';

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
181 berichten.
Richard en Willie schreef op 29 december 2016:
Wij zijn begin September 2016 getrouwd. Brian heeft deze dag onze trouwerij vast gelegd. Bij het kennismakingsgesprek was de juiste gezellige en humoristische sfeer al gezet en deze is hetzelfde gebleven ook tijdens onze trouwerij.
Brian probeert waar nodig zoveel mogelijk op de achtergrond te zijn zodat je kan genieten van de belangrijkste dag in je leven. Naar mijn mening een echte professional.
Wij hebben onze foto\'s een weekje later dan verwacht ontvangen. Maar dit mocht onze pret niet drukken. De internet gallerij met foto\'s is ideaal en de nalevering van de USB stick met foto\'s in hoge kwaliteit.

De algehele kwaliteit die Brian heeft geleverd is top! Ik zou Brian dan ook zeker aanraden aan andere toekomstige bruidsparen. Brian heeft ook goede kennis van mooie fotolocaties in de region. Bedankt Brian voor jouw bijdrage aan de \'tot nu toe\' mooiste dag van ons leven.
Robin en Ellen schreef op 26 december 2016:
In oktober dit jaar hadden wij onze bruiloft. Brian heeft deze prachtig voor ons vastgelegd. Wij hebben al vele complimenten ontvangen en zijn ook enorm blij met de resultaten. De fotoshoot was heel relaxed en hij wist ons goed op ons gemak te laten voelen. Ook de feestfoto\'s zijn enorm leuk geworden. Brian bedankt voor de gezelligheid en de prachtige resultaten! Wat ons betreft voor iedereen een aanrader!
Robbert en Wendy schreef op 26 december 2016:
Wow wat een prachtige foto\'s hebben we ontvangen! Brian is echt een fijne fotograaf om de hele dag erbij te hebben. Op de achtergrond maakt hij de mooie foto\'s en zijn dus niet geposeerd, hij legt precies vast hoe de mensen zijn. Erg mooi. Ook tijdens ons feest zijn er leuke actiefoto\'s gemaakt. En bij binnenkomst van het feest was een TV scherm met een aantal foto\'s van de dag erg leuk om te laten zien aan de avondgasten. Brian is zeker een aanrader! Super bedankt Brian!
René & Anjo schreef op 18 december 2016:
Het is al enige tijd geleden dat wij zijn getrouwd... zo ongeveer een half jaar geleden. 23 juni 2016!
Maar wij genieten nog heel vaak van de mooie en leuke trouwfoto\'s die Brian gemaakt heeft!
Brian had in de ochtend nog met ons meegedacht voor een extra binnenlocatie omdat het stortte vd regen s\'ochtends en wij zouden eigenlijk in de ochtend op een buitenlocatie foto\'s maken. Het kwam allemaal goed zonder paniek 😉

Op ons feest kwamen er veel wauws vd gasten toen er wat foto\'s werden vertoond die Brian overdag gemaakt had.

Brian is relaxt in de omgang met zowel bruidspaar, ouders en gasten (dit hebben wij van meerdere kanten gehoord) is onzichtbaar aanwezig indien nodig en helpt je heel goed met je poses bij de foto-shoot.

Wij moesten wel wat lang wachten op de foto\'s maar het is het wachten zeker waard geweest!

