Elk bruidspaar begint met een zoektocht naar beschikbare fotografen.

Als je dit leest dan hebben we dus stap 1 al gehad.

Als vervolgens de foto’s bij jullie passen en mijn kosten vallen binnen jullie budget dan komt de belangrijkste stap: de kennismaking.

Veel bruidsparen leggen de focus op de foto’s en de prijs – wat natuurlijk niet onbelangrijk is – maar vergeten hierbij dat zij zich ook 100% op hun gemak moeten voelen bij een fotograaf. Als jullie je namelijk gaan storen aan bepaald gedrag van de fotograaf dan zie je dit ook terug in de foto’s.

Een goede fotograaf weet zich geheel onopgemerkt te verplaatsen zodat jullie eigenlijk alleen maar aandacht hebben voor elkaar en jullie gasten.

Na het gesprek krijgen jullie nog alle tijd om samen wat te roddelen over mij en als jullie dan samen overtuigd zijn en mij als fotograaf willen hebben op jullie bruidsdag dan leg ik jullie dag graag voor jullie vast.

Binnen 1 à 4 weken na de bruiloft ontvangen jullie dan per mail een link naar jullie eigen webgalerij. Dit is een link voor jullie alleen die jullie natuurlijk wel kunnen delen met familie en vrienden. Per post ontvangen jullie daarna dezelfde serie op USB stick.

Mochten jullie ook interesse hebben in een bruidsalbum dan zijn jullie vrij om vooraf aan te geven welke foto’s jullie sowieso in een album willen hebben waarna ik het album voor jullie zal ontwerpen.