';

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
199 berichten.
Annelies en Arnoud heeft geschreven op 19 november 2016:
Brian’s portfolio in combinatie met zijn innemende persoonlijkheid maakt het kiezen van een bruidsfotograaf al direct heel makkelijk. Zeker bij een bruidsreportage is het belangrijk dat de fotograaf je snel in de juiste stemming brengt om bijvoorbeeld geforceerd lachen te voorkomen. Dat lukte Brian met het grootste gemak. Tijdens de reportage voert hij de regie en improviseert snel op de locatie. Tijdens de rest van de dag is hij onzichtbaar maar doet ondertussen zijn werk trefzeker en professioneel. Resultaat is een zeer uitgebreide en verbluffend fraaie serie van schitterende foto’s, waar iedereen blij mee is. Het bruidspaar in het bijzonder. Dank Brian, veel dank.
Sander en Vanessa Voshol heeft geschreven op 13 november 2016:
Vrijdag 11-11-2016 was Brian onze fotograaf, en wat zijn we daar blij mee!! Al vanaf het eerste contact waren we erg gecharmeerd van hem als fotograaf, maar zeker ook als persoon. De foto`s op zijn website hebben ervoor gezorgd dat we een afspraak met hem hebben gemaakt om alles door te spreken, en het gesprek zelf heeft ervoor gezorgd dat we geen enkele andere fotograaf hebben gesproken maar direct voor hem hebben gekozen om onze dag vast te leggen. Zijn manier van werken en zijn ideeën spraken ons direct aan, en hij voldeed aan al onze hooggespannen verwachtingen. Als enige was Brian vanaf `s ochtend aanwezig (de gasten kwamen pas `s avonds), dus we vonden het erg belangrijk dat we gewoon onszelf konden zijn. Alleen tijdens de fotoshoot / bruidsreportage zelf heeft hij ons geholpen en geïnstrueerd (maar ook dat ging allemaal als vanzelf), en de rest van de dag was hij zo goed als onzichtbaar. Hij heeft niet aan ons staan duwen/trekken en is niemand tot last geweest om goede foto`s te kunnen maken. Iedereen kon doen en laten wat hij wilde, en daar hebben we achteraf veel complimenten over gekregen. Tijdens ons diner heeft hij gewerkt aan een aantal foto`s die hij `s middags gemaakt heeft, zodat hij deze tijdens het feest al aan onze gasten kon laten zien op een groot scherm! We zijn erg benieuwd naar de rest van de foto`s, en kunnen niet wachten tot deze klaar zijn.
Niek & Gayanthrie heeft geschreven op 30 oktober 2016:
We hebben veel lol gehad met Brian op onze mooiste dag. Alle gasten waren dol enthousiast over de foto\'s die werden getoond tijdens het feest. Echt mooie foto\'s!!!!
Arne en Carolien heeft geschreven op 26 oktober 2016:
Brian maakt schitterende foto\'s met veel oog voor detail. Daarnaast zorgt hij voor een relaxte sfeer gedurende de dag, dat door de andere gasten ook als zeer prettig wordt ervaren. Wij zijn ervan overtuigd dat we de juiste keus gemaakt hebben en zijn inmiddels in spanning op het album aan het wachten. Wil je een kwalitatief goede bruidsfotograaf voor een reëele prijs, dan moet je absoluut Brian inhuren.
Kim en Roy heeft geschreven op 6 oktober 2016:
Brian, we willen je heel erg bedanken voor de onwijs gave foto\'s die je hebt gemaakt op onze bruiloft. Dit brengt echt het gevoel weer naar boven en maakt deze dag extra waardevol!
René & Marleen heeft geschreven op 27 september 2016:
Ook wij waren superblij dat Brian onze dag zo schitterend heeft weten vast te leggen. De foto\'s van de reportage zijn spectaculair! Hij heeft oog voor de kleine dingen en weet elk moment prachtig te vangen.
En waar andere fotografen hun offerte flink weten op te blazen met reiskosten en vergoeding voor bewerken van foto\'s, doet Brian alles voor 1 vaste (heeel redelijke!) prijs. Wij zeggen: doen!
Tessie van Helvert heeft geschreven op 26 september 2016:
Wij hebben Brian ingehuurd voor onze bruidsreportage en wij hebben een ontzettend leuke dag gehad en mede dankzij Brian. De bruidsreportage verliep ontzettend soepel, informeel en vooral gezellig.
Bij het feest heeft hij een aantal foto\'s laten zien en wij stonden per plex. Zo mooi en professioneel. Wij zijn dik tevreden over Brian en kunnen hem voor de volle 100% aanraden voor iedere bruiloft. Ga zeker weten een gesprek aan met Brain en laat je verbazen door de prachtige foto\'s!
Lydia heeft geschreven op 15 september 2016:
We hadden geen betere fotograaf kunnen wensen. Hij heeft echt de dag gemaakt! Zoveel plezier gehad maar niet altijd overal bij kunnen zijn uiteraard. Brian heeft ervoor gezorgd dat je na afloop iedere minuut nog een keer herbeleefd en alle emoties nog een keer te zien krijgt. Kippenvel!
Rutger en Karin heeft geschreven op 8 september 2016:
Beste Brian,
we hebben genoten van onze fijne bruiloft op 21 mei 2016 en kunnen nu goed nagenieten met de door jou gemaakte foto\'s.
Je stond open voor onze wensen en ideeën.
We zijn blij met de prachtige plaatjes. Ze zijn voor ons heel bijzonder.
Prettig hoe je je aanpast aan onze dag, onze gasten en ons gezin.

