';

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
199 berichten.
Geert-Jan en Alinde schreef op 8 oktober 2017
Wat een ongelofelijk mooie dag hadden we gisteren en deze is eigenlijk alleen maar beter geworden door de aanwezigheid van Brian. Zo’n geweldige persoonlijkheid, echt top om er bij te hebben! Het voelde allemaal natuurlijk, nergens geforceerd en alsof we elkaar al jaren kenden, alle aanwezigen hebben dit bevestigd 🙂 We hebben de foto’s nog niet binnen maar tijdens het feest werden er al wel een paar op meegebrachte scherm getoond en die waren al prachtig! Kan niet wachten om over een paar weken het eindresultaat te zien! Brian, nogmaals hartstikke bedankt en ik kan niks anders dan hem aan iedereen aanbevelen!
Gert-Jan & Chantal schreef op 27 september 2017
Op 11 mei zijn wij getrouwd en hierbij heeft Brian onze foto's gemaakt. Nog wekelijks kijken wij de beelden met veel plezier terug. Tijdens de shoot hebben wij erg moeten lachen en gedurende de dag was hij uit beeld, maar ook weer op een leuke manier met onze gasten aan het 'ouwehoeren'. Het beeldscherm op het feest met daarop een aantal foto's viel ook erg in de smaak. Brian, nogmaals enorm bedankt!
Patrick en Evelien schreef op 31 juli 2017
Dankzij Brian zijn de belangrijkste momenten van onze dag op een eigentijdse manier vastgelegd. De foto's hebben precies de industriële sfeer met prachtige belichting die we wilden bereiken. Erg prettige fotograaf om mee te werken, want Brian is overal bij, maar op de achtergrond aanwezig. Tijdens de shoot ook vol humor gezorgd voor een ontspannen sfeer. Bedankt!
Joost en Suus Bakker schreef op 28 juli 2017
Brian, heel erg bedankt dat jij onze dag vast hebt kunnen leggen op deze fantastische manier en dat het, mede dankzij jou, een daverend succes is geworden.

We waarderen je inzet enorm en kunnen dan ook alleen maar vol lof over je vertellen.

Een persoon met een hoog empathisch vermogen, gevoel voor humor en mens, maar vooral gewoon een fijne kerel die ontzettend goed is in z'n vak!
Dennis en Diana schreef op 29 mei 2017
wat een geweldige dag en dankzij jou inzet is het allemaal vast gelegd na ons eerste gesprek gingen we al met een heel goed gevoel naar huis maar niets bleek minder waar je heb alles overtroffen. Je heb goed naar onze wensen geluisterd we hadden ook niet het idee dat er een fotograaf rond liep maar gewoon iemand die bij het gezelschap hoort. wat versta jij je vak goed bedankt voor de prachtige foto's

Dennis en Diana
Ashley en Ricky Maertzendorff schreef op 24 mei 2017
Wij hebben een fantastische bruiloft gehad en zeer dankbaar voor het gegeven werk. Na het eerste gesprek bij Brian wisten wij direct dat wij hem als fotograaf op onse grote wilde hebben. Brian is persoonlijk, zeer proffesioneel, behulpzaam en zeer meelevend en heeft overal oog voor. Een zeer plezierige fotograaf die gezellig aanwezig is en erg leuk om de gehele op je bruiloft te hebben. Wij zijn hem zeer dankbaar. De tv met een aantal gemaakte foto's die dag was zeer geslaagd iedereen was er weg van. De gasten waren direct nieuwschierig naar Brian voor zichzelf. Wij raden Brian zeker aan als fotograaf op je bruiloft!