Bedankt Brian voor de prachtige foto\'s!
René & Anjo
Joost en Ramona Conijn schreef op 9 december 2016:
Wauw wat hebben we toch een mooi resultaat aan foto's gekregen! Op 16 september 2016 zijn wij getrouwd. Het zou een regenachtige dag worden maar in de ochtend scheen vol op de zon. Ook hier dacht Brian natuurlijk mee aan alle opties voor wat betreft foto's maken. Het was mooi om te zien dat hij zelf ook meerdere kleding mee had genomen dus geen grond of boom was te vies voor hem. Tijdens de reportage wat positie foto's maar bij de overige foto's konden we gewoon lekker doen of hij er niet was. Het was super dat hij tijdens de feestavond al een aantal foto's op scherm had laten zien. Iedereen was onder de indruk. Nu we de foto's hebben kunnen we nagenieten van de dag. Wij raden iedereen Brian als fotograaf aan als ze van deze stijl van fotografie houden. Het is echt de moeite waard! Brian nogmaals bedankt! Groetjes Joost en Ramona Conijn
Rebecca & Igor Kochberger schreef op 7 december 2016:
Brian was a great photographer. He had us laughing the whole time so it made our pictures look so natural. He was really flexible with times and had a lot of great ideas for photo poses, but was willing to do some extra ones that we had wanted. The pictures don\'t come quick but they are definitely worth the wait! We are so happy with them, the colors, lighting and angles are beautiful. Before our wedding we had Brian do an engagement shoot at Keukenhof and it was unbelievable because it was absolutely packed with people but he managed to make it look like we were the only ones there! Would definitely recommend Brian!
Roeland en Wendy schreef op 22 november 2016:
Brian is werkelijk een trouwfotograaf van grote klasse. Hij heeft onze dag op een prachtige en persoonlijke manier vastgelegd, met een geweldig oog voor belichting, moment en detail. Niet alleen zijn de foto\'s adembenemend, ook zijn aanwezigheid gedurende de dag was sfeerverhogend, relaxt en op de juiste momenten juist onzichtbaar. Brian weet precies hoe hij je op je gemak moet stellen en hoe hij het perfecte plaatje kan schieten. We hebben van veel gasten teruggehoord wat een geweldige en professionele man onze trouwfotograaf was, en dit kunnen we alleen maar beamen. Brian, 1000x dank dat je onze trouwfotograaf was, we hadden het niet beter kunnen treffen!
Annelies en Arnoud schreef op 19 november 2016:
Brian’s portfolio in combinatie met zijn innemende persoonlijkheid maakt het kiezen van een bruidsfotograaf al direct heel makkelijk. Zeker bij een bruidsreportage is het belangrijk dat de fotograaf je snel in de juiste stemming brengt om bijvoorbeeld geforceerd lachen te voorkomen. Dat lukte Brian met het grootste gemak. Tijdens de reportage voert hij de regie en improviseert snel op de locatie. Tijdens de rest van de dag is hij onzichtbaar maar doet ondertussen zijn werk trefzeker en professioneel. Resultaat is een zeer uitgebreide en verbluffend fraaie serie van schitterende foto’s, waar iedereen blij mee is. Het bruidspaar in het bijzonder. Dank Brian, veel dank.
Sander en Vanessa Voshol schreef op 13 november 2016:
Vrijdag 11-11-2016 was Brian onze fotograaf, en wat zijn we daar blij mee!! Al vanaf het eerste contact waren we erg gecharmeerd van hem als fotograaf, maar zeker ook als persoon. De foto`s op zijn website hebben ervoor gezorgd dat we een afspraak met hem hebben gemaakt om alles door te spreken, en het gesprek zelf heeft ervoor gezorgd dat we geen enkele andere fotograaf hebben gesproken maar direct voor hem hebben gekozen om onze dag vast te leggen. Zijn manier van werken en zijn ideeën spraken ons direct aan, en hij voldeed aan al onze hooggespannen verwachtingen. Als enige was Brian vanaf `s ochtend aanwezig (de gasten kwamen pas `s avonds), dus we vonden het erg belangrijk dat we gewoon onszelf konden zijn. Alleen tijdens de fotoshoot / bruidsreportage zelf heeft hij ons geholpen en geïnstrueerd (maar ook dat ging allemaal als vanzelf), en de rest van de dag was hij zo goed als onzichtbaar. Hij heeft niet aan ons staan duwen/trekken en is niemand tot last geweest om goede foto`s te kunnen maken. Iedereen kon doen en laten wat hij wilde, en daar hebben we achteraf veel complimenten over gekregen. Tijdens ons diner heeft hij gewerkt aan een aantal foto`s die hij `s middags gemaakt heeft, zodat hij deze tijdens het feest al aan onze gasten kon laten zien op een groot scherm! We zijn erg benieuwd naar de rest van de foto`s, en kunnen niet wachten tot deze klaar zijn.
Niek & Gayanthrie schreef op 30 oktober 2016:
We hebben veel lol gehad met Brian op onze mooiste dag. Alle gasten waren dol enthousiast over de foto\'s die werden getoond tijdens het feest. Echt mooie foto\'s!!!!
Arne en Carolien schreef op 26 oktober 2016:
Brian maakt schitterende foto\'s met veel oog voor detail. Daarnaast zorgt hij voor een relaxte sfeer gedurende de dag, dat door de andere gasten ook als zeer prettig wordt ervaren. Wij zijn ervan overtuigd dat we de juiste keus gemaakt hebben en zijn inmiddels in spanning op het album aan het wachten. Wil je een kwalitatief goede bruidsfotograaf voor een reëele prijs, dan moet je absoluut Brian inhuren.
Kim en Roy schreef op 6 oktober 2016:
Brian, we willen je heel erg bedanken voor de onwijs gave foto\'s die je hebt gemaakt op onze bruiloft. Dit brengt echt het gevoel weer naar boven en maakt deze dag extra waardevol!
René & Marleen schreef op 27 september 2016:
Ook wij waren superblij dat Brian onze dag zo schitterend heeft weten vast te leggen. De foto\'s van de reportage zijn spectaculair! Hij heeft oog voor de kleine dingen en weet elk moment prachtig te vangen.
En waar andere fotografen hun offerte flink weten op te blazen met reiskosten en vergoeding voor bewerken van foto\'s, doet Brian alles voor 1 vaste (heeel redelijke!) prijs. Wij zeggen: doen!
Tessie van Helvert schreef op 26 september 2016:
Wij hebben Brian ingehuurd voor onze bruidsreportage en wij hebben een ontzettend leuke dag gehad en mede dankzij Brian. De bruidsreportage verliep ontzettend soepel, informeel en vooral gezellig.
Bij het feest heeft hij een aantal foto\'s laten zien en wij stonden per plex. Zo mooi en professioneel. Wij zijn dik tevreden over Brian en kunnen hem voor de volle 100% aanraden voor iedere bruiloft. Ga zeker weten een gesprek aan met Brain en laat je verbazen door de prachtige foto\'s!
Lydia schreef op 15 september 2016:
We hadden geen betere fotograaf kunnen wensen. Hij heeft echt de dag gemaakt! Zoveel plezier gehad maar niet altijd overal bij kunnen zijn uiteraard. Brian heeft ervoor gezorgd dat je na afloop iedere minuut nog een keer herbeleefd en alle emoties nog een keer te zien krijgt. Kippenvel!
Rutger en Karin schreef op 8 september 2016:
Beste Brian,
we hebben genoten van onze fijne bruiloft op 21 mei 2016 en kunnen nu goed nagenieten met de door jou gemaakte foto\'s.
Je stond open voor onze wensen en ideeën.
We zijn blij met de prachtige plaatjes. Ze zijn voor ons heel bijzonder.
Prettig hoe je je aanpast aan onze dag, onze gasten en ons gezin.