Bedankt!
Daan en Ilona van Zundert heeft geschreven op 4 september 2016:
Brian werd aangeraden door van der Valk Gilze-Tilburg, de locatie waar we onze mooie dag doorbrachten. We hadden eigenlijk al een andere fotograaf geboekt maar toen we hoorde dat Brian tot het eind van de dag zou blijven, voor de mooie prijs die hij vraagt en het resultaat dat hij levert, heeft dat ons over de streep getrokken om de andere fotograaf af te zeggen. We wilden immers óók gave foto\'s van het feest en de andere fotograaf bleef maar tot het diner.
Het eerste gesprek met Brian verliep heel soepel. Je merkt dat hij weet waar hij over praat, heeft een sociale en vlotte babbel en hij komt zelf met een berg leuke ideeën.
Ook zorg Brian voor een goede voorbereiding. Je krijgt wat \"huiswerk\" mee waarbij hij om bepaalde voorkeuren vraagt, combinaties van mensen met wie je op de foto wilt enz. Fijn dat hij daaraan denkt zodat je niemand vergeet!
Op de dag zelf is Brian eerst naar het ouderlijk huis van de bruidegom gereden om vervolgens naar de bruid te gaan. Zo hadden we van beide wat voorbereidingsfoto\'s en hierover deed hij geen seconde moeilijk. Sowieso doet Brian niet moeilijk, hij is heel flexibel. Stelt je op je gemak tijdens de reportage waardoor we hele leuke foto\'s hebben. We zijn geen \"serieus\" koppel dus de foto\'s moesten dan ook met een flinke knipoog en dosis humor... nou hier heeft hij voor gezorgd. De humor zat er flink in en we hebben echt gelachen. Ik voelde me als bruid die de hele dag in de belangstelling staat echt NIET op mijn gemak maar Brian bracht toch elke keer die geruststelling dat het allemaal goed ging komen.
Ook de dag en avondgasten waren reuze enthousiast over Brian. Hij was er op een hele leuke, gezellige en luchtige manier. Je merkte amper dat er foto\'s gemaakt werden.
We zijn erg blij met de foto\'s en hadden het liefst alle foto\'s gezien om misschien zelf nog een kleine selectie te kunnen maken maar we zijn superblij met onze herinneringen en hebben de dag nog lekker een keer herbeleefd.

