';

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
198 berichten.
Thijs en Myrtille heeft geschreven op 19 december 2015:
Het is alweer een half jaar geleden maar 20 juni was voor ons onvergetelijk! En dit heb jij tot in het detail vastgelegd. Prachtige foto\'s en je bent gezellig en prettig aanwezig de hele dag. Bedankt voor ons geweldige aandenken.
groeten Thijs en Myrtille
Rick & Sibel heeft geschreven op 16 december 2015:
30 oktober heb jij perfect vastgelegd. Ik heb veel complimenten over jou en je foto\'s gehad.

Na het ontvangen van de foto\'s heb ik echt de dag weer opnieuw beleefd. Alles en iedereen staat erop.
Ook foto\'s terug gezien, dat ik dacht ik kan mij helemaal niet herinneren dat hij er toen was of foto\'s nam. #Phantom

Thx Kerel!
Erik&Elize heeft geschreven op 15 december 2015:
Afgelopen 17 september was onze grote dag...
En jij hebt deze hele dag vastgelegd.
We zijn ontzettend blij met het resultaat. Je hebt echt werkelijk overal aan gedacht, zoals bijv. het vastleggen van onze opa\'s en oma\'s.
Hier kunnen we ons hele leven van blijven genieten.
Brian bedankt!
Mirjam en Marco heeft geschreven op 14 december 2015:
Hoi Brian,

Jij hebt onze bruiloft 21 okt 2015 vastgelegd. Ik ben superblij met het resultaat. Geen standaard foto\'s, maar echt prachtige foto\'s. Je lijkt het moeiteloos te doen. Al onze gasten waren over je te spreken, je lijkt met iedereen op te kunnen schieten. Ik kan iedereen je aanraden. Helder over de afspraken. Foto\'s helemaal top!!! Bedankt!
Anastasia van 't Ende heeft geschreven op 14 oktober 2015:
Wat een prachtige bruidsreportage is er door Brian op de gevoelige plaat vastgelegd!!
Zoek niet langer als je op zoek bent naar de beste bruidsfotograaf! Brian is - zonder twijfel! - een topfotograaf en zeer bekwaam vakman!
Onze trouwfoto\'s zijn werkelijk prachtig geworden!
Op de dag zelf merk je ook totaal niet dat hij er is en onze gasten waren ook allemaal zeer enthousiast over zijn relaxte voorkomen en vakwerk.
Onze dank is zeer groot!! Brian, you are the best!! Thank you!!
Bram heeft geschreven op 7 oktober 2015:
He Brian,

Als echte man had ik natuurlijk nog nooit met interesse naar trouwfoto\'s gekeken maar toen ik zelf ging trouwen en de foto\'s van Sina zag wist ik wel dat jij degene was die mijn bruiloft zou moeten vastleggen.
Ik zag ontzettend op tegen de fotoshoot maar dankzij jou is het eigenlijk een heel leuk onderdeel van de dag geworden.
Het feit dat al mijn vrienden de dag erna zeiden \"dat die fotograaf echt een chille gast was\" geeft denk ik aan dat jij je moeiteloos aan kan passen aan de mensen met wie je werkt.
Wij zijn heel erg blij met de foto\'s en ik kan iedereen dan ook aanraden om jou als bruiloftsfotograaf in te huren.
Wim en Adriënne heeft geschreven op 6 oktober 2015:
Brian is prettig om mee samen te werken. Hij is relaxed en heeft originele ideeën. Hij weet goed waar hij mee bezig is, zodat de shoot snel gaat. Verder is hij gezellig en hebben we de rest van de dag niet gemerkt dat hij aanwezig was. Bij sommige foto\'s kijken we terug en zeggen: Was hij daar ook bij? Heeft hij dat ook gezien? Super!