Bedankt!
Daan en Ilona van Zundert schreef op 4 september 2016:
Brian werd aangeraden door van der Valk Gilze-Tilburg, de locatie waar we onze mooie dag doorbrachten. We hadden eigenlijk al een andere fotograaf geboekt maar toen we hoorde dat Brian tot het eind van de dag zou blijven, voor de mooie prijs die hij vraagt en het resultaat dat hij levert, heeft dat ons over de streep getrokken om de andere fotograaf af te zeggen. We wilden immers óók gave foto\'s van het feest en de andere fotograaf bleef maar tot het diner.
Het eerste gesprek met Brian verliep heel soepel. Je merkt dat hij weet waar hij over praat, heeft een sociale en vlotte babbel en hij komt zelf met een berg leuke ideeën.
Ook zorg Brian voor een goede voorbereiding. Je krijgt wat \"huiswerk\" mee waarbij hij om bepaalde voorkeuren vraagt, combinaties van mensen met wie je op de foto wilt enz. Fijn dat hij daaraan denkt zodat je niemand vergeet!
Op de dag zelf is Brian eerst naar het ouderlijk huis van de bruidegom gereden om vervolgens naar de bruid te gaan. Zo hadden we van beide wat voorbereidingsfoto\'s en hierover deed hij geen seconde moeilijk. Sowieso doet Brian niet moeilijk, hij is heel flexibel. Stelt je op je gemak tijdens de reportage waardoor we hele leuke foto\'s hebben. We zijn geen \"serieus\" koppel dus de foto\'s moesten dan ook met een flinke knipoog en dosis humor... nou hier heeft hij voor gezorgd. De humor zat er flink in en we hebben echt gelachen. Ik voelde me als bruid die de hele dag in de belangstelling staat echt NIET op mijn gemak maar Brian bracht toch elke keer die geruststelling dat het allemaal goed ging komen.
Ook de dag en avondgasten waren reuze enthousiast over Brian. Hij was er op een hele leuke, gezellige en luchtige manier. Je merkte amper dat er foto\'s gemaakt werden.
We zijn erg blij met de foto\'s en hadden het liefst alle foto\'s gezien om misschien zelf nog een kleine selectie te kunnen maken maar we zijn superblij met onze herinneringen en hebben de dag nog lekker een keer herbeleefd.

