Jullie trouwdag zit boordevol unieke momenten. Het begint al bij de voorbereidingen en het eindigt meestal in een feest of uitgebreid diner. Al deze momenten zijn de moeite waard om vastgelegd te worden. Het is toch ook heerlijk om later weer na te genieten van al het moois van jullie dag. Helaas zijn de pakketten van de meeste fotografen hier ontoereikend voor of kosten zij een fortuin.

Ik heb ervoor gekozen om mijn concept simpel, helder en betaalbaar te houden.
Dat betekent geen standaard 4 uurs pakketten, geen meerprijs per uur, geen reiskosten, geen extra kosten voor het aanleveren van de digitale foto’s. Dus geen moeilijke rekensommen of concessies.

In tegenstelling tot de meeste fotografen werk ik dan ook met 1 pakket voor 1 vast tarief.

Dit pakket heeft geen beperking in het aantal uren waardoor je als bruidspaar geen rekening hoeft te houden met de planning op de bruidsdag. Ik ben er gewoon de hele dag waardoor alle momenten worden vastgelegd. Veel fotografen hebben wel een pakket voor de hele dag maar daarachter staat dan: maximaal 10 uur. Bij mij is de hele dag dus ook echt de hele dag.
Ook reken ik in Nederland geen reiskosten en fotografeer ik bruiloften van Groningen tot en met Maastricht.
Het concept zou niet compleet zijn als jullie nog zouden moeten bijbetalen om jullie foto’s digitaal te ontvangen dus dit is ook gewoon inbegrepen in mijn concept..
Kortom, voor het vastleggen van jullie hele dag inclusief reiskosten en het aanleveren van de foto’s hanteer ik 1 tarief.

Een bruidsalbum is eigenlijk het enige wat niet in dit concept zit.
Dit wil natuurlijk niet zeggen dat ik deze niet maak voor mijn bruidsparen. Albums variëren gewoon enorm in prijs. Het is ook maar net welk album jullie mooi vinden en hoe groot en dik dit album moet zijn.
Om deze reden volgt een album ook altijd na het aanleveren van de foto’s. Een groot voordeel hiervan is dat jullie kunnen aangeven welke foto’s jullie sowieso terug willen zien in het album.
Na het ontwerpen van het album bied ik jullie dan ook nog de optie om het album, of een deel hiervan, digitaal in te zien voordat dit definitief wordt.