Jullie trouwdag, jullie verhaal.

Ondanks dat er vaak een vast patroon is bij alle bruiloften blijft dit toch altijd jullie persoonlijke dag. Na vaak maanden van planning is het dan eindelijk zover en kan het feest beginnen. De foto’s bepalen hoe deze dag later wordt herbeleefd. Een mooie reportage waarbij spontaniteit en creativiteit bovenaan staan zorgen dat jullie altijd weer heerlijk kunnen nagenieten van alle mooie momenten op jullie trouwdag.

Voor meer informatie kunnen jullie altijd bellen of mailen maar daarnaast maak ik ook graag een afspraak voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo kunnen jullie zelf inschatten of ik de juiste persoon ben om jullie dag vast te leggen.

Tijdens een gesprek kunnen we het hebben over jullie behoeftes en wensen. Maar ook de stijl van de foto’s en de keuze van inspirerende fotolocaties wordt dan tot in de details besproken. Onderaan de streep zijn er  maar twee mensen die beslissen hoe de dag eruit komt te zien en welke locaties bij hen passen. De fotograaf heeft hierin alleen de rol als adviseur en inspirator.

Gezamenlijk komen we hierdoor uit op de beste plekjes en stijlen die naadloos aansluiten bij jullie eigen stijl en wensen.