Brian, nogmaals (inmiddels voor de 100ste keer?) BEDANKT!!! 🙂

groetjes Ilona en Daan van Zundert,
28 mei 2016, v.d. Valk Tilburg.
Jordy en Christine van der Heijden schreef op 4 augustus 2016:
We hadden eerst een andere trouwfotograaf gereserveerd voor onze bruiloft. Vrienden van ons trouwden en op de receptie zagen we op een diascherm wat foto\'s die Brian geschoten had. We waren gelijk verkocht. Wat een talent!! Niet lang daarna zijn we op gesprek geweest met Brian. Ons werd duidelijk dat Brian erg flexibel is en niet moeilijk doet over een maximum aantal foto\'s en de prijs voor het aantal uren vind je nergens! Op de trouwdag was Brian net zo relaxt. De shoot ging heel natuurlijk en we hebben veel spontaan gelachen met elkaar. Verder hebben we echt niks gemerkt van het foto\'s maken. Op de receptie hing een diascherm met foto\'s van de dag, erg leuk voor de receptie en feestgasten. De foto\'s hebben een ongelofelijk mooie belichting en zijn kunstig! We zijn super blij met de foto\'s en zijn Brian erg dankbaar!!
Tom & Cynthia schreef op 3 augustus 2016:
Een fantastische fotograaf! Lekker creatief.
Hij is er wel, maar toch ook weer niet. Want hebben nauwelijks door gehad dat hij rond liep.
Brian, bedankt!
Daan en Saline Gardien-Toonen schreef op 12 juli 2016:
Wat hebben wij genoten van onze bruiloft! Niet alleen van de dag zelf, maar nu nog steeds wanneer we de prachtige foto\'s terug kijken! Brian krijgt met zijn humor een eerlijke glimlach bij iedereen op het gezicht. Het zijn pure foto\'s die iets magisch hebben. Verder willen wij hem bedanken voor het fijne/snelle contact die we hebben gehad. Mocht je twijfelen? Wij zeggen: boeken!
Juan & Alinda schreef op 29 juni 2016:
Wij zijn 29 april 2016 getrouwd en Brian was onze fotograaf voor deze dag. Via via hebben wij wat werk van hem gezien en dat maakte ons enthousiast.
Daarna hebben we contact opgenomen met Brian en dat was vanaf het eerste moment erg goed bevallen. We hebben dan ook geen moment getwijfeld aan zijn kunde. Hij weet de dag op een hele toffe manier vast te leggen en is zelf ook heel relaxed. Wij hebben onze foto\'s met veel plezier teruggekeken en zullen ook het foto album door Brian laten maken, want ook dat ziet er supergoed uit!
Het scherm savonds was ook heel leuk, veel positieve reacties van onze gasten en ook van de feestlocatie.

Een echte aanrader dus!
Diana van Vlimmeren-Buijs schreef op 15 juni 2016:
Wij zijn echt superblij met Brain. Op onze trouwdag zorgde hij ervoor dat we lekker ontspannen waren tijdens het maken van de trouwfoto\'s. Dit zie je dan ook direct terug in het resultaat.We krijgen van iedereen alleen maar positieve berichten over de foto\'s. Daarnaast heeft Brian ook ons trouwalbum gemaakt en het is echt super! Ik zou zeggen.. boeken wanneer hij nog niet vol zit op jullie bruiloft!!
Conny van Gestel schreef op 30 mei 2016:
Brain bedankt alvast van mij voor de ontspannen sfeer waarin jij de foto\'s van de bruiloft van Ilona en Daan hebt gemaakt. Aan de voorproefje te zien wordt de rest ook fantastisch.
Casper en Natascha Valen schreef op 24 mei 2016:
Brian heeft onze trouwdag op waanzinnig mooie wijze vastgelegd!
Het hele verhaal van begin tot het eind is terug te zien in de mooiste beelden waar we steeds weer even stil van worden.
Maar naast dit fantastische eindresultaat, waren we ook erg blij met Brians persoonlijkheid op de dag. Hij zorgt voor een gezellige ontspannen sfeer tijdens de fotoshoot en is de rest van de dag bijna onzichtbaar aanwezig. Een enthousiaste, ambitieuze fotograaf.
Ted en Jorien schreef op 14 mei 2016:
Hoi Brian,

Wat leuk om te zien dat we op een van je voorpagina foto\'s staan!
Wij zijn inmiddels bijna 2 jaar getrouwd en verwachten half juni een zoontje. Jouw foto\'s sieren onze hal en we kijken met enorm veel plezier terug op onze trouwdag en de fotoreportage. Wat was het een fijne samenwerking, zou het niet anders hebben gewild.

We hopen dat het goed met je gaat!

Liefs Ted en Jorien