Brian, nogmaals (inmiddels voor de 100ste keer?) BEDANKT!!! 🙂

groetjes Ilona en Daan van Zundert,
28 mei 2016, v.d. Valk Tilburg.
Jordy en Christine van der Heijden heeft geschreven op 4 augustus 2016:
We hadden eerst een andere trouwfotograaf gereserveerd voor onze bruiloft. Vrienden van ons trouwden en op de receptie zagen we op een diascherm wat foto\'s die Brian geschoten had. We waren gelijk verkocht. Wat een talent!! Niet lang daarna zijn we op gesprek geweest met Brian. Ons werd duidelijk dat Brian erg flexibel is en niet moeilijk doet over een maximum aantal foto\'s en de prijs voor het aantal uren vind je nergens! Op de trouwdag was Brian net zo relaxt. De shoot ging heel natuurlijk en we hebben veel spontaan gelachen met elkaar. Verder hebben we echt niks gemerkt van het foto\'s maken. Op de receptie hing een diascherm met foto\'s van de dag, erg leuk voor de receptie en feestgasten. De foto\'s hebben een ongelofelijk mooie belichting en zijn kunstig! We zijn super blij met de foto\'s en zijn Brian erg dankbaar!!
Tom & Cynthia heeft geschreven op 3 augustus 2016:
Een fantastische fotograaf! Lekker creatief.
Hij is er wel, maar toch ook weer niet. Want hebben nauwelijks door gehad dat hij rond liep.
Brian, bedankt!
Daan en Saline Gardien-Toonen heeft geschreven op 12 juli 2016:
Wat hebben wij genoten van onze bruiloft! Niet alleen van de dag zelf, maar nu nog steeds wanneer we de prachtige foto\'s terug kijken! Brian krijgt met zijn humor een eerlijke glimlach bij iedereen op het gezicht. Het zijn pure foto\'s die iets magisch hebben. Verder willen wij hem bedanken voor het fijne/snelle contact die we hebben gehad. Mocht je twijfelen? Wij zeggen: boeken!
Juan & Alinda heeft geschreven op 29 juni 2016:
Wij zijn 29 april 2016 getrouwd en Brian was onze fotograaf voor deze dag. Via via hebben wij wat werk van hem gezien en dat maakte ons enthousiast.
Daarna hebben we contact opgenomen met Brian en dat was vanaf het eerste moment erg goed bevallen. We hebben dan ook geen moment getwijfeld aan zijn kunde. Hij weet de dag op een hele toffe manier vast te leggen en is zelf ook heel relaxed. Wij hebben onze foto\'s met veel plezier teruggekeken en zullen ook het foto album door Brian laten maken, want ook dat ziet er supergoed uit!
Het scherm savonds was ook heel leuk, veel positieve reacties van onze gasten en ook van de feestlocatie.

Een echte aanrader dus!
Diana van Vlimmeren-Buijs heeft geschreven op 15 juni 2016:
Wij zijn echt superblij met Brain. Op onze trouwdag zorgde hij ervoor dat we lekker ontspannen waren tijdens het maken van de trouwfoto\'s. Dit zie je dan ook direct terug in het resultaat.We krijgen van iedereen alleen maar positieve berichten over de foto\'s. Daarnaast heeft Brian ook ons trouwalbum gemaakt en het is echt super! Ik zou zeggen.. boeken wanneer hij nog niet vol zit op jullie bruiloft!!
Conny van Gestel heeft geschreven op 30 mei 2016:
Brain bedankt alvast van mij voor de ontspannen sfeer waarin jij de foto\'s van de bruiloft van Ilona en Daan hebt gemaakt. Aan de voorproefje te zien wordt de rest ook fantastisch.
Casper en Natascha Valen heeft geschreven op 24 mei 2016:
Brian heeft onze trouwdag op waanzinnig mooie wijze vastgelegd!
Het hele verhaal van begin tot het eind is terug te zien in de mooiste beelden waar we steeds weer even stil van worden.
Maar naast dit fantastische eindresultaat, waren we ook erg blij met Brians persoonlijkheid op de dag. Hij zorgt voor een gezellige ontspannen sfeer tijdens de fotoshoot en is de rest van de dag bijna onzichtbaar aanwezig. Een enthousiaste, ambitieuze fotograaf.
Ted en Jorien heeft geschreven op 14 mei 2016:
Hoi Brian,

Wat leuk om te zien dat we op een van je voorpagina foto\'s staan!
Wij zijn inmiddels bijna 2 jaar getrouwd en verwachten half juni een zoontje. Jouw foto\'s sieren onze hal en we kijken met enorm veel plezier terug op onze trouwdag en de fotoreportage. Wat was het een fijne samenwerking, zou het niet anders hebben gewild.