Bedankt Brian! We genieten enorm van de vele foto\'s die allemaal zo anders zijn.
Nicole & Laurens heeft geschreven op 29 september 2015:
Wij hebben Brian via een andere bruiloft mogen leren kennen en daar waren wij al onder de indruk van zijn werk. De foto\'s zijn gewoon wat mysterieuzer, veel orgineler en elk detail komt tot zijn recht.
Wij hebben het contact met Brian als zeer professioneel maar ook als gezellig ervaren. Hij stelt je op je gemak en daardoor zijn alle foto\'s heel ontspannen. Brian is prettig in de omgang en komt zijn afspaken netjes na.
Wij hebben onze bruiloft op 7 juli jl. gevierd en zonder Brian hadden we niet zulke mooie aandenken aan die dag gehad. De foto\'s zijn gewoon klasse!

Bedankt Brian!

Groetjes Nicole & Laurens
Tamara heeft geschreven op 22 september 2015:
Beste Brian,
We willen je heel erg bedanken voor de mooie foto\'s ze zijn precies zo geworden als we in gedachten hadden. De familie en vrienden waren ook enthousiast over je.
Brian is vriendelijk , geduldig en onzichtbaar op je bruiloft soms dacht ik ohja hij is er ook nog. We hebben een zeer prachtige , mooie, en warme dag gehad.

Groet, Wesley en Tamara 5-6-2015
Inge en Michiel Wessels heeft geschreven op 1 september 2015:
Wat een geweldige foto\'s van onze bruiloft!
Een super mooi resultaat, alles wat we wilden, staat op foto.....
Geen opdringerig gedoe, duidelijk in afspraken, beantwoord alle vragen ( ook van zenuwachtige bruiden) gewoon een hele professionele, gezellige en leuke fotograaf! Echt een aanrader voor ieder ander.....

Brian, nogmaals...... onwijs bedankt hiervoor....
Het was echt geweldig om jou als fotograaf op onze bruiloft te hebben.......
Ingeborg heeft geschreven op 28 augustus 2015:
De foto\'s die Brian op onze trouwdag heeft gemaakt zijn top! Al op de feestavond hebben we enorm veel lovende reacties gehad en was iedereen erg onder de indruk van de foto\'s die daar al te zien waren!

Daarnaast is Brian fijn om de hele dag mee te hebben als fotograaf, onze ceremoniemeester die ook bij de fotoshoot heeft geassisteerd dacht er ook zo over en heeft hem inmiddels ook geboekt voor haar trouwdag!

Brian bedankt! Liefs Ingeborg en Rob
Michel & Laura heeft geschreven op 18 augustus 2015:
Wij raden Brian aan als fotograaf voor iedereen die unieke en geweldig mooie foto\'s wil! Daarnaast is Brian een erg sociaal en vrolijk persoon die ook nog gezelligheid en plezier toevoegt aan het huwelijksfeest. De fotoreportage was 1 van onze hoogtepunten van de dag.
Nogmaals bedankt Brian!

Groetjes Michel & Laura
04-07-2015
Sander & Laura heeft geschreven op 12 augustus 2015:
Brian heeft onze bruiloft op een fantastische manier weten vast te leggen!
Iemand die je echt op je gemak stelt, alles in de gaten houdt en precies op het goede moment een foto weet te maken.

Nogmaals bedankt voor alle prachtige foto\'s!
Ingrid en Ronald heeft geschreven op 23 juli 2015:
Brian was fotograaf bij ons huwelijk op 28 mei 2015, en dat bleek een schot in de roos!
Duidelijk is dat hij liefde heeft voor zijn vak. Veel plezier heeft hij ook in het vinden van creatieve oplossingen.

Dit hebben we terug mogen zien op de prachtige foto\'s die hij heeft opgeleverd. Een betere herinnering aan onze bruiloft kunnen we ons niets wensen!

Naast een uitzonderlijk goede fotograaf is Brian een heel prettig persoon om op je bruiloft te hebben.

Brian, hartstikke bedankt voor de mooie foto\'s en wie weet zien we je weer bij ons eerste jubileum!

