';

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
166 berichten.
Ineke en Jurgen schreef op 15 mei 2012:
We willen beginnen met een advies voor mensen die eventueel twijfelen over het inzetten van Brian als fotograaf. DOEN! Hieronder volgt waarom: Brian was tijdens onze bruiloft op 20-4-2012 de fotograaf. Als een persoon je een hele dag volgt moet je een goede band opbouwen. Met Brian is dit absoluut geen probleem. Hij is erg goed in zijn vak en daarnaast is het ook nog eens hele goede vent. Na de bruiloft hebben we van veel daggasten leuke reacties ontvangen over Brian. Reacties zoals: - spontaan - professioneel - grappig - creatief 2 weken na de bruiloft ontvingen we al een dvd met de foto's. De foto's waren heel erg mooi en ook erg afwisselend. Iets wat wij heel belangrijk vinden.  Groetjes, Ineke en Jurgen
Paul en Michelle schreef op 4 december 2011:
11-11-11 zijn wij getrouwd, Brian was onze fotograaf.  We hebben een mooie en leuke dag gehad ook dankzij Brian, ik was heel erg bang dat de foto's zouden mislukken maar het zijn mega mooie foto's geworden. Brian laat je lekker vrij en denkt mee aan jou ideeen. We hebben op best aparte plekken foto's laten maken en Brian heeft daar iets super moois van gemaakt. Als we weer zouden trouwen zouden we weer Brian nemen. Brian super bedankt voor de mooie foto's. Groetjes Paul & Michelle
Stephanie schreef op 2 oktober 2011:
Brian was in augustus onze fotograaf en we waren echt super blij met hem. Hij maakt echt de mooiste foto's en hij helpt je als je niet zo goed weet wat je moet doen op de foto's haha Ook super mooie nabewerking, 1 van de redenen waarom Brian mij in de eerste instantie opviel en hij heeft mijn verwachtingen meer dan overtroffen
Ook al onze gasten kwamen tijdens en na de bruiloft naar ons toe hoe leuk/aardig en gezellig ze Brian vonden. Echt een onwijze aanrader dus!.. Groetjes Stephanie en Marley
Bart en Vera schreef op 3 september 2011:
In juni zijn wij getrouwd en heeft Brian op onze trouwdag geweldige foto's gemaakt. De hele dag is hij druk in de weer geweest, om voor en met ons de mooiste foto's te maken. Daarbij word je nog eens extra gemotiveerd door zijn enthousiasme en relaxte omgang. Kortom, Brian is een topfotograaf, die ook snel de foto's klaar heeft na de bruiloft en tevens zorgt voor een 'gelikte' fotobewerking. Wij kunnen hem iedereen aanraden.
Ed en Armeda schreef op 21 augustus 2011:
In Januari zijn wij getrouwd en Brian was onze fotograaf.
Geweldige foto's die je ieder keer weer die prachtige dag laten herbeleven.
Mooie herinneringen,prima werk.
Brian nogmaals BEDANKT. Armeda en Ed de Groot
David van Boven schreef op 14 augustus 2011:
Op 1 juni heeft Brian op onze trouwdag de foto's gemaakt en ik kan alleen maar zeggen: klasse! Hij is zeer kundig en bedreven in zijn vak, het was onvergetelijk! Ook zijn omgang met de rest van de gasten, super gewoon.
Ook het uiteindelijke leveren van de foto's was super snel en mooi 'bewerkt'.
Brian, bedankt! Ciao,
Mirjam en David
Roelanda de Vries schreef op 8 augustus 2011:
Begin Juni heeft Brian onze bruidsreportage gemaakt. Wat zijn wij blij dat hij deze mooie dag heeft vast gelegd! Hij is de hele dag aanwezig geweest en heeft werkelijk geen moment gemist. Hij gaat professioneel te werk, heeft oog voor detail, en heeft deze zenuwachtige bruid die wat onwennig het bij het " foto gebeuren" was weten te kalmeren. De foto's zijn dan ook prachtig geworden! Brian bedankt!
Arthur en Joëlle schreef op 5 augustus 2011:
Precies één week geleden zijn wij getrouwd en heeft Brian onze trouwreportage gemaakt. Wat een vakman en wat een plezier heeft hij in zijn werk! Hij weet echt het beste en het mooiste in je naar boven te halen en de foto's die we gisteren al mochten ontvangen laten zien hoe goed en proffessioneel hij te werk gaat. Enthoussiast, gedreven, ontspannen, opgewekt, onopvallend, oog voor elk detail, klik met iedereen, betaalbaar...Brian heeft het allemaal. 