Nogmaals heel erg bedankt Brian

Groetjes Ashley en Ricky
Michelle en Chris schreef op 11 mei 2017
Dankzij Brian is onze trouwdag op 26 april 2017 onvergetelijk geworden en prachtig vastgelegd! Door de foto's te bekijken beleven we de dag steeds opnieuw. Wat een gezelligheid en creatieve inbreng op de dag (en daarvoor ook al hoor!!) heb je gebracht Brian!
Super fijn ook dat we de foto's binnen 2 weken al konden terug kijken!
Als we de dag opnieuw zouden moeten overdoen, zouden we zeker jou weer als fotograaf erbij willen hebben!!
Veel groetjes,
Michelle en Chris
Arjan & Ingrid schreef op 7 mei 2017
In navolging op voorgaand bericht: Wij zijn op 14 april 2017 getrouwd. Brian was er de gehele dag bij, zorgde met zijn humor voor een ontspannen sfeer en zorgde dat je overal op tijd aanwezig was. De trouwreportage was in de Snorfabriek en Domtuin in Utrecht en de foto`s zijn echt super geworden. Met name de mooie belichting is wel een kenmerk van Brian zijn stijl. We kregen veel complimenten op de foto`s die al in de avond op een scherm te zien waren.

Brian, heel erg bedankt!
gr, Arjan & Ingrid
Jan & Reda schreef op 5 mei 2017
op 25 maart was onze grote dag.
Brian is de hele dag aanwezig geweest.
Na een snelle maar doeltreffende fotoshoot hebben we Brian eigenlijk nauwelijks gezien die dag.
Pas toen we de foto's kregen realiseerden we dat hij overal aanwezig was geweest.
Brian blende zich onopgemerkt in het feest en heeft alle momenten te pakken gekregen.

Brian, Bedankt voor de superdag, bedankt voor je vriendelijke en professionele aanpak en vooral voor de prachtige foto's.
Eliza & Rory schreef op 2 mei 2017
13 april 2017,

Deze dag besloten wij te trouwen. Het was een fantastisch dag waarbij alles klopte..
Bij het eerste gesprek met Brian wisten wij al dat wij hem als fotograaf wilde. We hebben de dag nog extra met een lach beleefd door Brian. Hij zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt zodat de foto's nog mooier worden.
De eerste foto's die we van de dag al op ons feest mochten bekijken waren te mooi. Iedereen was erg onder de indruk en daar kregen wij veel complimenten over.
Hij heeft foto's gemaakt die wij wenste en meer.

Heel erg bedankt Brian!
Groetjes Eliza & Rory
Rob & Jolijn Wouters schreef op 28 april 2017
Zaterdag 11 Maart 2017 onze grote dag. We hebben een super dag gehad, bedankt voor je prachtige foto's!! Wat hebben we genoten! Je was heerlijk om mee samen te werken! We hebben die dag wat af gelachen met je en niet te vergeten we voelden ons ontspannen. Nogmaals bedankt voor alles! Liefs Rob en Jolijn Wouters
Danjan & Karen schreef op 19 april 2017
Vanaf de kennismaking tot het eindresultaat vonden wij het een feest om met Brian te werken.
Zijn enthousiasme en energie zorgden ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelde. Dit leverde mooie en spontane foto’s op van onze dierbaren. Precies zoals ze zijn!
Door zijn creativiteit en professionaliteit zijn onze “echte” trouwfoto’s uniek en net een tikje anders geworden. Een prachtige blijvende herinnering waar wij heel blij mee zijn!
Joost en Lotte schreef op 17 april 2017
Brian, heel erg bedankt voor de prachtige foto's die je hebt gemaakt op onze trouwdag. We kijken uit naar het fotoboek.
Je hebt ons op ons gemak gesteld gedurende de dag en was op een prettige manier op de achtergrond aanwezig. Tijdens de reportage had je leuke ideeën en gaf je goede tips zonder het voor ons ongemakkelijk te maken. Van de foto's op het scherm tijdens het diner was iedereen erg onder de indruk!
Ik zal je aan iedereen aanraden!
Nogmaals dank
Irene en Jan schreef op 2 april 2017
In februari 2017 heeft Brian foto's gemaakt op onze bruiloft. Het was een prachtige dag die hij met prachtige foto's heeft vastgelegd. Dankzij zijn extra apparatuur (losse flitsers en licht) heeft Brian opties, die andere fotografen niet hebben.

Tijdens de dag was het erg gezellig en prettig samenwerken met Brian. Hij is super benaderbaar, denkt mee, komt met super ideeën, stelt je op je gemak en zorgt door zijn karakter en humor voor een fijne sfeer.

Van onze gasten hebben we gehoord dat Brian bij niemand in de weg heeft gestaan en een leuke fotograaf was om erbij te hebben op deze dag.