Ingrid en Ronald
Sylvia en Ben heeft geschreven op 9 juli 2015:
Wij zijn op 29 mei 2015 getrouwd en hadden Brian als onze fotograaf gekozen omdat we eerder foto\'s van hem hadden gezien waar we gelijk weg van waren. We hebben hier ook zeker geen spijt van gehad. We zijn erg blij met het resultaat. De foto\'s zijn echt uitzonderlijk mooi! Brian is ook een prettig persoon om de gehele dag op de bruiloft te hebben. Hij heeft humor, stelt je op je gemak en maakt op de goede momenten foto\'s 🙂 Kortom, wij zouden hem aan iedereen aanbevelen.
Arjan & Samantha Kapteijn heeft geschreven op 24 juni 2015:
23-05-2015 zijn we getrouwd en we zijn heel erg blij dat we Brian als fotograaf voor onze bruiloft hebben gekozen.

De foto\'s die hij gemaakt heeft zijn ware kunstwerken en de manier waarop hij de dag met ons doorgebracht heeft was ook erg prettig. Hij weet je goed op je gemak te stellen en kan zich als het ware onzichtbaar opstellen.
Je hebt op een gegeven moment helemaal niet meer door dat er foto\'s gemaakt worden en dit levert hele mooie - echte - plaatjes op!

Kortom, zoek je een goede fotograaf voor het vastleggen van je bruiloft dan kunnen wij Brian zeker aanraden!
Familie Evertz heeft geschreven op 22 juni 2015:
Een fantastische weergave van onze dag... terugkijkend naar de foto\'s is het echt nagenieten! Wat een vak zeg.. fotograferen! Fantastisch hoe Brian bijzondere momenten /dingen vast kan leggen.
Brian voelt goed aan, zodat hij zich goed aanpast aan het gezelschap, waardoor iedereen zich prettig voelt en een heerlijke spontane dag kan beleven, wat je daarna weer terugziet in zijn foto\'s.!
Nogmaals dank daarvoor, onbetaalbaar! 🙂
valkenburg heeft geschreven op 13 juni 2015:
Hallo iedereen onze eerste gesprek met brian was al goed hij stelde ons gerust op de dag 12 mei 2015 was hij super hij stelde ons op ons gemak en de gasten vonden hem ook goed hij maakt super goede foto\'s en mooie dus als je een goede fotograaf wil hebben dan is brian de beste groetjes ronald en angelique
Denise & Stefan van de Zanden heeft geschreven op 10 juni 2015:
Hallo allemaal,