We hebben de dag als in een roes beleefd,maar Brian heeft echt niks gemist!
Brian,de foto's zijn fantastisch geworden en we zijn zo blij dat jij onze fotograaf was!
Je bent echt een aanrader. Ontzettend bedankt voor het vastleggen van onze onvergetelijke dag! Liefs en Ciao,
 Arthur en Joëlle
Dina de Vries schreef op 19 juli 2011:
Onze ontmoeting met Brian : hij was de fotograaf op de bruiloft van onze oudste dochter Roelanda.
Brian heeft vele foto's gemaakt van Dennis en Roelanda.
Voor mij als echte scrapbook fan was er te kust en te keur, vanaf het eerste moment van de dag tot in de late uurtjes zijn er foto's gemaakt.
Wat mij bijzonder aansprak was de vrolijkheid van Brian en zijn kleding.
Tijdens de shoot lekker maar wel netjes in spijkerbroek, en tijdens de plechtigheid en feest keuring in pak.
Mijn complimenten voor deze fotograaf ! en zeer zeker een aanrader voor alle andere bruidsparen
Het was voor ons een onvergetelijke dag, groetjes Eit en Dina de Vries
Mirjam schreef op 18 juli 2011:
Brian heeft onze bruiloft gefotografeerd. Nadat wij een kennismakings gesprek hadden gehad met Brian (om te kijken of er wel een klik is) waren we er gelijk uit. Brian is een enthousiaste vriendelijke fotograaf, die prachtige foto's maakt. Die de hele dag van begin tot eind voor je vastlegd. Hij werkt onopvallend, maar schiet alle hoogtepunten. Je hoeft daarna geen weken op je foto's te wachten. Perfecte belichting en bewerkingen van de foto's! Wij waren erg tevreden!
Annelies schreef op 4 juni 2011:
Brian heeft onze trouwdag op 7-5-11 vastgelegd.
We zijn zo blij dat hij de diegene was die deze foto's heeft gemaakt.
Hij was er de hele dag bij en heeft alles gefotografeerd, wat wij graag wilden, en nog veel meer als dat. We zijn ontzettend blij met de foto's. Ze zijn echt super mooi geworden.
Ook van onze gasten hebben we een heleboel positieve reacties gehad.
Brian, super bedankt. Ik ga je echt aan iedereen aanraden.
Groetjes René en Annelies
Marcel schreef op 16 februari 2011:
Brian is onze fotograaf geweest op onze trouwdag.
Een geweldige leuke man die ook nog eens echt mooie foto's kan maken.
Wij bevelen hem zeer zeker aan als mens en fotograaf.
Nog bedankt Brian...........ciao
Marrie van Horsen schreef op 14 oktober 2010:
Op 29 september is Brian de gehele dag met ons mee geweest, om onze trouw reportage vast te leggen,met een geweldig resultaat. Brian is een fotograaf die on op gemerkt heel de dag leuke foto's maakt.. en al hou je helemaal niet van op de foto gaan, zoals wij.. hebben we daar bij brain geen last van gehad. We zijn erg blij met het resulrtaat. Zeker een aanrader!!
Merel schreef op 30 juli 2010:
Afgelopen 3 juli heeft Brian op onze trouwdag de foto's gemaakt. Wij vertrokken de volgende dag op honeymoon. Afgelopen dinsdag kwamen we thuis en lagen de foto's al helemaal voor ons klaar! Echt super. Je kunt op de site zien hoe mooi ze zijn geworden. Op de dag zelf hebben we het erg gezellig gehad met Brian en tijdens het feest hebben zijn aanwezigheid niet eens bemerkt maar de foto's bewijzen dat hij wel degelijk aanwezig was en hij heeft iedereen er goed opgezet.
Michael en Kirsten schreef op 29 juli 2010:
Voor een ieder die geinteresseerd is, Brian is een relaxte en kundige fotograaf. Foto's zijn supermooi geworden én voor een goede prijs. We zijn blij dat je onze bruiloft hebt gevolgd en gefotografeerd :D
Zie z'n website voor een impressie en oordeel zelf....
Christiaan schreef op 25 oktober 2009:
Brian is een enthousiaste, betrouwbare fotograaf met creatieve en inspirerende ideeen!
Ik ben dan ook super enthousiast over mijn foto's voor mijn model portfolio. Mooie nabewerking die niet 'too much' is, deze fotograaf is zeker aanrader!