We hopen dat het goed met je gaat!

Liefs Ted en Jorien
Robbert en Kimberly heeft geschreven op 30 maart 2016:
Vrijdag 11 maart 2016 was het zover, onze grote dag was aangebroken. Wat hebben wij een top samenwerking gehad met Brian, zowel tijdens de voorbereidingen als op de dag zelf. Niets was te gek, tot in de modder gaan liggen aan toe en wat hebben we daar een boel leuke foto\'s aan overgehouden. Echt een aanrader voor alle aanstaande bruidsparen.

Brian, onwijs bedankt voor alle gave, leuke, mooie en emotionele foto\'s. Je krijgt van ons een dikke 10+.
Annette en Koen Alblas heeft geschreven op 27 maart 2016:
Wow! Wat hebben wij mede dankzij Brian een geweldige dag gehad 19 december.
Door de relaxte sfeer die er hing zijn de foto\'s prachtig geworden.
Het was prettig om jou er de hele dag bij te hebben.
Onwijs bedankt, we zullen je bij iedereen aanraden!!
Arie & Ineke heeft geschreven op 3 maart 2016:
Wat een top fotograaf! Brian is heel relaxed en brengt een goede sfeer mee. Hij zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en tijdens de belangrijke momenten maakt hij de mooiste foto\'s, zonder dat je door hebt dat ze gemaakt worden. Daarnaast hebben we veel met elkaar gelachen op de dag zelf.
Onlangs hebben we het resultaat ontvangen en we zijn er super blij mee! Wat een schitterende en waardevolle collectie om de rest van ons leven te bewaren en te bekijken.

Bedankt Brian! Als we nog eens gaan trouwen, kiezen we weer voor jou 😉
Michal en Karen heeft geschreven op 12 februari 2016:
Wat zijn we blij met de foto\'s en het prachtige trouwboek van onze bruiloft afgelopen 5 september! Dat niet alleen, ook gedurende de gehele dag en de voorbereidingen naar de bruiloft heeft Brian ons geen moment doen twijfelen aan onze keus voor hem.
Brian is prettig in de omgang, is gezellig aanwezig maar meestal zie je hem niet eens.. en toch is daar die foto!
Een aanrader voor ieder bruidspaar!
Leonie&Harm heeft geschreven op 4 februari 2016:
Waar te beginnen... We hebben net de foto\'s binnen en we zijn er echt heel blij mee. Hieronder lees ik allemaal positieve berichten en daar kunnen we ons alleen maar bij aansluiten.

Mooie, creatieve foto\'s
Prettig in de omgang
Maakt (schoon)vaders nog wat zenuwachtiger alvorens de bruid werd weggegeven!

Wij zijn in ieder geval heel blij met de gemaakte keus.
Laura Bruggink heeft geschreven op 28 januari 2016:
Wauw, een tijdje terug ons fotoalbum gekregen die wij door Brian hebben laten maken. Super!! Foto\'s zijn super scherp. Brian heeft ook hier weer iets bijzonders van gemaakt. Alleen maar positieve reacties van iedereen gehad. Wij zijn er erg blij mee.
Marc & Janneke heeft geschreven op 6 januari 2016:
Op 11-12-15 was Brain onze fotograaf.

Samenvattend: Geweldig. Een 10+

Uitgebreider:
Komt zijn afspraken na, dus niet tijdens of na de dag vervelende verrassingen;
Stelt je op je gemak;
Professioneel;
Is zichtbaar aanwezig als het moet en anders onzichtbaar aanwezig;
Hele mooie en originele foto`s;
Denkt met je mee;
Iedereen was bijzonder enthousiast over Brain zelf;
Etc.....

Een absolute aanrader en zijn geld meer dan waard!