Voor iedereen die een goede fotograaf zoekt voor zijn of haar dag hebben wij 2 woorden Brian Satoer!!
Tijdens ons eerste bezoek klikte het meteen en de portfolio van Brian sprak ons enorm aan. Dit waren het soort foto\'s die wij ook voor ogen hadden voor onze grote dag. Vol verwachting en al tegen iedereen vertellend dat wij een top fotograaf hadden geregeld keken wij uit naar 15 mei 2015. Gisteren hebben we de foto\'s mogen ontvangen. 1 woord GE-WEL-DIG.
Vooraf heb ik Brian mijn wensen gemaild en werkelijk alles is waargemaakt. Alle momenten, van de ochtend in de make up, naar ophalen van de bruid, naar fotoshoot op locatie waarbij hij zelf enorm veel ideeën heeft en zijn unieke creativiteit heel goed naar boven komt, naar trouwlocatie, naar feestlocatie. Werkelijk alles staat erop. En zo\'n ontspannen en relaxte sfeer dat je werkelijk niet in de gaten hebt dat hij de hele dag om je heen is geweest. Zoals de meeste mensen schrijven, hij is onzichtbaar en dat is echt zo. Alle gasten vonden het trouwens ook heel ontspannen en totaal niet vervelend.
Brian pakt zijn momenten. Zo hebben we ook foto\'s van geëmotioneerde ouders, en ieder detail zelfs het eten is vastgelegd op camera. Zoooo mooi. De dag gaat zo snel voorbij waardoor je dingen bent vergeten. Neem maar aan, met de foto\'s van Brian is dat niet het geval.
Wij raden iedereen PIXED PHOTOGRAPHY aan!!
Liefs Stefan en Denise 15-05-2015
Marissa Heikamp heeft geschreven op 3 juni 2015:
Wauw wat een geweldige fotograaf en wat hebben we veel complimenten gehad over de fotografie. Niet alleen op de dag zelf, maar ook daarna. Brian, je bent een man met passie voor je vak en bent ontzettend creatief. Daarnaast heb je je tijdens de dag super leuk opgesteld naar ons en onze gasten. Wij zijn zeer tevreden, nu nog een mooi album uitzoeken. Bedankt!
Esther en Bart heeft geschreven op 25 mei 2015:
Brian heeft al onze verwachtingen ruim overtroffen. We dachten dat hij goed was, maar nu weten we zeker dat hij fantastisch is! De communicatie vooraf was erg prettig. Op de dag zelf kon hij zich op ongezien door een ruimte bewegen om vanuit de beste hoeken de meest prachtige foto\'s te maken. Op andere momenten (bijv. tijdens de fotoshoot en het feest) was hij juist weer op een prettige manier aanwezig en wist hij iedereen mooi en spontaan op de foto te krijgen. Tijdens het feest waren de eerste resultaten al op een scherm boven de dj-booth te zien en gedurende het feest vernieuwde Brian de foto\'s weer regelmatig, waardoor gasten zichzelf direct terug zagen. Voor ons weer een voorbeeld van het stapje extra dat Brian boven de rest doet uitsteken. De dag na de bruiloft hadden we de eerste foto\'s al in de email en niet veel later volgde de rest. Met dank aan Brian helpen de foto\'s ons steeds met nagenieten van een geweldige dag. BEDANKT!
Semih en Bettine Uluocak heeft geschreven op 19 mei 2015:
Nadat we Brian op een bruiloft van vrienden aan het werk hadden gezien, waren we meteen verkocht. Wat een unieke, prachtige foto\'s! Gelukkig heeft hij dit op onze bruiloft op 8 mei 2015 ook waar gemaakt. We hebben vandaag de foto\'s binnen gekregen en wat zijn ze super! We beleven de dag weer helemaal opnieuw, dankzij het professionele werk van Brian. Ook heel belangrijk: hij is heel relaxed, aardig en eigenlijk onzichtbaar, heel belangrijk voor een goede fotograaf. Alle gasten waren en zijn heel enthousiast over hem en zijn foto\'s. Brian, bedankt voor alle energie die je in het fotograferen van onze mooiste dag hebt gestopt, we zijn er ontzettend trots op!

Groetjes en selamlar,

Semih en Bettine
Paul en Angelique Souhuwat heeft geschreven op 9 mei 2015:
4 april 2015 heb je onze dag mogen vastleggen en met succes.
De genodigden en natuurlijk wijzelf zijn nog steeds aan het genieten van je werk!! Het was een topdag en met jou foto\'s hebben we er super herinneringen aan.
Mochten we nog meer stellen hebben die in het trouwbootje stappen, zullen we je zeker aanraden!!! Bedankt voor het vastleggen van een onvergetelijke dag.
Groeten Paul, Angelique en Angelina
Hannah heeft geschreven op 20 april 2015:
Brian van Pixed maakte een top-fotoreportage van mijn boekpresentatie. Ik had zijn werk al een keer bij een bruiloft gezien en zijn creativiteit en originaliteit waren me toen al opgevallen. Ook op mijn eigen feest getuigde hij weer van een grote dosis vakmanschap. Bovendien is hij een fijne gast. Zeer positief dus!
Brian en Eva heeft geschreven op 12 april 2015:
Yeeee wat goed