hij met prachtige foto's heeft vastgelegd. Dankzij zijn extra apparatuur (losse flitsers en licht) heeft Brian opties, die andere fotografen niet hebben.

Tijdens de dag was het erg gezellig en prettig samenwerken met Brian. Hij is super benaderbaar, denkt mee, komt met super ideeën, stelt je op je gemak en zorgt door zijn karakter en humor voor een fijne sfeer.

Van onze gasten hebben we gehoord dat Brian bij niemand in de weg heeft gestaan en een leuke fotograaf was om erbij te hebben op deze dag.

S' avonds op het feest heeft Brian een groot scherm neergezet me wat foto's die hij tijdens het diner heeft bewerkt. Ook daar kregen we al super veel leuke reacties op. "Wat een prachtige foto's heeft jullie fotograaf gemaakt" is een zin die we veel hebben gehoord op onze feest avond. 🙂

De digitale foto's zijn geweldig en we zijn erg benieuwd naar het album dat we door Brian laten maken!

Groetjes!
Irene en Jan
Annelies van Bommel schreef op 18 februari 2017:
Gisteren trouwde onze zoon. Met Brian een groot deel van de dag op pad geweest. Woorden die passen bij hem zijn : professioneel, origineel, gezellig, onopvallend aanwezig, creatief, behulpzaam om er maar een paar te noemen. Een echte aanrader om je huwelijksdag onvergetelijk vast te laten leggen. Kan niet wachten op het resultaat, maar van wat ik gezien heb gaat dat helemaal goed komen.
Heel erg bedankt.

Groetjes Annelies
Dirk Jan & Mita schreef op 11 februari 2017:
Bedankt voor de mooie foto\'s van ons huwelijk Brian!
Het was relaxed en gezellig om foto\'s te maken voor de plechtigheid, en op het feest zelf was je onopvallend aanwezig maar heb je wel al belangrijke momenten vastgelegd met een goede foto!
rebecca schrijver schreef op 24 januari 2017:
Veel te lang geleden heb ik beloofd een leuk berichtje te posten want door Brian is onze fantastische dag echt onvergetelijk geworden. We kijken nog regelmatig de foto\'s terug. Extra bijzonder zijn de portretten van de mensen tijdens het feest in een hele spontane sfeer die brian uit zichzelf genomen heeft, aangezien er een overleden neef nog in de bloei van zijn leven op staat. Wat een prachtige herinnering. Zijn foto\'s vertellen echt het verhaal van onze dag. Super vriendelijke man, neemt echt de tijd om je op je gemak te stellen en loopt de hele dag onzichtbaar mee. Echte aanrader! Meerdere vrienden van ons hebben hem inmiddels ook geboekt.
Elbert & Nineke schreef op 29 december 2016:
Lieve Brian,

hartelijk bedankt voor je prachtige foto\'s van onze dag!! Wat hebben we genoten! Je was heerlijk om mee samen te werken! Maakte ons aan het lachen, we voelden ons ontspannen! Tijdens de dag heb je onopgemerkt prachtige plaatjes geschoten. Wat hebben we de foto\'s al vaak bekeken! Wij vonden de fotograaf haast het belangrijkste van de dag, en wat zijn we blij met onze keuze! Je hebt herinneringen om zo\'n unieke en gave manier vastgelegd, daarvoor kunnen we je nooit genoeg bedanken!

Top Brian,
BEDANKT