S' avonds op het feest heeft Brian een groot scherm neergezet me wat foto's die hij tijdens het diner heeft bewerkt. Ook daar kregen we al super veel leuke reacties op. "Wat een prachtige foto's heeft jullie fotograaf gemaakt" is een zin die we veel hebben gehoord op onze feest avond. 🙂

De digitale foto's zijn geweldig en we zijn erg benieuwd naar het album dat we door Brian laten maken!

Groetjes!
Irene en Jan
Annelies van Bommel schreef op 18 februari 2017
Gisteren trouwde onze zoon. Met Brian een groot deel van de dag op pad geweest. Woorden die passen bij hem zijn : professioneel, origineel, gezellig, onopvallend aanwezig, creatief, behulpzaam om er maar een paar te noemen. Een echte aanrader om je huwelijksdag onvergetelijk vast te laten leggen. Kan niet wachten op het resultaat, maar van wat ik gezien heb gaat dat helemaal goed komen.
Heel erg bedankt.

Groetjes Annelies
Dirk Jan & Mita schreef op 11 februari 2017
Bedankt voor de mooie foto\'s van ons huwelijk Brian!
Het was relaxed en gezellig om foto\'s te maken voor de plechtigheid, en op het feest zelf was je onopvallend aanwezig maar heb je wel al belangrijke momenten vastgelegd met een goede foto!
rebecca schrijver schreef op 24 januari 2017
Veel te lang geleden heb ik beloofd een leuk berichtje te posten want door Brian is onze fantastische dag echt onvergetelijk geworden. We kijken nog regelmatig de foto\'s terug. Extra bijzonder zijn de portretten van de mensen tijdens het feest in een hele spontane sfeer die brian uit zichzelf genomen heeft, aangezien er een overleden neef nog in de bloei van zijn leven op staat. Wat een prachtige herinnering. Zijn foto\'s vertellen echt het verhaal van onze dag. Super vriendelijke man, neemt echt de tijd om je op je gemak te stellen en loopt de hele dag onzichtbaar mee. Echte aanrader! Meerdere vrienden van ons hebben hem inmiddels ook geboekt.
Elbert & Nineke schreef op 29 december 2016
Lieve Brian,

hartelijk bedankt voor je prachtige foto\'s van onze dag!! Wat hebben we genoten! Je was heerlijk om mee samen te werken! Maakte ons aan het lachen, we voelden ons ontspannen! Tijdens de dag heb je onopgemerkt prachtige plaatjes geschoten. Wat hebben we de foto\'s al vaak bekeken! Wij vonden de fotograaf haast het belangrijkste van de dag, en wat zijn we blij met onze keuze! Je hebt herinneringen om zo\'n unieke en gave manier vastgelegd, daarvoor kunnen we je nooit genoeg bedanken!

Top Brian,
BEDANKT
Richard en Willie schreef op 29 december 2016
Wij zijn begin September 2016 getrouwd. Brian heeft deze dag onze trouwerij vast gelegd. Bij het kennismakingsgesprek was de juiste gezellige en humoristische sfeer al gezet en deze is hetzelfde gebleven ook tijdens onze trouwerij.
Brian probeert waar nodig zoveel mogelijk op de achtergrond te zijn zodat je kan genieten van de belangrijkste dag in je leven. Naar mijn mening een echte professional.
Wij hebben onze foto\'s een weekje later dan verwacht ontvangen. Maar dit mocht onze pret niet drukken. De internet gallerij met foto\'s is ideaal en de nalevering van de USB stick met foto\'s in hoge kwaliteit.

De algehele kwaliteit die Brian heeft geleverd is top! Ik zou Brian dan ook zeker aanraden aan andere toekomstige bruidsparen. Brian heeft ook goede kennis van mooie fotolocaties in de region. Bedankt Brian voor jouw bijdrage aan de \'tot nu toe\' mooiste dag van ons leven.
Robin en Ellen schreef op 26 december 2016
In oktober dit jaar hadden wij onze bruiloft. Brian heeft deze prachtig voor ons vastgelegd. Wij hebben al vele complimenten ontvangen en zijn ook enorm blij met de resultaten. De fotoshoot was heel relaxed en hij wist ons goed op ons gemak te laten voelen. Ook de feestfoto\'s zijn enorm leuk geworden. Brian bedankt voor de gezelligheid en de prachtige resultaten! Wat ons betreft voor iedereen een aanrader!
Robbert en Wendy schreef op 26 december 2016
Wow wat een prachtige foto\'s hebben we ontvangen! Brian is echt een fijne fotograaf om de hele dag erbij te hebben. Op de achtergrond maakt hij de mooie foto\'s en zijn dus niet geposeerd, hij legt precies vast hoe de mensen zijn. Erg mooi. Ook tijdens ons feest zijn er leuke actiefoto\'s gemaakt. En bij binnenkomst van het feest was een TV scherm met een aantal foto\'s van de dag erg leuk om te laten zien aan de avondgasten. Brian is zeker een aanrader! Super bedankt Brian!
René & Anjo schreef op 18 december 2016
Het is al enige tijd geleden dat wij zijn getrouwd... zo ongeveer een half jaar geleden. 23 juni 2016!
Maar wij genieten nog heel vaak van de mooie en leuke trouwfoto\'s die Brian gemaakt heeft!
Brian had in de ochtend nog met ons meegedacht voor een extra binnenlocatie omdat het stortte vd regen s\'ochtends en wij zouden eigenlijk in de ochtend op een buitenlocatie foto\'s maken. Het kwam allemaal goed zonder paniek 😉

Op ons feest kwamen er veel wauws vd gasten toen er wat foto\'s werden vertoond die Brian overdag gemaakt had.

Brian is relaxt in de omgang met zowel bruidspaar, ouders en gasten (dit hebben wij van meerdere kanten gehoord) is onzichtbaar aanwezig indien nodig en helpt je heel goed met je poses bij de foto-shoot.

Wij moesten wel wat lang wachten op de foto\'s maar het is het wachten zeker waard geweest!

Bedankt Brian voor de prachtige foto\'s!
René & Anjo
Joost en Ramona Conijn schreef op 9 december 2016
Wauw wat hebben we toch een mooi resultaat aan foto's gekregen! Op 16 september 2016 zijn wij getrouwd. Het zou een regenachtige dag worden maar in de ochtend scheen vol op de zon. Ook hier dacht Brian natuurlijk mee aan alle opties voor wat betreft foto's maken. Het was mooi om te zien dat hij zelf ook meerdere kleding mee had genomen dus geen grond of boom was te vies voor hem. Tijdens de reportage wat positie foto's maar bij de overige foto's konden we gewoon lekker doen of hij er niet was. Het was super dat hij tijdens de feestavond al een aantal foto's op scherm had laten zien. Iedereen was onder de indruk. Nu we de foto's hebben kunnen we nagenieten van de dag. Wij raden iedereen Brian als fotograaf aan als ze van deze stijl van fotografie houden. Het is echt de moeite waard! Brian nogmaals bedankt! Groetjes Joost en Ramona Conijn
Rebecca & Igor Kochberger schreef op 7 december 2016
Brian was a great photographer. He had us laughing the whole time so it made our pictures look so natural. He was really flexible with times and had a lot of great ideas for photo poses, but was willing to do some extra ones that we had wanted. The pictures don\'t come quick but they are definitely worth the wait! We are so happy with them, the colors, lighting and angles are beautiful. Before our wedding we had Brian do an engagement shoot at Keukenhof and it was unbelievable because it was absolutely packed with people but he managed to make it look like we were the only ones there! Would definitely recommend Brian!
Roeland en Wendy schreef op 22 november 2016
Brian is werkelijk een trouwfotograaf van grote klasse. Hij heeft onze dag op een prachtige en persoonlijke manier vastgelegd, met een geweldig oog voor belichting, moment en detail. Niet alleen zijn de foto\'s adembenemend, ook zijn aanwezigheid gedurende de dag was sfeerverhogend, relaxt en op de juiste momenten juist onzichtbaar. Brian weet precies hoe hij je op je gemak moet stellen en hoe hij het perfecte plaatje kan schieten. We hebben van veel gasten teruggehoord wat een geweldige en professionele man onze trouwfotograaf was, en dit kunnen we alleen maar beamen. Brian, 1000x dank dat je onze trouwfotograaf was, we hadden het niet beter kunnen treffen!